Dailies® AquaComfort Plus® Multifocal 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

9 260 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
A termék átmenetileg nem elérhető.

A Dailies® AquaComfort Plus® Multifocal lencsék progresszív napi lencsék a Alcon által tervezve és kifejlesztve.

 
Továbbfejlesztett Nelfilcon A anyag - a lencséket egy innovatív anyagból készítették, amely magas víztartalommal és kedvező oxigénáteresztő képességgel rendelkezik.
Pislogással aktiválódó hidratáló rendszer - a hidratáló vegyületek minden pillantás során aktiválódnak, így a lencsék kiváló minőségű hidratálást biztosítanak a nap végéig - a behelyezéstől a lencsék eltávolításáig.
Egyedülálló szerkezet - a lencsék kialakítását is továbbfejlesztették az innovatív Precision Profile Design alapján. Ezáltal a kontaktlencsék kivételes kényelmet és tökéletes látást nyújtanak közelre és távolra egyaránt.
Mentes a lerakódásoktól és szennyeződésektől - a lencsék hosszantartó nedvessége jelentősen növeli ellenállásukat a lerakódások és különféle szennyeződésekkel szemben, így a szem még jobban védett a fertőzésektől és az irritációtól.
Egynapos viseleti mód - Dailies AquaComfort Plus Multifocal
Egynapos viseleti mód - a lencsék napi cserére készültek. Nem igényelnek tehát további gondoskodást, mert minden reggel új és friss párt használhat.
Behelyezést segítő színezés - a lencse az új felhasználók elvárásainak is megfelel, mivel világoskék színezése még könnyebbé és intuitívabbá teszi a behelyezést.
 

A Dailies® AquaComfort Plus® Multifocal lencsék jellemzői:

 

Ezeket a multifokális lencséket a presbyopia hátrányainak korrigálására tervezték. Anyaguk Nelfilcon, amely 69%-os hidratációt biztosít a szemnek. A Dailies AquaComfort Plus Multifocal lencse aktív hidratáló rendszerrel rendelkezik. Hidratáló vegyületek aktiválódnak minden egyes pislogással, amely biztosítja a magas viselési komfortot a nap folyamán. Ennek eredményeként a lencse kényelmes viselést biztosít és lerakódásoktól mentes lesz.

A Dailies® AquaComfort Plus® Multifocal lencsék, az egyedi tervezésű precíziós profil kialakításnak köszönhetően egyesítik a két legfontosabb szempontot, a kényelmet és látásélességet, közelre és távolra egyaránt. A lencsék egy világoskék árnyalattal, Visitinnel vannak ellátva, amely megkönnyíti a lencse felhelyezését.

 

Kinek ajánljuk a Dailies® AquaComfort Plus® Multifocal lencsét?

 

Ezek a lencsék 40 éven felüliek részére ajánlott, amikor megjelenik a látásprobléma, közelre és távolra egyaránt. Ezek a lencsék teljesen megszüntetik azt a problémát, hogy több szemüveget használjon, pl. olvasáshoz és sétához. Napi használati idejű lencsék, amelyeket eldobhat, ezért azoknak ajánlott, akik értékelik a kényelmet, így minden nap friss pár lencse kerül a szemre.

 

A Dailies AquaComfort Plus® Multifocal lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Multifokális kontaktlencse
Márka Dailies lencsék
Gyártó ALCON
Dioptria: -10,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Kiegészítés LO (és +1,25), MED (és +2,00), HI (és +2,50)
Görbület 8,7
Átmérő 14,0
Dk/t 26 x 10-9
Hidratációs fok 69%
Anyag Nelfilcon A
Technológia Precision Profile Design
További információ
GyártóALCON
MárkaDailies
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Dailies® AquaComfort Plus® Multifocal 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal 30 darabos kontaktlencséit?

A DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal 30 darabos kontaktlencséket önállóan is kiválaszthatja, felhasználva a termék paramétereit, mint például a dioptria, görbület, átmérő és az addíció, vagy kérheti egy optometrista segítségét. A 30 darabos csomagolás kényelmet biztosít hosszabb ideig tartó használathoz. Emellett a pontos Precision Profile Design kialakítás rendkívüli viselési kényelmet és kiváló látásélességet garantál.

Biztonságosak a DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal kontaktlencsék?

Igen, a DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal kontaktlencsék biztonságosan használhatók. Az Alcon neves gyártója magas minőséget garantál termékeinek. Ezenkívül, mint napi cserélhető kontaktlencsék, frissességet és tisztaságot biztosítanak minden nap, minimálisra csökkentve a fertőzés kockázatát.

Milyen látáshibára valók a DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal?

A DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal kontaktlencsék a presbyopia – azaz a közeli és távoli látás egyidejű nehézségének – korrekciójára szolgálnak. Progreszív tulajdonságaik éles látást biztosítanak különböző távolságokon, eliminálva a korrekciós szemüvegek szükségességét.

Hogyan kell felhelyezni a DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal kontaktlencséket?

A DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal kontaktlencsék felhelyezése egyszerű és kényelmes. Mielőtt a lencsét a szemre helyezi, győződjön meg róla, hogy a kezei tiszták és szárazak. Ezután finoman helyezze a lencsét az indexujja hegyére, távolítsa el a szemhéjakat és óvatosan helyezze a lencsét a szemgolyóra.

Hogyan lehet levenni a DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal kontaktlencséket?

A DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal kontaktlencsék levételéhez először is mosson és szárítson kezet. Ezután óvatosan húzza le az alsó szemhéjat az indexujjával, hogy megmutassa a lencse szélét. Finoman szorítsa össze a lencsét az indexujja és a hüvelykujja segítségével, majd vegye ki.