TOTAL30® MULTIFOCAL 6 db

Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

Akár 20 munkanap

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

21 990 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

TOTAL30® Multifocal lencsék 6 darabos kiszerelésben - a kiváló minőségű kontaktlencsék szakértői által ajánlott termék – egyenesen az Alcontól. Az alkalmazott technológiák célja a presbyopiától (ún. öregszeműségtől) napi rendszerességgel küzdő emberek életminőségének javítása.

 
Multifokális optikai kialakítás - a Precision Profile Design nem csak tiszta látást biztosít bármilyen távolságra, de gyors alkalmazkodási folyamatot is garantál.
Water Gradient Technology - ez felelős a lencsék tökéletes hidratáltságáért, megszüntetve így a szemszárazsággal járó kellemetlenségeket. A fejlett technológiának köszönhetően a lencsék külső felülete több mint 90%-ban vizet tartalmaz.
Celligent technológia - ez védi a szemet a baktériumokkal és a különböző szennyeződésekkel szemben. Az egyedülálló formula hasonló a szaruhártya hámsejtjeinek szerkezetéhez, így védő funkciót lát el.
Havi viselésű lencsék - olyan innovatív technológián alapulnak, amely lehetővé teszi, hogy egy párat 30 napig használjon, miközben a legnagyobb kényelmet egészen a használat utolsó napjáig élvezheti.
Gazdaságos csomagolás - a kiszerelés 6 darabot tartalmaz, így különösen ajánlott azoknak, akik minden nap kontaktlencsét használnak.
Hatékony fényvédelem és kék fényszűrő - TOTAL30 Multifocal
Hatékony fényvédelem és kék fényszűrő - az UV szűrők komplexe az ultraibolya sugárzás több mint 90%-át blokkolja, a speciális HEVL szűrő pedig megvédi szemeit a képernyők és monitorok által kibocsátott nagy energiájú fénytől.
 

A TOTAL30® Multifocal lencsék jellemzői:

 

A TOTAL30® Multifokális kontaktlencsék kétségtelenül innovatív látásjavító módszernek bizonyulnak a presbyopias betegek számára. A lencsék gondosan megtervezett kialakítása javítja a látásélességet, ami jelentősen hozzájárul a jó közérzethez a mindennapi tevékenységek során.

A presbyopia következtében csökken a szem természetes rugalmassága, melynek segítségével a rövid távolságra lévő tárgyakra fókuszál, így ez homályos látást eredményez. A Precision Profile Design optikai felépítésének köszönhetően azonban a szem képes lesz egyformán tiszta képet olvasni a távol és közel elhelyezkedő tárgyakról is. A TOTAL30® Multifocal lencsék használata kiváló alternatívája a progresszív szemüvegnek, így nincs szükség további olvasószemüveg használatára.

A Total30 Multifocal kontaktlencse nagyszerű választás azok számára, akiknek hajlamos szemük a kiszáradásra – a Water Gradient technológiának köszönhetően a lencsék nagyon jól hidratálnak. A kontaktlencsék ezen tulajdonságai döntő fontosságúak lehetnek azok számára, akik gyakran használnak monitorokat és okostelefonokat. A Celligent technológia is nagy jelentőséggel bír, mivel a szaruhártya szerkezetét utánozza, így optimális hidratálást biztosít, valamint védi a szemet a baktériumokkal és lerakódásokkal szemben.

A havi viselésű multifokális lencsék lehetővé teszik egy pár használatát 30 napon keresztül - minden nap, a lencsék eltávolítása után, helyezze őket kontaktlencse ápolófolyadékba a megfelelő fertőtlenítés érdekében. Ez garantálja a frissesség érzését a következő használat során. Abban az esetben, amikor a kontaktlencse a látásjavítás alapvető módszere, a káros ultraibolya sugárzás elleni védelem is fontos jellemzővé válik. A TOTAL30® Multifocal lencsék képesek blokkolni az UVA sugarak több mint 90%-át és az UVB sugarak több mint 99%-át.

A TOTAL30® Multifokális lencséket elsősorban azoknak ajánljuk, akik már megismerték a kontaktlencse napi használatának előnyeit és elhatározták, hogy hosszabb ideig használják ezt a látásjavító módszert. A nagyobb kiszerelésű csomag vásárlása nem csak kényelmesebb, de egyben kedvezőbb is.

 

A TOTAL30® Multifocal lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Multifokális kontaktlencse
Márka Total30 lencsék
Gyártó ALCON
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,25 D lépték)
Kiegészítés LO (és +1,0), MED (és +2,0), HI (és +2,5)
Görbület 8,4
Átmérő 14,2
Dk/t 154 x 10-9
Hidratációs fok 55-100%
Anyag Lehfilcon A
Technológia PrecisionProfile, CELLIGENT®, Water Gradient Technology, Light Blue VISITINT
UV szűrők >99% UVB, >90% UVA
HEVL szűrők Igen
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóALCON
Darabszám a csomagban6 darab
ElérhetőségAkár 20 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:TOTAL30® MULTIFOCAL 6 db
Az Ön értékelése