Proclear Sphere™ 3 db

Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

Akár 8 munkanap

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

3 780 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Proclear Sphere havi szférikus kontaktlencse az egyik legnépszerűbb kontaktlencse gyártó cégtől, a CooperVision-től.

 
PC technológia - ez felelős a lencse szerkezetében a víz gyors és hosszantartó megkötéséért, így a lencse selymesen lágy, és ellenáll a kiszáradással szemben.
Omafilcon B anyag - egy innovatív, magas víztartalmú anyag, amely a kontaktlencsék viselésének legmagasabb kényelmét biztosítja. Még több óra viselés után is a szem hidratált és pihent marad.
Éles látás egész nap - a lencsék nagyon magas felbontásban biztosítják a látást. Nincs tükröződés, árnyék és fénygyűrű - még 12 óra elteltével sem.
Innovatív kialakítás - megszünteti azt a gyakori problémát, amikor a fehérjék és a lipidek lerakódnak a lencse felületére. A látás még élesebb, és a használat kényelmesebb.
Nagyon magas oxigénáteresztő-képesség - biztosítja a szaruhártya folyamatos oxigén hozzáférését, ami nagyon pozitív hatással van a szem állapotára. Megszünteti a szemszárazságot, az irritációt és a vörösséget.
 

A Proclear Sphere jellemzői:

 

Havi kontaktlencse, amely a miópiát és hiperópiát korrigálja. Omafilcon A anyagból készül, és az 59%-os hidratációs mértéknek köszönhetően a teljes viselési idő alatt magasfokú kényelmet biztosít.

A Proclear Sphere lencse által biztosított tökéletes kényelmet a PC Technology™ technológiának is köszönhetjük, amely által a lencse hatékonyan magában tartja a vizet, és ezáltal hidratálja, és óvja a szemet a kiszáradástól. Ennek eredményeképpen a víz részecskéi is a lencse felületének széléhez kerülnek, ahol egyfajta védő gátként a lencsét tisztát tartják. Így a Proclear Sphere hidratált és kényelmes marad egész nap.

A Proclear Sphere lencsét úgy tervezték, hogy a fehérje lerakódásokkal szemben maximálisan ellenálló legyen. Másfelől az oxigénáteresztő-képességének köszönhetően a lencse nem gátolja meg, hogy elegendő oxigén jusson a szaruhártyának.

 

Kinek ajánljuk a Proclear Sphere kontaktlencsét?

 

Azoknak ajánljuk, akik tervezett időpontban szeretnék cserélni lencséjüket. Különösen jó választás azoknak, akik szemszárazságtól szenvednek vagy enyhe kényelmetlenséget éreznek lencse viselése közben.

 

Lencse ápolása

 

A Proclear Sphere havi kontaktlencse, így kontaktlencse folyadékkal mindennapi ápolást igényel A Proclear Sphere tisztításához ajánljuk a Clean Active folyadékokat, vagy bármely más, a kínálatunkban elérhető folyadékot.

 

A Proclear Sphere lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka Proclear lencsék
Gyártó COOPER VISION
Dioptria: -20,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +20,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 42,3 x 10-9
Hidratációs fok 62%
Anyag Omafilcon B
Technológia PC Technology
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaProclear
Darabszám a csomagban3 darab
ElérhetőségAkár 8 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Proclear Sphere™ 3 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Proclear Sphere™ 3 darabos lencséket?

A Proclear Sphere™ 3 darabos lencséket saját szemészeti paramétereik alapján választhatják ki, vagy konzultálhatnak egy optometristával. A csomag 3 darab lencsét tartalmaz, amely lehetővé teszi egy pár három hónapos használatát.

Ezenkívül, ezek a lencsék a PC Technology-t használják, ami azt jelenti, hogy kiváló hidratáló képességgel (62%) rendelkeznek, ami különösen előnyös azok számára, akik szárazságot éreznek a kontaktlencsék viselése közben.

Biztonságosak a Proclear Sphere™ lencsék?

Igen, a Proclear Sphere™ lencsék biztonságosak a használatra, mivel a megbízható Cooper Vision gyártja őket. Magas minőségű látást és kényelmet nyújtanak egész hónapban.

Milyen látáshibákra jók a Proclear Sphere™?

A Proclear Sphere™ lencsék rövidlátásra vagy távollátásra készültek, köszönhetően a szférák típusú korrekciójuknak.

Hogyan kell felhelyezni a Proclear Sphere™ lencséket?

Mielőtt felhelyezi a Proclear Sphere™ lencséket, ajánlott alaposan megmosni és megszárítani a kezét. Ezután helyezze a lencsét az indexujj hegyére, ellenőrizve, hogy ne legyen fordítva. Ezután óvatosan távolítsa el a szemhéjakat és helyezze a lencsét a szemgolyóra.

Hogyan lehet levenni a Proclear Sphere™ lencséket?

A Proclear Sphere™ lencsék eltávolítása előtt ismét mosson és szárítson kezet. Ezután óvatosan távolítsa el a szemhéjakat és használja az indexujját és hüvelykujját a lencse megfogására a szemgolyón, majd finoman távolítsa el.