Biomedics 55 Evolution 6 db - pluszos dioptria

Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

Akár 8 munkanap

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

4 560 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Biomedics 55 Evolution™ kontaktlencse havi használati idejű kontaktlencse.

 
Ultravékony és lekerekített szélek - a lencse szerkezetét javították, még vékonyabb lett a széle és az élek pedig lekerekítettek. Ezáltal nagyon kényelmes a viselése még a legérzékenyebb szemek számára is.
Új generációs lencse - A Biomedics 55 Evolution több éves tudományos és szakmai összefogás eredménye. Az új generációs lencse továbbfejlesztett tulajdonságokkal rendelkezik, új formát kapott, és garantálja a még tisztább látást és a magasabb kényelmet.
Magas nedvességtartalom - a lencse 55% hidratációs fokkal rendelkezik, így egész nap nedves marad, és megakadályozza a szemszárazságot.
A színezés megkönnyíti a behelyezést - a lencse egyik oldala világos kék színezettel van ellátva, így egyszerűbb a behelyezés még azoknak is, akik most ismerkednek a kontaktlencsével.
Nappali viselés - egy pár lencse egy hónapig hordható - egészen addig, ameddig észben tartjuk a mindennapos ápolást.
Modern UV szűrő - Biomedics 55 evolution
Modern UV szűrő - a lencse optimális védelmet nyújt a napsugaraktól; olyan UVA / UVB szűrőkkel van ellátva, amelyek a káros napsugarak 90%-át elnyelik.
 

A Biomedics 55 evolution (Mediflex 55) jellemzői:

 

A lencse lekerekített széle és optikai rendszere kimagasló kényelmet biztosít. Az Aberrációt Közömbösítő Rendszer (ANS TM) tökéletesített látásélességet eredményez, mert korrigálja a kontaktlencsében és a szemben rejlő szférikus aberrációkat, ezáltal tisztább és kontrasztosabb látást biztosít.
Biomedics 55 Evolution™ kontaktlencse UV-védelemmel rendelkezik, hogy megvédje a szemet a káros sugaraktól. Víztartalma 55%, oxigénáteresztő-képessége 28 Dk/t.

 

A Biomedics 55 evolution lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka Biomedics lencsék
Gyártó COOPER VISION
Dioptria: +0,25 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,50 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,8
Átmérő 14,2
Dk/t 27 x 10-9
Hidratációs fok 55%
Anyag Ocufilcon D
UV szűrők >90% UVA/UVB
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaBiomedics
Darabszám a csomagban6 darab
ElérhetőségAkár 8 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Biomedics 55 Evolution 6 db - pluszos dioptria
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Biomedics 55 evolution™ 6 darabos, pozitív dioptriás lencséket?

A Biomedics 55 evolution™ pozitív dioptriás lencsék 6 darabos kiszerelésben kaphatók. Választhatók önállóan, a termék paramétereinek felhasználásával, vagy optometrista segítségével.

Biztonságosak a Biomedics 55 evolution™ lencsék?

Igen, a Biomedics 55 evolution™ lencsék biztonságosan használhatók. A Cooper Vision neves gyártója által előállított, ami magas minőséget és biztonságot garantál.

Milyen látáshibára valók a Biomedics 55 evolution™?

A Biomedics 55 evolution™ lencsék távollátás korrekciójára szolgálnak, ami azt jelenti, hogy azok számára alkalmasak, akiknek problémájuk van a közelre látással.

Hogyan kell feltenni a Biomedics 55 evolution™ lencséket?

A Biomedics 55 evolution™ lencsék felhelyezése előtt mossuk és szárítsuk meg a kezünket. Ellenőrizzük, hogy a lencse helyesen van-e ívelt és nem fordítva van-e. Helyezzük a lencsét az indexujjunkra, majd óvatosan távolítsuk el a szemhéjakat, és helyezzük a lencsét a szemgolyóra.

Hogyan lehet levenni a Biomedics 55 evolution™ lencséket?

A Biomedics 55 evolution™ lencsék levételéhez óvatosan húzzuk le az alsó szemhéjat, hogy megmutatkozzon a lencse. Ezután finoman szorítsuk össze a lencsét az ujjainkkal és óvatosan távolítsuk el.