Proclear Multifocal 3 db (D)

Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

5 790 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Proclear Multiocal type D progresszív havi kontaktlencse a Cooper Vision gyártó által.

 
Magas hidratáltsági szint - ez a paraméter akár 62%-os is lehet, amely a lencse teljes napközbeni hidratáltságáért és rugalmasságáért felelős. Ennek köszönhetően a szem pihent és friss marad akár több óra használat után is.
Továbbfejlesztett oxigénáteresztő képesség - ahhoz, hogy a szemek egészségesek maradjanak, folyamatos hozzáférést igényelnek az oxigénhez. A Proclear Multifocal lencsék ezt garantálják - egy modern, magas oxigénáteresztő-képességgel rendelkező anyag felhasználásával.
Tökéletes látás bármely távolságra - a lencsék elsősorban azok a 45 évesnél idősebb emberek számára készültek, akik presbiópiával küzdenek. Éles és tiszta látást biztosítanak közelre, távolra és minden távolságra.
Ellenáll a lerakódásokkal szemben - a lencsék a behelyezést követő órák után is tiszták maradnak. Ennek oka a nagy ellenállás az olyan fehérje lerakódásokkal szemben, amelyek a könny természetes folyamata során keletkeznek.
Havi csere - egy pár lencse 30 napig? Ez lehetséges, a lencse csak az esti tisztítást igényli egy speciális folyadék segítségével.
3 darab a csomagban - Proclear Multifocal
3 darab a csomagban - ez az ideális mennyiség, ha csak ki szeretné próbálni a lencse egy típusát, vagy más dioptriájú vagy nem domináns szemre akarja őket alkalmazni.
 

A Proclear Multifocal jellemzői

 

A Proclear Multifocal type D olyan havi kontaktlencse, amely a presbyopia látásproblémát hivatott javítani; ez a probléma általában 40 év felett alakul ki. Omafilcon A anyagból készül. Ez az anyag a magas fokú hidratációval (62%) kombinálva biztosítja a tökéletes nedvességet és a lencse rugalmasságát. A Proclear Multifocal lencse viselője a teljes viselési idő alatt élvezheti a kényelmet.

A Proclear Multifocal type D lencse nagyszerű megoldás azok számára, akik szemszárazságtól szenvednek. A lencse PC Technology™ alkalmazásával készült, amely által a hidratáció folyamatosan magas szinten marad.

A progresszív lencséknél fontos a tiszta látás közelre, távolra és köztes távokra egyaránt. A Proclear Multifocal D multifokális lencse esetén a kiváló látásminőség minden távra biztosított. A Balanced Progressive™ technológiának köszönhetően pedig a szférikus és aszférikus optikai megoldások egyedi zóna mérettel vannak kombinálva. Az eredmény pedig D-típusú Proclear Multifocal lencse a domináns (N-típusú nem-domináns szem esetén) szem számára.

A Proclear Multifocal type D lencse tervezéséből fakadóan a lehető legjobban ellenáll a lerakódásokkal szemben. A viselési idő legvégén is a lencse tiszta és biztonságos a szem számára.

 

Kinek ajánljuk a Proclear Multifocal lencsét?

 

A Proclear Multifocal type D lencsét azoknak az embereknek tervezték, akik presbyopia látásproblémától szenvednek, és nem szeretnének két pár szemüveget hordani, valamint minden távra tisztán szeretnének látni. A Proclear Multifocal különösen ajánlott azok számára, akik szemszárazságtól szenvednek.

 

A Proclear Multifocal lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Multifokális kontaktlencse
Márka Proclear lencsék
Gyártó COOPER VISION
Dioptria: -8,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Kiegészítés +1,0; +1,5; +2,0; +2,5
Optikai tervezést D - domináns
Bázisgörbület 8,7
Átmérő 14,4
Dk/t érték: 21.3 x 10-9
Víztartalom 62%
Anyag Omafilcon B
Technológia Balanced Progressive™, PC Technology™
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaProclear
Darabszám a csomagban3 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Proclear Multifocal 3 db (D)
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Proclear Multifocal 3 darabos D típusú lencséket?

A Proclear Multifocal 3 darabos domináns szemre (D típus) lencséket önállóan is kiválaszthatja a termék paraméterei, mint például a dioptria, görbület, hozzáadás, átmérő vagy a domináns szem alapján. Alternatívaként ajánljuk, hogy konzultáljon egy optometristával, aki segít kiválasztani az Ön látási igényeinek megfelelő lencséket. A csomagolás 3 darab lencsét tartalmaz, ami kényelmes elérhetőséget biztosít három hónap használatra.

Biztonságosak a Proclear Multifocal lencsék?

Igen, a Proclear Multifocal lencsék biztonságosan használhatóak. A neves Cooper Vision gyártó által készített, magas minőségű Omafilcon B anyagból, nemcsak éles látást biztosítanak, hanem kényelmet és biztonságot is nyújtanak a szeme számára.

Milyen látáshibákra jók a Proclear Multifocal?

A Proclear Multifocal lencsék azok számára készültek, akik presbyopiában szenvednek, vagyis akiknek nehézséget okoz az éleslátás közelre és távolra egyaránt. Progreszív kialakításuknak köszönhetően hatékonyan korrigálják ezt a látáshibát.

Hogyan kell felhelyezni a Proclear Multifocal lencséket?

A Proclear Multifocal lencsék felhelyezése egyszerű és gyors. Mielőtt feltenné őket, győződjön meg róla, hogy a kezei tiszták és szárazak. Ezután finoman helyezze a lencsét a mutatóujja hegyére. Figyelembe véve a lencse jelölését (D a domináns szemre), óvatosan nyissa szét a szemhéjakat a másik kéz ujjaival, majd helyezze a lencsét a szemgolyóra. Lassan engedje el a szemhéjat és ellenőrizze, hogy a lencse megfelelően helyezkedik-e el.

Hogyan lehet levenni a Proclear Multifocal lencséket?

A Proclear Multifocal lencsék levenése éppoly könnyű, mint felhelyezésük. A lencse eltávolítása előtt ismét győződjön meg róla, hogy a kezei tiszták és szárazak. Ezután óvatosan húzza le az alsó szemhéjat az egyik kéz ujjaival. A másik kéz ujjaival finoman fogja meg a lencsét az ujjbegyek között és óvatosan távolítsa el. A lencséket speciális szívóeszközökkel is eltávolíthatja.