Precision 1-Day for Astigmatism 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

9 480 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A PRECISION1® for Astigmatism olyan napi kontaktlencse, amely az asztigmatizmust korrigálja. Ez a legelismertebb gyártó, az Alcon egyik legmodernebb terméke a piacon. Intenzív, hosszan tartó hidratáció és továbbfejlesztett szerkezet jellemzik a lencsét. Magas felbontású látást, továbbá védelmet biztosít az UV sugárzással szemben. Mindezt elérhető áron kínáljuk.

 
Korrigálja az asztigmatizmust - a lencse a kisebb és nagyobb látásproblémát is képes korrigálni. Széles dioptria- és cylinder-skálával rendelkezik.
Ezt a lencsét tovább fogja hordani - kutatások alapján a lencsét viselők nagy része egy év után lecseréli az elsőre választott lencsét. A PRECISION1® for Astigmatism lencsét viszont biztos, hogy tovább fogja hordani, hiszen nagyon kényelmes, és hatékony látáskorrekciót nyújt!
Továbbfejlesztett kialakítás - vékonyabb szélek még magas cylinder esetén is! Így egyszerűbb a lencse behelyezése - még kezdő lencse-viselőknek is!
Modern SMARTSURFACE® technológia - ha a PRECISION1® for Astigmatism lencsét választja, az intenzív, hosszan tartó hidratációt választja! A technológiának köszönhetően a lencse felszínén akár 80% is lehet a hidratáció!
Napi viselési idő - PRECISION1 for Astigmatism
Napi viselési idő - minden nap új pár lencsét helyezhet a szemébe. A PRECISION1® for Astigmatism esetén nem szükséges további ápolószer és tároló vásárlása.
Védelem az UV sugárzás ellen - a modern, összetett szűrőnek köszönhetően a lencse két típusú káros sugárzást is kiszűr: az UVA és az UVB sugárzásokat - akár 99%-ban.
 

A PRECISION1® for Astigmatism lencse jellemzői:

 

A lencse alapja az innovatív Verofilcon A. Az anyag közepe 51%-os hidratáltságot nyújt, míg a lencse felszínén az akár 80%-ot is elérheti. Az utóbbi a modern SMARTSURFACE® technológiának köszönhető: a lencse felülete egy vékony, ám tartós légáteresztő réteggel van bevonva, melynek nagy része víz. Ez biztosítja az intenzív hidratációt, így a lencse kényelmes és észrevétlen marad; nem okoz szárazságot vagy irritációt, mivel a súrlódás kisebb. Ez különösen fontos azok számára, akiknél probléma adódik könnytermelés során, vagy napi rendszerességgel szenvednek szemszárazságtól.

A PRECISION1® for Astigmatism tórikus lencse légáteresztő-képessége magas (Dk/t = 90). A lencse nem egyfajta akadály, sőt, épp az ellenkezője: biztosítja a megfelelő oxigént a szaruhártya számára, így nem lép fel fertőzés, a szem pedig üde és friss marad.

A PRECISION1® for Astigmatism tórikus napi lencse szerkezetét is továbbfejlesztették; a szélek vékonyabbak, és a legmagasabb dioptria esetén is csak 0,1 mm vastag. Ez nagyon fontos az asztigmatizmusban szenvedőknek, hiszen szemüveg esetén a lencse nagyon vastag lenne. Ez a probléma megszűnik kontaktlencse viselése esetén. Gyorsan alkalmazkodik a szemhez, és még azt is elfelejtheti, hogy egyáltalán a szemében van! Látása éles, színtelített lesz - a fényviszonyoktól függetlenül. A PRECISION1® for Astigmatism megfelelő választás kezdőknek és tapasztalt lencse-viselőknek is. A behelyezés és a kivétel is gyors és kényelmes. A tárolóból való kivétel után is megtartja alakját, és pár másodperc alatt alkalmazkodik a szemhez.

A lencse UV szűrővel van ellátva; két veszélyes ultraibolya-sugárzást szűr ki: 90%-ban az UVA sugárzást és akár 99%-ban az UVB sugárzást. Pluszos és mínuszos dioptria esetén is elérhető a termék, valamint a cylinder-skála is széles. Biztosan hamar megtalálja az Ön számára megfelelő lencsét!

 

Kinek ajánljuk a PRECISION1® for Astigmatism tórikus lencsét?

 
  • Asztigmatizmusban szenvedőknek, legyen szó akár pluszos vagy mínuszos dioptriáról,
  • Azoknak, akik kitűnő terméket keresnek jó áron,
  • Azoknak, akik elismert gyártó márkáját szeretnék választani,
  • Azoknak, akik modern technológiai megoldást és lenyűgöző paraméterekkel rendelkező lencsét keresnek,
  • Azoknak, akik hajlamosak szemszárazságra,
  • Aktív életmódot folytatóknak,
  • Azoknak, akik nem akarnak további időt tölteni a lencse ápolásával.
 

A PRECISION1® for Astigmatism lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Tórikus Kontaktlencse
Márka Precision lencsék
Gyártó ALCON
Dioptria -6,00 és 0,00 között (0,25 D lépték)
Cilinder -0,75; -1,25; -1,75
Tengely 10°, 20°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 160°, 170°, 180°
Görbület 8,5
Átmérő 14,5
Dk/t 90 x 10-9
Hidratációs fok 51% az anyag belseje, 80% a lencse külső felülete
Anyag Verofilcon A
Technológia SMARTSURFACE®
UV szűrők 90% UVA és 99% UVB
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóALCON
MárkaEgyéb
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Precision 1-Day for Astigmatism 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a PRECISION1® for Astigmatism 30 darabos kontaktlencséket?

A PRECISION1® for Astigmatism kiválasztása egyszerű, mind a tapasztalt, mind az újonc kontaktlencse viselők számára. Ezt megteheti önállóan a termék paraméterei alapján, figyelembe véve a csomagolás méretét (30 darab), a magas gradiens hidratálás és a Verofilcon A anyagból készült jellemzőket. Azonban ajánlott konzultálni egy optometristával is, aki segít a lencséket az egyéni látási igényekhez igazítani.

Biztonságosak a PRECISION1® for Astigmatism lencsék?

Igen, a PRECISION1® for Astigmatism lencsék biztonságosak a használatra, feltéve, ha betartják a higiéniával és ápolással kapcsolatos ajánlásokat, valamint a viselési és cserélési időkre vonatkozó utasításokat. Magas gradiens hidratációjuk egész napos kényelmet biztosít, minimalizálva a szemszárazság érzetét.

Milyen látáshibákra jók a PRECISION1® for Astigmatism?

A PRECISION1® for Astigmatism az asztigmatizmus korrigálására szolgál, azaz a szaruhártya alakjának rendellenességére, ami éleslátási problémákat okoz mind közelre, mind távolra.

Hogyan kell felhelyezni a PRECISION1® for Astigmatism lencséket?

A PRECISION1® for Astigmatism lencsék felhelyezése egyszerű és csak tiszta kezet és finom érintést igényel. A kezeket megmosva helyezze a lencsét az indexujj és középső ujj párnáira, majd óvatosan távolítsa el a szemhéjakat és helyezze a lencsét a szemre, egyenesen előre nézve.

Hogyan lehet levenni a PRECISION1® for Astigmatism lencséket?

A PRECISION1® for Astigmatism lencsék eltávolításához ismét mosson kezet, ezután óvatosan húzza le az alsó szemhéjat, és finoman nyomja meg az indexujjával és hüvelykujjával a lencsét, hogy felemelje. Ezután könnyedén eltávolíthatja a szemről.