#bioview Daily lencsék

Megtekintés Rács Lista

5 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

5 termékek

oldalanként

#bioview Daily egyszer használatos lencsék

A #bioview Daily egyszer használatos kontaktlencsék a legújabb generációs termékek, melyek innovatív, minden részletében továbbfejlesztett anyagból és modern gyártástechnológiával készülnek. Ennek köszönhetően ezek a lencsék magas felbontású látást és rendkívüli kényelmet kínálnak - szemszárazság és irritcáió nélkül.

Kiknek ajánljuk a #bioview Napi lencséket?

A #bioview Daily egy napos használata, azaz a tisztítás és gondozás kötelezettsége nélkül, ideális választássá teszi ezeket a lencséket fizikailag aktív személyek számára - akik különböző sportokat űznek vagy gyakran utaznak. A lencsék magas hidratáltsági foka megfelel azoknak a személyeknek az igényeinek, akik számára problémát okoz a száraz és irritált szem - például hosszú órákig tartó munka a számítógép előtt hasonló problémákat eredményezhet. Az egyik oldaluk világos kék színezéssel van ellátva, így a behelyezés könnyű és intuitív - amit a kezdő felhasználók nagyra értékelnek. Mivel a lencsék elérhetők mínuszos és pluszos dioptriával, rövid- és távollátó emberek számára egyaránt megfelelő választás.

A #bioview Daily kontaktlencsék előnyei:

Az Omifilcon B anyagból készült lencsék magas hidratáltsági szinttel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a vízmolekulák megtartását, biztosítva a szemek egész napos hidratáltságát. Megszüntetik a száraz és irritált szem problémáját. Az anyag magas rugalmassága és lágysága révén a #bioview Daily tökéletesen illeszkedik a szemhez. Az extra stabilizáló rendszernek köszönhetően hosszú órákig megőrzik eredeti pozíciójukat - gyűrődés vagy kiesés nélkül. Az idegen test érzése megszűnik. A magas oxigénáteresztő képességnek köszönhetően a szaruhártya állandó és szabad hozzáférést kap az oxigénhez, ami a szemeket ellenállóvá teszi mindenféle fertőzéssel szemben, és a látás a nap végén is pihentető marad, biztosítva az éles és telített látást.

A #bioview Daily egyszer használatos lencsék jellemzői:

  • Hosszan tartó hidratálás, megakadályozva a szemszárazságot és vörösödést;
  • Magas oxigénáteresztő képesség, egészség megőrzése - fertőzések és irritáció nélkül;
  • Nagyfokú rugalmasság, amely révén a lencsék tökéletesen illeszkednek a szemhez, és megszüntetik a idegen test érzését;
  • Színezés a könnyű behelyezés érdekében;
  • Extra UVA/UVB szűrők;
  • További stabilizáló rendszer - megszünteti a lencsék gyűrődésének és kiesésének problémáját;
  • Bársonyos lágy felület;
  • Biokompatibilis folyadékkal teli tárolóba csomagolva - a lencsék jótékony tulajdonságainak hosszú ideig történő fenntartása érdekében;
  • Nincs szükség további ápolásra.

Válassza ki az Önnek megfelelő #bioview Daily csomagot

Annak érdekében, hogy a legjobban reagáljunk ügyfeleink igényeire, webáruházunk kínálatát különféle kiszerelésű és árú #bioview Daily egyszer használatos lencsékkel bővítettük. Tehát itt megtalálja a próba- vagy utazócsomagot, valamint a nagy, gazdaságos csomagot a több hónapos rendszeres használatra. Ennek eredményeként széles termékskála áll rendelkezésre különböző árakkal, melyek révén kedvenc lencséit megvásárolhatja tőlünk jelenlegi költségvetésének keretei között.