Dailies Total 1® Multifocal 90 db

Darabszám a csomagban:

90 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

90 darab

A mi árunk:

36 680 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Dailies Total 1® Multifocal a legújabb napi használati idejű, eldobható lencse, amelyet a világ egyik legnagyobb lencsegyártó cége, az Alcon® Vision Care gyárt.

 
Presbiópiával diagnosztizált személyek számára készült - a lencsék presbiópiával küzdő emberek számára készültek, és kiváló látást biztosítanak bármilyen távolságra.
SmarTears technológia - alkalmazásával a lencsék rendkívül hasonlítanak a természetes emberi szem szerkezetére és összetételére, ezáltal még jobban illeszkednek a szemgolyóhoz, és növelik a kényelmet.
Magas szintű hidratálás - megszünteti a száraz szem problémáját és a veszélyes irritációt. Még a behelyezés utáni órák után is a lencsék nedvesek, és a szem kipihent.
Behelyezést könnyítő színezés - a lencse csak az egyik oldalán világoskék színű, ami megkönnyíti a helytelen behelyezés problémáját. A lencsék behelyezése könnyű és kényelmes, akár kezdő felhasználók számára is.
Napi csere - a lencsék nem igényelnek további gondozást, minden reggel új pár lencsét viselhet. Ideális választás azoknak, akik értékelik a higiéniát, és aktív életmódot folytatnak.
 

Az Dailies Total 1® Multifocal jellemzői:

 

Dailies Total 1® Multifocal lencse az első és az egyetlen hidrográdiens kontaktlencse,a preszbiopiában szenvedőknek tervezve. Egyedülálló anyagból tervezve- Delefilcon A. A kontaktlencse belső rétege 33% víztartalommal rendelkezik. A lencse külső rétege több mint 80% víztartalommal rendelkezik, míg a víztartalom a szaruhártya felületén akár a 100%-ot is elérheti. Ennek köszönhetően a Delefilcon A napi használatú, eldobható, hidrográdiens kontaktlencse stabil, az egész nap folyamán magas fokú kényelmet biztosít.

Dailies Total 1® Multifocal lencsék SmarTears technológiával készültek, mely foszfatidilkolint tartalmaz - amely a könny természetes összetevője. Ennek köszönhetően enyhíti a száraz szemre jellemző tüneteket, amik a 40 éves kor felettieknél jelentkeznek. Továbbá, Dailies Total 1® Multifocal kontaktlencséknek Precision Profile™ formatervezése van, ami tiszta látást biztosít közelről és távolról egyaránt. Dailies Total 1® Multifocal lencséknek világoskék színük van – VISITINT , ami abban segít, hogy a lencsék könnyebben észrevehetők legyenek.

 

Kiknek ajánlott a Dailies Total 1® Multifocal?

 

Dailies Total 1® Multifocal lencse a preszbiopiában szenvedőknek van tervezve. Ráadásul ajánlott azoknak az embereknek is, akik:

  • szeretnének kontaktlencsét viselni 50 éves kor felett
  • nem szeretnének 2 szemüveget hordani
  • szemszárazságtól szenvednek
  • aktív életmódot élnek
  • napi használatú eldobható kontaktlencséket kedvelik
 

A Dailies Total 1® Multifocal lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Multifokális kontaktlencse
Márka Dailies lencsék
Gyártó ALCON
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,25 D lépték)
Kiegészítés LO (és +1,25), MED (és +2,00), HI (és +2,50)
Görbület 8,5
Átmérő 14,1
Dk/t 156 x 10-9
Hidratációs fok 33-80%
Anyag Delefilcon A
Technológia PrecisionProfile, SmarTears
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóALCON
MárkaDailies
Darabszám a csomagban90 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Dailies Total 1® Multifocal 90 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Dailies Total 1® Multifocal 90 darabos kontaktlencséit?

A Dailies Total 1® Multifocal 90 darabos kontaktlencsék ideálisak azok számára, akik kényelmet és kiváló látásminőséget keresnek. A 90 darabos csomagolás hosszú távú ellátást biztosít. Progreszív korrekciós tulajdonságaiknak köszönhetően különböző látáshibákhoz igazíthatók, hidratációs gradiensük pedig rendkívüli kényelmet nyújt hosszantartó viselés során.

Biztonságosak a Dailies Total 1® Multifocal kontaktlencsék?

Igen, a Dailies Total 1® Multifocal kontaktlencsék biztonságosan használhatók, nemcsak kiváló látást biztosítanak, hanem kényelmet és higiéniát is. Az egynapos csere üzemmód kiküszöböli a fertőzések és a szennyeződések felhalmozódásának kockázatát, ami különösen fontos a szem egészsége szempontjából.

Milyen látáshibára valók a Dailies Total 1® Multifocal?

A Dailies Total 1® Multifocal kontaktlencsék a presbyopia, azaz az életkorral összefüggő távollátás korrekciójára szolgálnak, ami a különböző távolságokra való éleslátás problémáit okozza 40 éves kor felett. Progreszív tulajdonságaik lehetővé teszik a különböző távolságokhoz való sima alkalmazkodást, éles látást biztosítva minden távolságon.

Hogyan kell felhelyezni a Dailies Total 1® Multifocal kontaktlencséket?

A Dailies Total 1® Multifocal kontaktlencsék felhelyezése egyszerű és kényelmes. Mielőtt a lencsét a szemre helyezné, alaposan mossa meg és szárítsa meg a kezét. Ezután óvatosan vegye ki a lencsét a csomagolásból, és helyezze az indexujja végére. Miután megbizonyosodott arról, hogy a lencse helyesen van ívelve, szélesre nyissa a szemét és óvatosan helyezze a lencsét a szemgolyóra.

Hogyan kell levenni a Dailies Total 1® Multifocal kontaktlencséket?

A Dailies Total 1® Multifocal kontaktlencsék levétele szintén egyszerű. Először ismét mossa meg és szárítsa meg a kezét. Ezután finoman húzza le az alsó szemhéjat, és nézzen felfelé, óvatosan fogja meg a lencse szélét az indexujja és a hüvelykujja segítségével. Ezután óvatosan távolítsa el a lencsét a szemből és dobja ki.