Dailies Total 1® for Astigmatism 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

11 560 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A DAILIES TOTAL1® for Astigmatism egy olyan modern, napi kontaktlencse, amely az asztigmiát hivatott korrigálni. Ez az egyetlen olyan tórikus kontaktlencse, amely hidratációs gradienst alkalmaz a további kényelem érdekében. A termék az Alcon® márkája - az optikai szektor világvezető gyártója. A legigényesebb felhasználók elvárásait is teljesíti.

 
Innovatív hidratációs gradiens - a DAILIES TOTAL1® for Astigmatism gyártása során egy olyan modern megoldást használnak, amely a hidratációs szintet a külső és belső részeken is növeli. Ezáltal kényelmes azok számára is, akik szemszárazságra hajlamosak.
Stabilitás - nagyon fontos az asztigmia korrekciója során. A Precision Balance 8|4™ szerkezetének köszönhető a magas szintű stabilitás. Ez a tulajdonság felelős azért, hogy a lencse egy helyen maradjon, továbbá nem csak a kényelmet, de a minőségi látást is biztosítja.
Széles dioptriaskála - a DAILIES TOTAL1® for Astigmatism számos dioptriában és cylinderben elérhető. Ennek köszönhetően nem okoz problémát megtalálni a megfelelő lencsét.
SmarTears™ technológia - ennek köszönhetően a lencse a könnyhöz hasonló természetes összetevővel rendelkezik. Segíti a könnyfilm lipid rétegének stabilizálását, így nem áll fenn szemszárazság, a lencse kényelmes marad.
Napi viselési idő - Dailies Total 1 for Astigmatism
Napi viselési idő - a DAILIES TOTAL1® for Astigmatism eldobható lencse, ezáltal nincs szükség a lencse további ápolására, sem tároló vásárlására. Amikor lencsét szeretne viselni, csak kibont egy új párral.
UV kék fény elleni védelem - a lencse ebből a szempontból is egyedülálló: nem csak a napsugárzás káros hatásaitól véd, de a kék fény ellen is, amit főként elektronikai eszközök képernyői bocsátanak ki.
 

A DAILIES TOTAL1® for Astigmatism tórikus lencse jellemzői:

 

A DAILIES TOTAL1® for Astigmatism az Alcon® egy olyan terméke, amely gyártása során modern és rendkívül hatékony hidratációs gradienst használnak. Ennek a technológiának köszönhetően a lencse magas víztartalommal rendelkezik (33% a belső részen és akár 100% a külső részen). Ennek ellenére nem okoz csökkenést a a légáteresztő-képesség értékében. A lencse tökéletesen hidratált és elegendő oxigénhez jut a szaruhártya is; a szem megőrzi egészségét és a lencse maximális kényelmet nyújt. A DAILIES TOTAL1® for Astigmatism lencse az innovatív SmarTears™ eljárással készül, így a lencse foszfatidilkolint bocsát ki, amely a könny egy természetes összetevője. Ez stabilizálja a könnyfilm lipid rétegét, így a szem nem szárad ki.

A DAILIES TOTAL1® for Astigmatism Delefilcon A anyagból készül. A lencsét Precision Balance 8|4™ dizájnnal látták el: ennek köszönhetően gyorsan alkalmazkodik a szemhez, és stabil marad. Utóbbi azért nagyon fontos, mert ezáltal hatékony az asztigmia korrekciója, a lencse viselése kényelmes marad és minőségi látást eredményez. A lencse és a szemhéj súrlódása minimalizált, ezáltal csökken az irritáció kockázata. Nem gyűrődik, és nem esik ki a szemből.

A DAILIES TOTAL1® for Astigmatism I-es típusú UV szűrőt tartalmaz, ezáltal hatékony (98%) védelmet nyújt a nap káros sugárzásával szemben. Említésre méltó még egy másik szűrő is, amely a HEVL (high-energy visible light; nagy energiájú látható fény) 33%-át szűri; ezt kék fényként is ismerhetjük. Főként elektronikus eszközök bocsátják ki: telefon, monitor és tablet; a kék fény többek között nehézséget okoz elalvás során.

A DAILIES TOTAL1® for Astigmatism számos dioptriában és cylinderben elérhető. Nem csak enyhe látásprobléma esetén találhatja meg a megfelelő pár lencsét, de súlyosabb látásprobléma esetén is. A napi viselési idő lehetővé teszi, hogy ne ápolja a lencsét. A használt lencsét csak dobja ki, és a következő alkalommal használjon egy új párat!

 

Kinek és mikor ajánljuk a DAILIES TOTAL1® for Astigmatism?

 
  • Asztigmia enyhe, közepes vagy súlyos változatai esetén
  • Azoknak, akik kényelmes megoldást keresnek a látásprobléma javítására
  • Azoknak, akik aktív életmódot folytatnak, és nem akarnak mindig szemüveget hordani
  • Azoknak, akik szemszárazságtól szenvednek
  • Azoknak, akik nem akarnak a lencse ápolásával foglalkozni
  • Azoknak, akik most próbálják ki először a kontaktlencsét, és azoknak is ajánljuk, akik már tapasztal felhasználók
  • Azoknak, akik elismert gyártók modern termékeit szeretnék kipróbálni.
 

A DAILIES TOTAL1® for Astigmatism lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Tórikus Kontaktlencse
Márka Dailies lencsék
Gyártó ALCON
Dioptria: -8,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +4,00 között (0,25 D lépték)
Cilinder -0,75; -1,25; -1,75; -2,25
Tengely 10° és 180° (10° lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,5
Dk/t 127 x 10-9
Hidratációs fok 33-100%
Anyag Delefilcon A
Technológia Precision Balance 8|4™, Lightstream®, SmarTears®
UV szűrők 99% UVB, 98% UVA
HEVL szűrők 33%
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóALCON
MárkaDailies
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Dailies Total 1® for Astigmatism 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Dailies Total 1® for Astigmatism 30 darabos kontaktlencséit?

A Dailies Total 1® for Astigmatism 30 darabos kontaktlencséket saját paramétereid alapján vagy optometrista segítségével választhatod ki. A 30 darabos csomag hosszú távú használatot biztosít. Ezenkívül, a lencsék hidratációs gradientjük révén egész napos kényelmet nyújtanak.

Biztonságosak a Dailies Total 1® for Astigmatism kontaktlencsék?

Igen, a Dailies Total 1® for Astigmatism kontaktlencsék biztonságosak a használatra. Az Alcon, egy neves gyártó által készítettek, magas minőséget és biztonságot garantálnak a szemed számára.

Milyen látáshibára valók a Dailies Total 1® for Astigmatism?

A Dailies Total 1® for Astigmatism kontaktlencsék az asztigmatizmus korrekciójára szolgálnak. Speciális kialakításuknak köszönhetően hatékonyan korrigálják a látásproblémákat, amelyek ezzel a betegséggel járnak.

Hogyan kell felhelyezni a Dailies Total 1® for Astigmatism kontaktlencséket?

A Dailies Total 1® for Astigmatism kontaktlencsék felhelyezése egyszerű. Mindig mosd meg és szárítsd meg a kezedet a lencsék érintése előtt. Ezután helyezd a lencsét az indexujjad hegyére és finoman tárd szét a szemhéjakat a másik kezeddel. Miután a lencse a szemen van, finoman húzd szét a szemhéjakat, hogy a lencse a helyére álljon.

Hogyan kell levenni a Dailies Total 1 for Astigmatism® kontaktlencséket?

A Dailies Total 1 for Astigmatism® kontaktlencsék levételéhez először mosd meg és szárítsd meg a kezedet. Ezután finoman húzd le az alsó szemhéjat az indexujjaddal és a hüvelykujjaddal, amíg meg nem fogod a lencsét. Ezután óvatosan távolítsd el.