#bioview Daily 5 db

Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 1 értékelés.
Darabszám a csomagban:

5 darab

Elérhetőség:

24 óra

Darabszám a csomagban:

5 darab

A mi árunk:

1 690 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 1 értékelés.
Tamás
5.0000
Próbaképpen rendeltem ezt a terméket, mivel nagyon sok lencsével pórul jártam, így tesztképpen csak a napi periódusú mertem megrendelni. A mai nap vettem át, rögtön ki is próbáltam őket, és azt kell mondjam megtaláltam az én lencséim :) Szuper kényelmesek, egyáltalán nem érzek szúrást, súrlódást - bármilyen irányba is forgatom a szemem. Így rögtön rendeltem is 3 pár havi lencsét is! :)

A #bioview Daily modern és kényelmes, harmadik generációs szilikon-hidrogél napi lencse. A legérzékenyebb felhasználók számára is tökéletes - kiemelkedően kényelmes és tökéletes látást biztosít.

 
Olifilcon B anyag - a lencsék alapjául szolgáló innovatív szilikon-hidrogél anyagnak köszönhetően a #bioview Daily lencsék a legmagasabb szintű kényelmet nyújtják és magas felbontású látást biztosítanak.
Szemszárazság és fáradtság nélkül - a magas hidratáltsági és oxigénáteresztő képességnek köszönhetően a lencse órákon keresztül megtartja a szem nedvességét, és megvédi azt a korai fáradtságtól. Még a nap végén is a látás éles és zavartalan marad, a szem kipihent.
Villámgyors illeszkedés - a rugalmas, lágy anyag használatával a lencsék gyorsan alkalmazkodnak a szem egyedi alakjához, és az egész használat alatt észrevétlenek maradnak.
Behelyezést segítő színezés - #bioview Daily
Behelyezést segítő színezés - a #bioview Daily lencsék kényelmesebbé teszik a viselést, mivel a lencséket világoskék színnel színezték, hogy azokat könnyű és intuitív módon lehessen felhelyezni, még kezdő felhasználók számára is.
Extra napsugárzás-védelem - minden #bioview Daily lencse tartalmaz egy komplex UVA/UVB szűrőrendszert, amely összesen több mint 90%-át elnyeli a káros napsugárzásnak.
5
Nincs szükség extra ápolásra - mivel a #bioview Daily lencse egynapos viselési ciklusra van tervezve, nincs szükség további ápoló folyadék használatára. Kiveszi, eldobja, és másnap egy új, friss pár lencsét használhat.
 

A #bioview Daily lencse jellemzői:

 

A #bioview Daily magasminőségű Olifilcon B anyagból készül. Wetting Agent és Surface Grafting eljárással készül, mely lágy, selymes felületet eredményez. A tökéletesen hidratáló anyag a lencse felületén tartja a vizet, így kényelmes, és nem szárítja a szemet egész napos hordás esetén sem.

Továbbá a #bioview Daily lencse nagyon magas légáteresztő-képességgel rendelkezik - az egyik legmagasabb értékkel a piacon elérhető lencsék közül -, így nyújtva friss érzést a szemnek. A magas minőségű anyag és a harmadik generációs szilikon garantálja a kimagasló kényelmet, és hidratálja a szemet reggeltől estig.

 

A #bioview Daily lencse előnyei:

 
 • A 150 Dk/t értékű, kiemelkedően magas légáteresztő-képesség biztosítja az egész napos kényelmet, mialatt Ön nem is érzi a lencsét a szemében.
 • A magas hidratációs szint (47%) biztosítja a nedvességet egész nap - akkor is, ha hosszú órákat tölt el a számítógép előtt.
 • A világoskék színezés elősegíti a lencse behelyezését.
 • UVA és UVB szűrőkkel rendelkezik, amelyek megszűrik a napfény káros hatásait.
 • A lencse nagyon rugalmas anyaga (alacsony rugalmassági modulus) biztosítja a lencse tökéletes illeszkedését - ezáltal elkerülve a szakadást.
 • Az alacsony 14°-os érintkezési szög óvja a szaruhártyát a különböző sérülésektől.
 • A magas minőségű anyag és a modern szerkezet biztosítja a tökéletes pontosságot.
 

Kinek ajánljuk a #bioview Daily lencséket?

 

A #bioview Daily lencse tökéletes választás azon személyeknek, akik könnyfilmszakadásban szenvednek. A magasfokú hidratálás óvja a szemet a kiszáradástól. Ajánljuk még a #bioview Daily lencsét azoknak, akik:

 • a legkényelmesebb lencsét keresik,
 • akiknek fontos a kényelem, vagy a szemüveges korrekció problémát okoz,
 • sokat dolgoznak számítógép előtt,
 • miópiában vagy hiperópiában szenvednek,
 • aktív életmódot folytató személyeknek, akik nem akarnak naponta foglalkozni a lencse ápolásával.
 

A #bioview Daily lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka #bioview lencsék
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,8
Átmérő 14,1
Dk/t 150 x 10-9
Hidratációs fok 47%
Anyag Olifilcon B
Technológia Wetting Agent; Surface Grafting
UV szűrők >90% UVA/UVB
 

A lencse elérhető más kiszerelésben is:

További információ
GyártóVisco Technology
Márka#bioview
Darabszám a csomagban5 darab
Elérhetőség24 óra
Write Your Own Review
Értékelés írása:#bioview Daily 5 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a #bioview Daily 5 db kontaktlencsét?

A #bioview Daily 5 db kontaktlencsék kiválasztása egyszerű és kényelmes. Ön maga is kiválaszthatja őket, használva a csomagoláson megadott paramétereket. A csomag mérete, amely 5 lencsét tartalmaz, kényelmes adagot biztosít néhány napra vagy akár tartalékként is. Alternatívaként, egy optometrista segíthet a szakmai illesztésben.

Biztonságosak a #bioview Daily kontaktlencsék?

Igen, a #bioview Daily kontaktlencsék nagyon biztonságosak. A neves Visco Technology gyártó által készített, amely megfelel a legmagasabb minőségi szabványoknak, garantálva a kényelmet és a biztonságos használatot. Továbbá, mint napi cserélhető lencsék, eliminálják a napi tisztítás és fertőtlenítés szükségességét, csökkentve a fertőzés kockázatát.

Milyen látáshibára valók a #bioview Daily?

A #bioview Daily kontaktlencsék a szférikus látáshibák, azaz a rövidlátás (mínusz) vagy távollátás (plusz) korrekciójára szolgálnak. Így hatékonyan használhatók a mindennapi látásjavításra.

Hogyan kell felhelyezni a #bioview Daily kontaktlencséket?

A #bioview Daily kontaktlencsék felhelyezése gyors és egyszerű. A kezek mosása és szárítása után helyezze a lencsét az indexujja csúcsára, és miközben lehúzza az alsó szemhéjat, óvatosan helyezze a szem közepére. A napi használatú lencsék nem igényelnek különleges ápolást vagy tisztítást.

Hogyan kell levenni a #bioview Daily kontaktlencséket?

A #bioview Daily kontaktlencsék levételéhez óvatosan tolja a lencsét a szem fehérjéjére, amíg könnyen megfoghatja azt az ujjával. Ezután biztonságosan eltávolíthatja és eldobhatja. Ez a könnyű folyamat gyors és kényelmes, teszi a lencséket az aktív emberek számára ideális megoldássá.