#bioview Monthly 1 db

Darabszám a csomagban:

1 darab

Elérhetőség:

Akár 5 munkanap

Darabszám a csomagban:

1 darab

A mi árunk:

1 490 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A modern és kényelmes #bioview Monthly harmadik generációs szilikon-hidrogél, havi viselési idejű kontaktlencse. Azon felhasználók számára készült, akiknek fontos a kiemelkedő kényelem és a tökéletes látás.

 
Egész napos hidratálás - a lencse használata során biztos lehet benne, hogy nem érheti kellemetlen szemszárazság vagy korai fáradtság. Ennek oka a lencse gyártása során használt anyag magas hidratáltsági foka.
Legújabb generációs termék - a #bioview Monthly lencse az optikai ipar legjobb szakemberei munkájának eredménye; a modern technológia és a fejlett szilikon-hidrogél anyag kombinációja. Ennek köszönhetően kényelmes, teljesen biztonságos a szem számára, és magas felbontású látást garantál.
UV sugárzás elleni védelem - a lencséket az UVA/UVB szűrők modern rendszerével látták el, ami több mint 90%-át elnyeli a káros sugárzásnak, és hatékony védelmet nyújt ellene.
Megfelelően illeszkedik - #bioview Monthly
Megfelelően illeszkedik - az elasztikus és selymesen lágy anyag már néhány másodperc alatt tökéletesen alkalmazkodik a szem alakjához. Így megszűnik a lencse viselése során történő kellemetlenség.
Könnyű és kényelmes behelyezés - a #bioview Monthly még a kezdő felhasználók által is kedvelt, mivel a lencse egyik oldala világoskék színű, így biztosított a megfelelő behelyezés.
 

A #bioview Monthly lencse jellemzői:

 

A #bioview Monthly az egyik legmagasabb minőségű (Olifilcon A) anyagból készül. A Wetting Agent és Surface Grafting eljárásoknak köszönhetően a #bioview Monthly lencse felülete lágy és selymes. A tökéletesen hidratáló anyag a vizet a lencse felületén kívül tartja, így biztosítva a magasfokú kényelmet és a szemszárazság elkerülését.

Továbbá a #bioview Monthly lencse oxigénáteresztő-képessége nagyon magas - a legmagasabb a piacon elérhető lencsék között -, így nyújt felfrissült érzést a szemnek. A magas minőségű anyag és a harmadik generációs szilikon biztosítják a kényelmet és a szem hidratálását reggeltől egészen estig.

 

A #bioview Monthly lencse előnyei:

 
 • A 187,5 Dk/t értékű, kiemelkedően magas légáteresztő-képesség biztosítja az egész napos kényelmet, mialatt Ön nem is érzi a lencsét a szemében.
 • A magas hidratációs szint (47%) biztosítja a nedvességet egész nap - akkor is, ha hosszú órákat tölt el a számítógép előtt.
 • A világoskék színezés elősegíti a lencse behelyezését.
 • UVA és UVB szűrőkkel rendelkezik, amelyek megszűrik a napfény káros hatásait.
 • A lencse nagyon rugalmas anyaga (alacsony rugalmassági modulus) biztosítja a lencse tökéletes illeszkedését - ezáltal elkerülve a szakadást.
 • Az alacsony 14°-os érintkezési szög óvja a szaruhártyát a különböző sérülésektől.
 • A magas minőségű anyag és a modern szerkezet biztosítja a tökéletes pontosságot.
 

Kinek ajánljuk a #bioview Monthly lencséket?

 

A #bioview Monthly lencse tökéletes választás azon személyeknek, akik könnyfilmszakadásban szenvednek. A magasfokú hidratálás óvja a szemet a kiszáradástól. Ajánljuk még a #bioview Monthly lencsét azoknak, akik:

 • a legkényelmesebb lencsét keresik,
 • akiknek fontos a kényelem, vagy a szemüveges korrekció problémát okoz,
 • sokat dolgoznak számítógép előtt,
 • miópiában vagy hiperópiában szenvednek.
 

Ápolás

 

A #bioview Monthly olyan havi viselési idejű lencse, amelyet nappali használatra terveztek. A nap végén szükséges kivenni, ápolószerrel tisztítani, és legalább néhány órára folyadékkal feltöltött kontaktlencse tárolóban hagyni az ismételt behelyezés előtt. A #bioview Monthly lencsékhez a Clean Active termékcsaládot ajánljuk, de használható bármelyik más, a kínálatunkban elérhető folyadék.

 

A #bioview Monthly lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka #bioview lencsék
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,7
Átmérő 14,0
Dk/t 187,5 x 10-9
Hidratációs fok 47%
Anyag Olifilcon A
Technológia Wetting Agent; Surface Grafting
UV szűrők >90% UVA/UVB
 

A lencse elérhető más kiszerelésben is:

További információ
GyártóVisco Technology
Márka#bioview
Darabszám a csomagban1 darab
ElérhetőségAkár 5 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:#bioview Monthly 1 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a #bioview Monthly 1 db kontaktlencsét?

A #bioview Monthly kontaktlencsék egy darabos csomagolásban kaphatók, amelyek tökéletesek azok számára, akik egyszer használatos megoldásokat részesítenek előnyben, vagy szükségük van tartalék lencsékre sérülés vagy elvesztés esetén. Ezeket a lencséket egyénileg is ki lehet választani, a csomagoláson található termékparaméterek, mint a dioptria és a görbület, alapján. Vagy konzultálhat egy szemészettel, aki szakmai tanácsot adhat a személyes látási igényeknek megfelelő lencsék kiválasztásához.

Biztonságosak a #bioview Monthly kontaktlencsék?

A #bioview Monthly kontaktlencsék a #bioview márka termékei, amelyeket a neves Visco Technology gyárt, ez garantálja a magas minőséget és a biztonságos használatot. A havi cserélhetőség frissességet és higiéniát biztosít, minimálisra csökkentve a szemfertőzés kockázatát.

Milyen látáshibákra valók a #bioview Monthly?

A #bioview Monthly kontaktlencsék a rövidlátás vagy távollátás korrekciójára szolgálnak a szférikus korrekciós típusuknak köszönhetően. Ideális megoldást nyújtanak azok számára, akiknek javítaniuk kell látásukat közelre vagy távolra.

Hogyan kell felhelyezni a #bioview Monthly kontaktlencséket?

A #bioview Monthly kontaktlencsék felhelyezése egyszerű és kényelmes. A kezek mosása és szárítása után helyezze a lencsét az indexujja hegyére, majd óvatosan közelítse a szemhez, közvetlenül előre nézve. Ezután finoman húzza le az alsó szemhéjat, és helyezze a lencsét a szaruhártyára.

Hogyan lehet levenni a #bioview Monthly kontaktlencséket?

A #bioview Monthly kontaktlencsék eltávolítása is egyszerű. A kezek mosása és szárítása után finoman húzza le az alsó szemhéjat, és óvatosan tolja a lencsét a szem külső része felé. Ezután könnyedén megfoghatja és eltávolíthatja.