#bioview Monthly 3 db

Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

24 óra

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

4 070 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A modern és kényelmes #bioview Monthly harmadik generációs szilikon-hidrogél, havi viselési idejű kontaktlencse. Azon felhasználók számára készült, akiknek fontos a kiemelkedő kényelem és a tökéletes látás.

 
Egész napos hidratálás - a lencse használata során biztos lehet benne, hogy nem érheti kellemetlen szemszárazság vagy korai fáradtság. Ennek oka a lencse gyártása során használt anyag magas hidratáltsági foka.
Legújabb generációs termék - a #bioview Monthly lencse az optikai ipar legjobb szakemberei munkájának eredménye; a modern technológia és a fejlett szilikon-hidrogél anyag kombinációja. Ennek köszönhetően kényelmes, teljesen biztonságos a szem számára, és magas felbontású látást garantál.
UV sugárzás elleni védelem - a lencséket az UVA/UVB szűrők modern rendszerével látták el, ami több mint 90%-át elnyeli a káros sugárzásnak, és hatékony védelmet nyújt ellene.
Megfelelően illeszkedik - #bioview Monthly
Megfelelően illeszkedik - az elasztikus és selymesen lágy anyag már néhány másodperc alatt tökéletesen alkalmazkodik a szem alakjához. Így megszűnik a lencse viselése során történő kellemetlenség.
Könnyű és kényelmes behelyezés - a #bioview Monthly még a kezdő felhasználók által is kedvelt, mivel a lencse egyik oldala világoskék színű, így biztosított a megfelelő behelyezés.
 

A #bioview Monthly lencse jellemzői:

 

A #bioview Monthly az egyik legmagasabb minőségű (Olifilcon A) anyagból készül. A Wetting Agent és Surface Grafting eljárásoknak köszönhetően a #bioview Monthly lencse felülete lágy és selymes. A tökéletesen hidratáló anyag a vizet a lencse felületén kívül tartja, így biztosítva a magasfokú kényelmet és a szemszárazság elkerülését.

Továbbá a #bioview Monthly lencse oxigénáteresztő-képessége nagyon magas - a legmagasabb a piacon elérhető lencsék között -, így nyújt felfrissült érzést a szemnek. A magas minőségű anyag és a harmadik generációs szilikon biztosítják a kényelmet és a szem hidratálását reggeltől egészen estig.

 

A #bioview Monthly lencse előnyei:

 
 • A 187,5 Dk/t értékű, kiemelkedően magas légáteresztő-képesség biztosítja az egész napos kényelmet, mialatt Ön nem is érzi a lencsét a szemében.
 • A magas hidratációs szint (47%) biztosítja a nedvességet egész nap - akkor is, ha hosszú órákat tölt el a számítógép előtt.
 • A világoskék színezés elősegíti a lencse behelyezését.
 • UVA és UVB szűrőkkel rendelkezik, amelyek megszűrik a napfény káros hatásait.
 • A lencse nagyon rugalmas anyaga (alacsony rugalmassági modulus) biztosítja a lencse tökéletes illeszkedését - ezáltal elkerülve a szakadást.
 • Az alacsony 14°-os érintkezési szög óvja a szaruhártyát a különböző sérülésektől.
 • A magas minőségű anyag és a modern szerkezet biztosítja a tökéletes pontosságot.
 

Kinek ajánljuk a #bioview Monthly lencséket?

 

A #bioview Monthly lencse tökéletes választás azon személyeknek, akik könnyfilmszakadásban szenvednek. A magasfokú hidratálás óvja a szemet a kiszáradástól. Ajánljuk még a #bioview Monthly lencsét azoknak, akik:

 • a legkényelmesebb lencsét keresik,
 • akiknek fontos a kényelem, vagy a szemüveges korrekció problémát okoz,
 • sokat dolgoznak számítógép előtt,
 • miópiában vagy hiperópiában szenvednek.
 

Ápolás

 

A #bioview Monthly olyan havi viselési idejű lencse, amelyet nappali használatra terveztek. A nap végén szükséges kivenni, ápolószerrel tisztítani, és legalább néhány órára folyadékkal feltöltött kontaktlencse tárolóban hagyni az ismételt behelyezés előtt. A #bioview Monthly lencsékhez a Clean Active termékcsaládot ajánljuk, de használható bármelyik más, a kínálatunkban elérhető folyadék.

 

A #bioview Monthly lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka #bioview lencsék
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,7
Átmérő 14,0
Dk/t 187,5 x 10-9
Hidratációs fok 47%
Anyag Olifilcon A
Technológia Wetting Agent; Surface Grafting
UV szűrők >90% UVA/UVB
 

A lencse elérhető más kiszerelésben is:

További információ
GyártóVisco Technology
Márka#bioview
Darabszám a csomagban3 darab
Elérhetőség24 óra
Write Your Own Review
Értékelés írása:#bioview Monthly 3 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a #bioview Monthly 3 db kontaktlencsét?

A #bioview Monthly kontaktlencsék 3 darabos csomagolásban kaphatók, ami lehetővé teszi, hogy egy csomagból hosszú távon kényelmesen és hatékonyan használhassuk őket. Saját látási paramétereid, mint a dioptria és a görbület alapján választhatod ki őket magadnak. Alternatívaként javasoljuk, hogy konzultálj egy optometristával, aki segíthet a neked megfelelő lencsék kiválasztásában.

Biztonságosak a #bioview Monthly kontaktlencsék?

Igen, a #bioview Monthly kontaktlencsék a megbízható Visco Technology gyártótól származnak, garantálva a magas minőséget és a biztonságos használatot. A használati és karbantartási utasítások betartásával élvezheted a kényelmet és biztonságot ezeknek a lencséknek a hordása során az egész hónapban.

Milyen látáshibákra valók a #bioview Monthly?

A #bioview Monthly kontaktlencsék a rövidlátás vagy távollátás korrekciójára szolgálnak, így alkalmasak azok számára, akiknek problémái vannak a közeli vagy távoli látással.

Hogyan kell felhelyezni a #bioview Monthly kontaktlencséket?

A #bioview Monthly kontaktlencsék felhelyezése előtt győződj meg arról, hogy a kezed tiszta és száraz. Óvatosan helyezd a lencsét az indexujjad végére, ellenőrizve, hogy ne legyen fordítva. Ezután, a másik kéz középső ujjával emeld fel a felső szemhéjat, és az indexujjaddal tartsd le az alsót. Helyezd a lencsét a szemgolyóra, és ne felejts el óvatosan pislogni, hogy a lencse a helyére álljon.

Hogyan lehet levenni a #bioview Monthly kontaktlencséket?

A #bioview Monthly kontaktlencsék eltávolításához először is bizonyosodj meg arról, hogy a kezed tiszta és száraz. Óvatosan emeld fel a felső szemhéjat, majd a másik kéz középső ujjával told a lencsét a szem fehérjéhez. Óvatosan szorítsd össze a lencsét a hüvelykujjad és az indexujjad között, és vedd ki a szemből. Ezután helyezd a lencsét egy speciális tárolóedénybe a tárolóoldattal együtt.