#bioview 2 week 6 db

Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

24 óra

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

7 160 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A #bioview 2 weeks kontaktlencsék a márka harmadik generációs termékei: magas hidratációs szinttel és oxigénáteresztő képességgel rendelkeznek, a rövidlátás valamint távollátás korrekciójára készültek.

Legújabb generációs termék - a lencsék gyártása során a legkorszerűbb anyagokkal dolgoznak és új, innovatív technológiákat használnak. Ezek az optikai ipar legnagyobb szakembereinek munkájának eredményei.
Intenzív és hosszantartó hidratálás - a magas fokú hidratációnak köszönhetően az anyag képes a víz részecskéket felhalmozni, melynek köszönhetően a #bioview 2 weeks kontaktlencsék a felhelyezéstől számítva akár több órán keresztül is hidratálják a szemeket.
Iš karto priglunda prie akies - #bioview 2 week
Azonnali illeszkedés a szemre – a vékonyabb élek továbbfejlesztett felépítésének és a selymesen puha felületnek köszönhetően a lencsék néhány másodperc alatt illeszkedni tudnak a szemre.
Hatékony UV védelem - A #bioview 2 weeks lencsék UVA / UVB szűrők komplexét tartalmazzák, amelyek hatékony védelmet nyújtanak a szem számára a napsugárzás káros hatásai ellen.
Könnyű és kényelmes behelyezés – a lencse egyik oldali világoskék színezésének köszönhetően - amely a lencsék helyes behelyezésére utal -, a #bioview 2 weeks alkalmazása még a kezdő felhasználók számára is egyszerű.
Egy pár, két hétre - A #bioview 2 weeks egy kéthetes viselésű lencse. Ez azt jelenti, hogy egy párat legfeljebb tizennégy naptári napig használhat. Egyetlen kikötés van: ne felejtse el rendszeresen tisztítani őket!
 

A #bioview 2 weeks lencsék jellemzői:


A #bioview 2 weeks kontaktlencsék az Olifilcon A szilikon hidrogél anyagból készültek. Magas fokú hidratációs szint és kedvező oxigénáteresztő készség jellemzi. A lencsék intenzíven és hosszan tartóan hidratálják szemét, miközben viselésük könnyű és nem okoz idő előtti szemfáradtságot. Ez az anyag hatékonyan visszatartja a vízmolekulákat a lencséken belül, így azok nem száradnak ki, Ön pedig élvezheti a kiszáradástól és a szemirritációtól mentes napokat! Mindeközben a lencse biztosítja az oxigén szabad áramlását a szaruhártya felé, melynek köszönhetően nem csak megőrzi szemének egészséges állapotát, de véd is a fertőzések ellen.

A Surface Grafting technológiának köszönhetően a  #bioview 2 weeks lencsék selymes simasággal és fokozott rugalmassággal rendelkeznek. Ennek köszönhetően a lencse gyorsabban és pontosabban illeszkedik a szemre, a felhelyezést követően másodpercekeben belül észrevehetetlenné válik viselésük. A csökkentett súrlódásnak köszönhetően a szemhéj és a lencse között, észre sem fogja venni, hogy egyáltalán kontaktlencsét visel!

A kéthetes #bioview 2 weeks lencséknek köszönhetően látása tiszta és tükröződés mentes lesz. A lencsék széles skálájú dioptriákban érhetőek el, rövid- és távollátók számára egyaránt alkalmasak, függetlenül a látáskorrekció mértékétől. A világoskék megszínezés - amely viselés során nem látható - nagy segítséget nyújt a helyes felhelyezés megtanulásához, hiszen megmutatja, hogy melyik oldalával helyezze fel a lencséket. A kiváló minőségű UVA / UVB szűrők pedig megfelelő védelmet nyújtanak szemeinek a napsugárzás káros hatásai ellen.

A #bioview 2 weeks lencsék 6 darabos kiszerelésben érhetőek el. Praktikus, biokompatibilis folyadékkal feltöltött tárolóban kaphatóak. A lencséket legfeljebb két hét használat után cserélni kell. A nap végén szükséges kivenni, ápolószerrel tisztítani, és legalább néhány órára folyadékkal feltöltött kontaktlencse tárolóban hagyni az ismételt behelyezés előtt.

A #bioview 2 weeks lencsék a széleskörű #bioview termékcsalád része, amelyben napi (#bioview Daily) és havi (#bioview Monthly) viselésű termékek is kaphatóak.

 

Kinek ajánljuk a #bioview 2 weeks lencséket?

  • Azoknak, akik a kéthetes viselésű lencséket részesítik előnyben.
  • Azoknak, akiknek nem okoz gondot a lencsék naponta történő tisztítása ápolószerrel.
  • Olyan lencse-viselőknek, akik maximális kényelmet és biztonságot várnak el a lencse használatától.
  • Kezdőknek és tapasztalt kontaktlencse használóknak egyaránt.
  • Rövidlátóknak és távollátóknak.
  • Azoknak, akik hosszú ideig dolgoznak számítógép előtt.
  • Azoknak, akik értékelik a neves gyártók legmodernebb optikai termékeit.
 

A #bioview 2 weeks lencsék ápolása:


Ahhoz, hogy a #bioview 2 weeks lencsék minden funkciójukat ellássák és használatuk biztonságos, valamint kényelmes legyen az Ön számára, a speciális lencseápoló folyadék rendszeres használata elengedhetetlen. Ezzel fertőtlenítjük és hirdratáljuk lencséinket. Nincs más dolga, mint minden este kivenni a lencséket, az ápolószerrel megtisztítani, és legalább néhány órára folyadékkal feltöltött kontaktlencse tárolóban hagyni az ismételt behelyezés előtt. Az eljárás után a lencsék újra alkalmazhatóak!

 

A #bioview 2 week lencse paraméterei:

 
Kategória 2 Hetes kontaktlencse
Márka #bioview lencsék
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,7
Átmérő 14,0
Dk/t 187,5 x 10-9
Hidratációs fok 47%
Anyag Olifilcon A
Technológia Wetting Agent; Surface Grafting
UV szűrők >90% UVA/UVB
 

A lencse elérhető más kiszerelésben is:

További információ
GyártóVisco Technology
Márka#bioview
Darabszám a csomagban6 darab
Elérhetőség24 óra
Write Your Own Review
Értékelés írása:#bioview 2 week 6 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a #bioview 2 week 6 db kontaktlencsét?

A #bioview 2 week 6 db kontaktlencsék egy csomagban kaphatók, amely 6 darabot tartalmaz, biztosítva a felhasználónak a kényelmes és hosszú távú látáskorrekciót két hétig. Ezeket egyénileg is ki lehet választani, a termék paraméterei, mint az optikai erő és a görbület alapján, vagy konzultálhat egy optometristával, hogy szakmai tanácsot kapjon a látási igényeknek megfelelő lencsék kiválasztásához.

Biztonságosak a #bioview 2 week kontaktlencsék?

A #bioview 2 week kontaktlencsék a #bioview márka termékei, amelyeket a neves Visco Technology gyártó készített, garantálva a magas minőséget és a biztonságos használatot. Két hetente történő cseréjük frissességet és higiéniát biztosít, minimalizálva a szemfertőzés kockázatát.

Milyen látáshibára való a #bioview 2 week?

A #bioview 2 week kontaktlencsék a rövidlátás vagy távollátás korrekciójára szolgálnak, a szférikus korrekciós típusuknak köszönhetően. Ideális megoldás azok számára, akiknek szükségük van a látásuk javítására közelre vagy távolra.

Hogyan kell felhelyezni a #bioview 2 week kontaktlencséket?

A #bioview 2 week kontaktlencsék helyes felhelyezéséhez először alaposan meg kell mosni és meg kell szárítani a kezet. Ezután vegye ki a lencsét a csomagolásból, és helyezze azt az indexujja hegyére. Nyissa ki szélesen a szemét, húzza le az alsó szemhéjat, és finoman helyezze a lencsét a szaruhártyára. A lencse szemre helyezése után finoman pislogjon, hogy stabilizálja annak helyzetét.

Hogyan kell levenni a #bioview 2 week kontaktlencséket?

A #bioview 2 week kontaktlencsék biztonságos levételéhez ismét alaposan meg kell mosni és meg kell szárítani a kezet. Ezután finoman húzza le az alsó szemhéjat, nézzen felfelé. Használja az indexujját és a hüvelykujját a lencse finom megfogására, és óvatosan távolítsa el azt. A lencse levétele után helyezze azt egy speciális tartályba, amely tároló és fertőtlenítő oldattal van feltöltve.