Proclear Sphere™ 6 db

Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

Akár 8 munkanap

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

4 980 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Proclear Sphere havi szférikus kontaktlencse az egyik legnépszerűbb kontaktlencse gyártó cégtől, a CooperVision-től.

 
PC technológia - ez felelős a lencse szerkezetében a víz gyors és hosszantartó megkötéséért, így a lencse selymesen lágy, és ellenáll a kiszáradással szemben.
Omafilcon B anyag - egy innovatív, magas víztartalmú anyag, amely a kontaktlencsék viselésének legmagasabb kényelmét biztosítja. Még több óra viselés után is a szem hidratált és pihent marad.
Éles látás egész nap - a lencsék nagyon magas felbontásban biztosítják a látást. Nincs tükröződés, árnyék és fénygyűrű - még 12 óra elteltével sem.
Innovatív kialakítás - megszünteti azt a gyakori problémát, amikor a fehérjék és a lipidek lerakódnak a lencse felületére. A látás még élesebb, és a használat kényelmesebb.
Nagyon magas oxigénáteresztő-képesség - biztosítja a szaruhártya folyamatos oxigén hozzáférését, ami nagyon pozitív hatással van a szem állapotára. Megszünteti a szemszárazságot, az irritációt és a vörösséget.
Nagy csomagolás - Proclear Sphere
Nagy csomagolás - mivel a Proclear Sphere lencsék havi használatra készülnek, a hat darabos csomagolás három hónapos rendszeres használatot biztosít. Ezáltal pénzt spórolhat meg, és nem kell havonta az optikába látogatnia.
 

A Proclear Sphere jellemzői:

 

Havi kontaktlencse, amely a miópiát és hiperópiát korrigálja. Omafilcon A anyagból készül, és az 59%-os hidratációs mértéknek köszönhetően a teljes viselési idő alatt magasfokú kényelmet biztosít.

A Proclear Sphere lencse által biztosított tökéletes kényelmet a PC Technology™ technológiának is köszönhetjük, amely által a lencse hatékonyan magában tartja a vizet, és ezáltal hidratálja, és óvja a szemet a kiszáradástól. Ennek eredményeképpen a víz részecskéi is a lencse felületének széléhez kerülnek, ahol egyfajta védő gátként a lencsét tisztát tartják. Így a Proclear Sphere hidratált és kényelmes marad egész nap.

A Proclear Sphere lencsét úgy tervezték, hogy a fehérje lerakódásokkal szemben maximálisan ellenálló legyen. Másfelől az oxigénáteresztő-képességének köszönhetően a lencse nem gátolja meg, hogy elegendő oxigén jusson a szaruhártyának.

 

Kinek ajánljuk a Proclear Sphere kontaktlencsét?

 

Azoknak ajánljuk, akik tervezett időpontban szeretnék cserélni lencséjüket. Különösen jó választás azoknak, akik szemszárazságtól szenvednek vagy enyhe kényelmetlenséget éreznek lencse viselése közben.

 

Lencse ápolása

 

A Proclear Sphere havi kontaktlencse, így kontaktlencse folyadékkal mindennapi ápolást igényel A Proclear Sphere tisztításához ajánljuk a Clean Active folyadékokat, vagy bármely más, a kínálatunkban elérhető folyadékot.

 

A Proclear Sphere lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka Proclear lencsék
Gyártó COOPER VISION
Dioptria: -20,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +20,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 42,3 x 10-9
Hidratációs fok 62%
Anyag Omafilcon B
Technológia PC Technology
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaProclear
Darabszám a csomagban6 darab
ElérhetőségAkár 8 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Proclear Sphere™ 6 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Proclear Sphere™ 6 darabos lencséket?

A Proclear Sphere™ 6 darabos lencsék kiválasztása nagyon egyszerű. Megteheti önállóan, az erősség és a görbületi sugár paramétereinek felhasználásával, amelyek megtalálhatóak a csomagoláson. Amennyiben kétségei vannak, mindig érdemes konzultálni egy optometristával. A csomag 6 darab lencsét tartalmaz, ami hosszabb távú használatra teszi kényelmessé a vásárlást. Ezenkívül a Proclear Sphere™ lencsék a PC Technology-t alkalmazzák, ami azt jelenti, hogy úgy tervezték őket, hogy kényelmet és hidratációt biztosítsanak a szemek számára, ami különösen fontos a hosszantartó viselés során.

Biztonságosak a Proclear Sphere™ lencsék?

Igen, a Proclear Sphere™ lencsék biztonságosak a használatra, feltéve, ha a gyártó és az optometrista ajánlásai szerint alkalmazzák őket. Kiváló viseleti kényelmet biztosítanak speciális szerkezetük és a PC Technology révén, amely segít fenntartani a szem természetes hidratáltsági szintjét. Azonban, mint minden kontaktlencse esetében, be kell tartani a higiéniai és cserélési előírásokat.

Milyen látáshibákra jók a Proclear Sphere™?

A Proclear Sphere™ lencsék rövidlátás vagy távollátás korrigálására szolgálnak, ami azt jelenti, hogy azok számára készülnek, akiknek problémái vannak a közelre vagy távolra látással.

Hogyan kell felhelyezni a Proclear Sphere™ lencséket?

A Proclear Sphere™ lencsék felhelyezése egyszerű és kényelmes. Mielőtt a lencsét felhelyezné, alaposan meg kell mosni és meg kell szárítani a kezét. Ezután az ujjbegyére helyezve finoman távolítsa el a szemhéjakat, a másik kézzel helyezze a lencsét a szemgolyóra. Győződjön meg róla, hogy a lencse megfelelően pozícionált a szemen.

Hogyan lehet levenni a Proclear Sphere™ lencséket?

A Proclear Sphere™ lencsék levételéhez ismét meg kell mosni és meg kell szárítani a kezét. Ezután finoman húzza le az alsó szemhéjat az ujjával, miközben a középső ujjával tolja a lencsét a szem közepére. Amikor a lencse átmegy a szem fehér részére, finoman fogja meg az ujjbeggyel és húzza ki. A lencsét eltávolítása után helyezze azt a megfelelő tartályba tárolófolyadékkal.