#bioview 2 week 1 db

Darabszám a csomagban:

1 darab

Elérhetőség:

24 óra

Darabszám a csomagban:

1 darab

A mi árunk:

1 490 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A #bioview 2 week kontaktlencsék a márka harmadik generációs termékei: magas hidratációs szinttel és oxigénáteresztő képességgel rendelkeznek, a rövidlátás valamint távollátás korrekciójára készültek.

Legújabb generációs termék - a lencsék gyártása során a legkorszerűbb anyagokkal dolgoznak és új, innovatív technológiákat használnak. Ezek az optikai ipar legnagyobb szakembereinek munkájának eredményei.
Intenzív és hosszantartó hidratálás - a magas fokú hidratációnak köszönhetően az anyag képes a víz részecskéket felhalmozni, melynek köszönhetően a #bioview 2 week kontaktlencsék a felhelyezéstől számítva akár több órán keresztül is hidratálják a szemeket.
Iš karto priglunda prie akies - #bioview 2 week
Azonnali illeszkedés a szemre – a vékonyabb élek továbbfejlesztett felépítésének és a selymesen puha felületnek köszönhetően a lencsék néhány másodperc alatt illeszkedni tudnak a szemre.
Hatékony UV védelem - A #bioview 2 week lencsék UVA / UVB szűrők komplexét tartalmazzák, amelyek hatékony védelmet nyújtanak a szem számára a napsugárzás káros hatásai ellen.
Könnyű és kényelmes behelyezés – a lencse egyik oldali világoskék színezésének köszönhetően - amely a lencsék helyes behelyezésére utal -, a #bioview 2 week alkalmazása még a kezdő felhasználók számára is egyszerű.
Egy pár, két hétre - A #bioview 2 week egy kéthetes viselésű lencse. Ez azt jelenti, hogy egy párat legfeljebb tizennégy naptári napig használhat. Egyetlen kikötés van: ne felejtse el rendszeresen tisztítani őket!
 

A #bioview 2 week lencsék jellemzői:

 

A #bioview 2 week kontaktlencsék az Olifilcon A szilikon hidrogél anyagból készültek. Magas fokú hidratációs szint és kedvező oxigénáteresztő készség jellemzi. A lencsék intenzíven és hosszan tartóan hidratálják szemét, miközben viselésük könnyű és nem okoz idő előtti szemfáradtságot. Ez az anyag hatékonyan visszatartja a vízmolekulákat a lencséken belül, így azok nem száradnak ki, Ön pedig élvezheti a kiszáradástól és a szemirritációtól mentes napokat! Mindeközben a lencse biztosítja az oxigén szabad áramlását a szaruhártya felé, melynek köszönhetően nem csak megőrzi szemének egészséges állapotát, de véd is a fertőzések ellen.

A Surface Grafting technológiának köszönhetően a  #bioview 2 week lencsék selymes simasággal és fokozott rugalmassággal rendelkeznek. Ennek köszönhetően a lencse gyorsabban és pontosabban illeszkedik a szemre, a felhelyezést követően másodpercekeben belül észrevehetetlenné válik viselésük. A csökkentett súrlódásnak köszönhetően a szemhéj és a lencse között, észre sem fogja venni, hogy egyáltalán kontaktlencsét visel!

A kéthetes #bioview 2 week lencséknek köszönhetően látása tiszta és tükröződés mentes lesz. A lencsék széles skálájú dioptriákban érhetőek el, rövid- és távollátók számára egyaránt alkalmasak, függetlenül a látáskorrekció mértékétől. A világoskék megszínezés - amely viselés során nem látható - nagy segítséget nyújt a helyes felhelyezés megtanulásához, hiszen megmutatja, hogy melyik oldalával helyezze fel a lencséket. A kiváló minőségű UVA / UVB szűrők pedig megfelelő védelmet nyújtanak szemeinek a napsugárzás káros hatásai ellen.

A #bioview 2 week lencsék 1 db-os kiszerelésben is kaphatók. Praktikus, biokompatibilis folyadékkal feltöltött tárolóban kaphatóak. A lencséket legfeljebb két hét használat után cserélni kell. A nap végén szükséges kivenni, ápolószerrel tisztítani, és legalább néhány órára folyadékkal feltöltött kontaktlencse tárolóban hagyni az ismételt behelyezés előtt.

A #bioview 2 week lencsék a széleskörű #bioview termékcsalád része, amelyben napi (#bioview Daily) és havi (#bioview Monthly) viselésű termékek is kaphatóak.

 

Kinek ajánljuk a #bioview 2 week lencséket?

  • Azoknak, akik a kéthetes viselésű lencséket részesítik előnyben.
  • Azoknak, akiknek nem okoz gondot a lencsék naponta történő tisztítása ápolószerrel.
  • Olyan lencse-viselőknek, akik maximális kényelmet és biztonságot várnak el a lencse használatától.
  • Kezdőknek és tapasztalt kontaktlencse használóknak egyaránt.
  • Rövidlátóknak és távollátóknak.
  • Azoknak, akik hosszú ideig dolgoznak számítógép előtt.
  • Azoknak, akik értékelik a neves gyártók legmodernebb optikai termékeit.
 

A #bioview 2 week lencsék ápolása:


Ahhoz, hogy a #bioview 2 week lencsék minden funkciójukat ellássák és használatuk biztonságos, valamint kényelmes legyen az Ön számára, a speciális lencseápoló folyadék rendszeres használata elengedhetetlen. Ezzel fertőtlenítjük és hirdratáljuk lencséinket. Nincs más dolga, mint minden este kivenni a lencséket, az ápolószerrel megtisztítani, és legalább néhány órára folyadékkal feltöltött kontaktlencse tárolóban hagyni az ismételt behelyezés előtt. Az eljárás után a lencsék újra alkalmazhatóak!

 

A #bioview 2 week lencse paraméterei:

 
Kategória 2 Hetes kontaktlencse
Márka #bioview lencsék
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,7
Átmérő 14,0
Dk/t 187,5 x 10-9
Hidratációs fok 47%
Anyag Olifilcon A
Technológia Wetting Agent; Surface Grafting
UV szűrők >90% UVA/UVB
 

A lencse elérhető más kiszerelésben is:

További információ
GyártóVisco Technology
Márka#bioview
Darabszám a csomagban1 darab
Elérhetőség24 óra
Write Your Own Review
Értékelés írása:#bioview 2 week 1 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a #bioview 2 week 1 db lencsét?

A #bioview 2 week lencsék ideálisak azok számára, akik a kényelmet és rugalmasságot részesítik előnyben. A lehetőség, hogy egyetlen darabot vásároljanak, lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy könnyedén személyre szabhassák megrendelésüket az egyéni igényeiknek megfelelően. Mind a tapasztalt, mind a kezdő lencseviselők számára hasznos lehet ezek a lencsék, amelyek különböző paraméterekkel érhetők el. Emellett lehetőség van egy optometrista szolgáltatásainak igénybevételére is, aki segít kiválasztani a páciens szükségleteinek megfelelő lencséket.

Biztonságosak a #bioview 2 week lencsék?

A #bioview 2 week lencséket a neves Visco Technology cég gyártotta, amely jelentős szereplő a kontaktlencsék piacán. A gondosan válogatott anyagoknak és a fejlett gyártástechnológiának köszönhetően ezek a lencsék magas szintű biztonságot nyújtanak a felhasználók szeme számára. Ezenkívül a kétéves cserélhetőségi mód minimalizálja a fertőzés kockázatát és frissességet biztosít a viselés teljes időtartama alatt.

Milyen látáshibákra valók a #bioview 2 week lencsék?

A #bioview 2 week lencsék szfériai látáshibák, mint például a rövidlátás vagy a távollátás korrekciójára szolgálnak. Így az ilyen típusú hibákkal rendelkező emberek élvezhetik a tiszta látást és a kényelmet a lencsék viselésének teljes ideje alatt.

Hogyan kell feltenni a #bioview 2 week lencséket?

A #bioview 2 week lencsék felhelyezése gyors és egyszerű. A lencse szemre helyezése előtt mindig alaposan meg kell mosni és meg kell szárítani a kezet. Ezután óvatosan helyezze a lencsét a mutatóujjára, ellenőrizve, hogy nincsenek-e rajta szennyeződések. A lencse szemre helyezése után óvatosan pislogjon, hogy lehetővé tegye a lencse szemgolyóra való helyes rögzülését.

Hogyan kell levenni a #bioview 2 week lencséket?

A #bioview 2 week lencsék levétele éppoly könnyű, mint felhelyezésük. A levételi folyamat megkezdése előtt mindig győződjön meg arról, hogy a kezeket alaposan megmosták és megszárították. Ezután óvatosan húzza le az alsó szemhéjat és nézzen felfelé, majd finoman tolja a lencsét a szem fehérjéjére. A lencse levétele után helyezze azt a megfelelő tartályba a tároló és fertőtlenítő folyadékkal.