Proclear Multifocal XR 3 db (N)

Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

Akár 20 munkanap

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

15 380 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Proclear Multifocal XR kontaktlencséket idősödő szemű használók által két gyakran tapasztalt probléma kezelésére tervezték: távollátás, és szem szárazság kezelésére.

 
Kiváló hidratáció - a magas hidratáltság és a fejlett technológia révén a lencsék kiváló hidratáltságot biztosítanak, akár több órán keresztül is megtartják a nedvességet.
Ellenállás a szennyeződésekkel szemben - a lencsék még használatuk végén is frissek és tiszták maradnak, mivel ellenállnak a fehérje lerakódásokkal és a külső szennyeződésekkel szemben.
Nagy rugalmasság - a lencsék készítéséhez használt anyag nagyon rugalmas, így tökéletesen illeszkedik a szemhez. A lencse teljesen észrevétlen, így rendkívül kényelmes.
Tökéletes látás bármely távolságra - a lencsék azoknak az embereknek készültek, akik presbiópiával küzdenek, ezért tökéletes látást biztosítanak bármely távolságra - közelre és távolra egyaránt.
Széles dioptria tartomány - a lencsék elérhetők nagyon széles mínuszos és pluszos tartományban: -20,00-tól +20,00 D-ig.
Havi csere - Proclear Multifocal XR
Havi csere - egy pár lencsét akár 30 napig is használhat. Fontos, hogy ne felejtse el minden este megfelelően megtisztítani és legalább néhány órára speciális folyadékkal feltöltött tárolóba helyezni.
 

Az Proclear Multifocal XR jellemzői:

 

A Proclear Multifocal kontaktlencsék a fényt közelről és távolról is a szem hátsó felére irányítják, így biztosítva a lehető legtisztább látást. Ez az egyedi rendszer két különböző mégis egymást kiegészítő lencsét használ, így biztosítva tiszta látást közelre és távolra.

Csak a Proclear Multifocal kontaktlencse egyesíti a különleges Balanced Progressive™ Technológiát, a szabadalmaztatott PC technológiával készült egyedi kontaktlencse anyaggal, az emberi sejt membránokban természetesen is megtalálható phosphorylcholine-nal. Ezek a molekulák vonzzák és körül veszik magukat vízzel, így tartva hidratáltan a Proclear lencséket. Ez azt eredményezi, hogy a kontaktlencse tökéletes látást biztosít közelre és távolra is, valamint hidratált és kényelmes érzetet nyújt egész napos viselés során is.

A Proclear Multifocal XR havi kontaktlencséket napi viselethez tervezték a Cooper Vision gyártónál.


N lencse: Nem domináns szem
D lencse: Domináns szem


Lencse típus: Havi eldobható multifokális lágy kontaktlencse
Színezett: Igen
UV-szűrővel ellátott: Nem
Anyagtartalom: 38% polymer (Omafilcon A) Víztartalom:59%


A Proclear Multifocal XR lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Multifokális kontaktlencse
Márka Proclear lencsék
Gyártó COOPER VISION
Dioptria: -20,00 és -8,50 között (0,50 D lépték)
+6,25 D
+6,50 és +20,00 között (0,50 D lépték)
Kiegészítés +1,0; +1,5; +2,0; +2,5; +3,0; +3,5; +4,0
Optikai tervezést N - nem-domináns
Bázisgörbület 8,7
Átmérő 14,4
Dk/t érték: 21.3 x 10-9
Víztartalom 62%
Anyag Omafilcon B
Technológia Balanced Progressive™, PC Technology™
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaProclear
Darabszám a csomagban3 darab
ElérhetőségAkár 20 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Proclear Multifocal XR 3 db (N)
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Proclear Multifocal XR 3 darabos N típusú lencséket?

A Proclear Multifocal XR kontaktlencsék kiváló megoldást jelentenek azok számára, akik haladó szemhiba korrekciójára szorulnak a nem domináns szem számára. Innovatív jellemzőik révén ideálisak magas fokú szemhibákhoz. A csomag 3 darab lencsét tartalmaz, elegendő egy hónap viselésére. A lencséket önállóan is kiválaszthatja a termék paraméterei alapján, vagy konzultálhat egy optometristával.

Biztonságosak a Proclear Multifocal XR lencsék?

A Proclear Multifocal XR lencsék úgy lettek tervezve, hogy maximális kényelmet és biztonságot nyújtsanak használat közben. A legmagasabb minőségű Omafilcon B anyagból készülnek, amelyek különleges hidratáló tulajdonságokkal rendelkeznek, megakadályozva a szemek kiszáradását és irritációját. Így még az érzékeny szemű felhasználók is élvezhetik a napi viselés kényelmét.

Milyen látáshibákra jók a Proclear Multifocal XR?

A Proclear Multifocal XR lencsék a nem domináns szem számára készült haladó szemhiba korrekciójára lettek tervezve. Univerzalitásuknak köszönhetően mind rövidlátás, mind távollátás korrekciójára alkalmasak, kiváló látásélességet biztosítva különböző távolságokon.

Hogyan kell felhelyezni a Proclear Multifocal XR lencséket?

A Proclear Multifocal XR lencsék helyes felhelyezéséhez kövesse a következő egyszerű lépéseket. Mielőtt hozzáérne a lencséhez, győződjön meg róla, hogy a keze tiszta és száraz. Ezután helyezze a lencsét az ujjbegyére, és a másik kéz ujjaival óvatosan távolítsa el a szemhéjakat. Finoman helyezze a lencsét a szemgolyóra, majd zárja be a szemhéjakat, hogy rögzítse azt.

Hogyan lehet levenni a Proclear Multifocal XR lencséket?

A Proclear Multifocal XR lencsék biztonságos eltávolításához óvatosan járjon el. Mielőtt hozzáérne a lencséhez, győződjön meg róla, hogy a keze tiszta és száraz. Ezután a másik kéz ujjaival távolítsa el a szemhéjakat, és óvatosan fogja meg a lencsét az ujjbegyekkel. Lassan tolja le a lencsét a szem fehérjére, majd finoman távolítsa el. Mindig legyen óvatos, hogy elkerülje a lencse sérülését vagy a szem irritációját.