TOTAL30® MULTIFOCAL 3 db

Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

Akár 20 munkanap

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

9 850 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A 3 darabos kiszerelésű TOTAL30® Multifocal lencsék 40 év körüli lencsehasználók számara készültek, hiszen általában ekkor jelentkeznek a presbyopia-val kapcsolatos problémák. A presbyopia elsősorban a közelre történő látás romlásával jár, ami nagy kényelmetlenséget okoz a munkavégzés és az aktív pihenés során.

 
Precision Profile Design optikai konstrukció - tökéletes közeli és távoli látást garantál, ami sokkal nagyobb kényelmet jelent a mindennapi élet különböző területein.
Water Gradient technológia - ez felelős a lencse magas fokú hidratáltságáért, amelynek köszönhetően így kiküszöböli a szemszárazsággal kapcsolatos problémákat – a lencse felületén található víz több, mint 90%-a felbecsülhetetlen kényelmet biztosít.
Celligent technológia - a szem szaruhártyájának hámsejtjeihez hasonló tulajdonságok biztosítják az optimális páratartalmat, miközben védik a szemet a szennyeződésektől és a baktériumoktól.
Havi viselésű lencse - gyakran előnyben részesítik azok az emberek, akik a kontaktlencsét választják a látás javítás alapvető módszereként. Egy pár lencse maximális kényelmes biztosít a 30 napos időtartamra.
Egy kis kiszerelésű csomag - a 3 darabos kiszerelés lehetővé teszi, hogy ellenőrizze, megfelelő-e Önnek ez a látásjavító módszer, de ideális lehet azoknak is, akik csak alkalmanként vagy szemüveggel felváltva használnak kontaktlencséket.
Az UV-szűrőkön kívül még HEVL-szűrővel is rendelkezik - TOTAL30 Multifocal
Az UV-szűrőkön kívül még HEVL-szűrővel is rendelkezik - ennek a modern multifokális lencsének a további előnye, amely az ultraibolya sugárzás elleni védelemben, valamint a monitorok és digitális képernyők általkibocsátott kék fény szűrésében segít.
 

A TOTAL30® Multifocal lencsék jellemzői:

 

Az innovatív TOTAL30® multifokális lencsék szilikon-hidrogél anyagból készültek, amely a legmagasabb kényelemre vágyó felhasználók számára ideális – tökéletes megoldást jelentenek azoknak, akik folyamatosan új tevékenységeket vállalnak, függetlenül azévek számától.

A TOTAL30® Multifocal lencsék megkülönböztető jellemzője a dizájn – a Precision Profile Design olyan technológia, amely megfelel azoknak az embereknek, akik napi szinten tapasztalják a presbyopia okozta tüneteket. Az évek múlásával a szem elveszíti természetes alkalmazkodási képességét, azaz a tárgyak különböző távolságokból történő megfelelő érzékelését. A presbyopia alatt a közeli távolságban észlelt károsodott látásélességet értjük, ami többek között a szem nagyobb megerőltetését eredményezi olvasás közben. A TOTAL30® Multifocal lencsék speciális optikai kialakítása tökéletes látásélességet biztosít bármilyen távolságból.

A száraz szem szindrómával küzdők számára ezen lencsék fontos jellemzője a Water Gradient technológia, mely kiváló szemhidratációt eredményez köszönhetően a több, mint 90%-os nedvességnek a lencse külső felületén. Ennek a látásjavító módszernek köszönhetően sokkal nagyobb a számítógép előtt végzett munka kényelme, valamint a szem fájdalma és égése is megszűnik. Ezt a rendkívül jól átgondolt lencse szerkezetet - a CELLIGENT® technológiának köszönhetően - a szemek különféle lerakódások és baktériumok elleni védelme egészíti ki.

Ezenkívül a TOTAL30® Multifokális lencsék UV-szűrőkkel is rendelkeznek, amelyek csökkentik a szemet érő károsító ultraibolya sugárzás több mint 90%-át. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik a kontaktlencsék szabad használatát a nyári szezonban is, amikor a napsugárzás intenzívebb.

 

Kiknek ajánljuk a TOTAL30® Multifocal lencséket?

 
  • a presbyopia következményeitől szenvedők számára, akik modern és megbízható látásjavító módszereket igényelnek;
  • azoknak, akik jó alternatívát keresnek a szokásos szemüveg korrekció helyett és a havi viselésű kontaktlencséket tekintik a látásjavítás legjobb formájának;
  • a magas funkcionalitás és kényelem támogatói számára – a multifokális lencsék egyformán jó távoli- és közeli látásélességet garantálnak;
  • képernyőt és monitort használó személyek számára, akiknek a szemei káros kékfénynek vannak kitéve;
  • azoknak, akik az aktív életmódot kedvelik és professzionális fényvédelmet várnak kontaktlencséiktől.

A TOTAL30® Multifocal lencséket rövid- és távollátásra ajánljuk, -10,00 D és +6,00 D közötti teljesítmény tartományban.

 

A TOTAL30® Multifocal lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Multifokális kontaktlencse
Márka Total30 lencsék
Gyártó ALCON
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,25 D lépték)
Kiegészítés LO (és +1,0), MED (és +2,0), HI (és +2,5)
Görbület 8,4
Átmérő 14,2
Dk/t 154 x 10-9
Hidratációs fok 55-100%
Anyag Lehfilcon A
Technológia PrecisionProfile, CELLIGENT®, Water Gradient Technology, Light Blue VISITINT
UV szűrők >99% UVB, >90% UVA
HEVL szűrők Igen
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóALCON
Darabszám a csomagban6 darab
ElérhetőségAkár 20 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:TOTAL30® MULTIFOCAL 3 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a TOTAL30® Multifocal 3 darabos kontaktlencséket?

A TOTAL30® Multifocal 3 darabos kontaktlencséket önállóan is kiválaszthatja a termék paraméterei alapján, mint a dioptria, addíció, görbület vagy átmérő. Emellett érdemes lehet optometrista segítségét kérni, aki személyre szabottan állítja be a lencséket. A csomag 3 darabot tartalmaz, ami hosszabb használati időt biztosít. Továbbá, ezek a lencsék gradiens hidratálással rendelkeznek, amely egész napos kényelmet garantál.

Biztonságosak a TOTAL30® Multifocal kontaktlencsék?

Igen, a TOTAL30® Multifocal kontaktlencsék biztonságosak a használatban, mivel az Alcon neves cég által készülnek. Átesnek szigorú biztonsági és minőségi teszteken, így biztosítva a felhasználók kényelmét és biztonságát viselés közben.

Milyen látáshibára valók a TOTAL30® Multifocal?

A TOTAL30® Multifocal kontaktlencsék presbiópiás látáshibák korrigálására szolgálnak, azaz a közelre és távolra való látás nehézségeire. Progreszív kialakításuknak köszönhetően éles látást biztosítanak különböző távolságokon.

Hogyan kell feltenni a TOTAL30® Multifocal kontaktlencséket?

Mielőtt felvenné a TOTAL30® Multifocal kontaktlencséket, mindig mosson és szárítson kezet. Ezután óvatosan vegye ki a lencsét a csomagolásból, és helyezze azt az ujjbegyére. Miután a lencsét a szemgolyóra helyezte, gyengéden pislogjon, hogy a lencse beálljon.

Hogyan kell levenni a TOTAL30® Multifocal kontaktlencséket?

A TOTAL30® Multifocal kontaktlencsék levételéhez szintén mosson és szárítson kezet. Ezután óvatosan húzza le az alsó szemhéjat, és felnézve finoman fogja meg a lencsét a hüvelykujjával és mutatóujjával, majd óvatosan vegye ki. A lencse eltávolítása után helyezze azt a megfelelő tartályba a tároló és fertőtlenítő folyadékkal együtt.