Biomedics 55 Evolution 6 db - mínuszos dioptria

Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 2 értékelés.
Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

Akár 8 munkanap

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

4 560 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 2 értékelés.
Hajnalka
5.0000
Többféle kontaktlencsét kipróbáltam, de mindig visszatértem ehhez, mivel nagyon kényelmes,kellemes, semmiféle kényelmetlenséget nem okoz
Edina
5.0000
Nagyon jo lencse mindig visszatérek hozzá. Edina

A Biomedics 55 Evolution™ kontaktlencse havi használati idejű kontaktlencse.

 
Ultravékony és lekerekített szélek - a lencse szerkezetét javították, még vékonyabb lett a széle és az élek pedig lekerekítettek. Ezáltal nagyon kényelmes a viselése még a legérzékenyebb szemek számára is.
Új generációs lencse - A Biomedics 55 Evolution több éves tudományos és szakmai összefogás eredménye. Az új generációs lencse továbbfejlesztett tulajdonságokkal rendelkezik, új formát kapott, és garantálja a még tisztább látást és a magasabb kényelmet.
Magas nedvességtartalom - a lencse 55% hidratációs fokkal rendelkezik, így egész nap nedves marad, és megakadályozza a szemszárazságot.
A színezés megkönnyíti a behelyezést - a lencse egyik oldala világos kék színezettel van ellátva, így egyszerűbb a behelyezés még azoknak is, akik most ismerkednek a kontaktlencsével.
Nappali viselés - egy pár lencse egy hónapig hordható - egészen addig, ameddig észben tartjuk a mindennapos ápolást.
Modern UV szűrő - Biomedics 55 evolution
Modern UV szűrő - a lencse optimális védelmet nyújt a napsugaraktól; olyan UVA / UVB szűrőkkel van ellátva, amelyek a káros napsugarak 90%-át elnyelik.
 

A Biomedics 55 evolution (Mediflex 55) jellemzői:

 

A lencse lekerekített széle és optikai rendszere kimagasló kényelmet biztosít. Az Aberrációt Közömbösítő Rendszer (ANS TM) tökéletesített látásélességet eredményez, mert korrigálja a kontaktlencsében és a szemben rejlő szférikus aberrációkat, ezáltal tisztább és kontrasztosabb látást biztosít.
Biomedics 55 Evolution™ kontaktlencse UV-védelemmel rendelkezik, hogy megvédje a szemet a káros sugaraktól. Víztartalma 55%, oxigénáteresztő-képessége 28 Dk/t.

 

A Biomedics 55 evolution lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka Biomedics lencsék
Gyártó COOPER VISION
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és -0,25 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6; 8,9
Átmérő 14,2
Dk/t 27 x 10-9
Hidratációs fok 55%
Anyag Ocufilcon D
UV szűrők >90% UVA/UVB
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaBiomedics
Darabszám a csomagban6 darab
ElérhetőségAkár 8 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Biomedics 55 Evolution 6 db - mínuszos dioptria
Az Ön értékelése

Hogyan válasszunk Biomedics 55 evolution™ 6 db negatív dioptriás lencsét?

A Biomedics 55 evolution™ 6 darabos lencséit a termék paraméterei és a csomagolás mérete alapján lehet kiválasztani. A csomag 6 darab lencsét tartalmaz, amely hosszú távú használatot biztosít a felhasználónak. Továbbá, ezek a lencsék rövidlátás korrekciójára szolgálnak, ami ideálissá teszi őket az ilyen látáshibával rendelkező személyek számára.

Biztonságosak a Biomedics 55 evolution™ lencsék?

Igen, a Biomedics 55 evolution™ lencsék biztonságosak, mivel a Cooper Vision megbízható gyártója által készülnek. A kontaktlencsék használatára vonatkozó higiéniai és használati ajánlások betartása biztosítja a biztonságos és kényelmes használatot.

Milyen látáshibára valók a Biomedics 55 evolution™ lencsék?

A Biomedics 55 evolution™ lencsék rövidlátás korrekciójára szolgálnak.

Hogyan kell feltenni a Biomedics 55 evolution™ lencséket?

Mielőtt felvennénk a Biomedics 55 evolution™ lencséket, alaposan meg kell mosni és meg kell szárítani a kezünket. Ezután helyezzük a lencsét az indexujjunk végére, óvatosan távolítsuk el a szemhéjakat és nézzünk felfelé. A lencse szemre helyezése után óvatosan engedjük le a szemhéjakat és ellenőrizzük, hogy a lencse jól pozícionált-e.

Hogyan lehet levenni a Biomedics 55 evolution™ lencséket?

A Biomedics 55 evolution™ lencsék levételéhez óvatosan húzzuk le az alsó szemhéjat és nézzünk felfelé, majd óvatosan szorítsuk meg az ujjainkkal a lencsét, kerülve a lencse meghajlítását. A lencse eltávolítása után helyezzük azt egy speciális tárolóedénybe tárolófolyadékkal.