Proclear Multifocal 3 db (N)

Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

5 790 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Proclear Multiocal type N progresszív havi kontaktlencse a Cooper Vision gyártó által.

 
Magas hidratáltsági szint - ez a paraméter akár 62%-os is lehet, amely a lencse teljes napközbeni hidratáltságáért és rugalmasságáért felelős. Ennek köszönhetően a szem pihent és friss marad akár több óra használat után is.
Továbbfejlesztett oxigénáteresztő képesség - ahhoz, hogy a szemek egészségesek maradjanak, folyamatos hozzáférést igényelnek az oxigénhez. A Proclear Multifocal lencsék ezt garantálják - egy modern, magas oxigénáteresztő-képességgel rendelkező anyag felhasználásával.
Tökéletes látás bármely távolságra - a lencsék elsősorban azok a 45 évesnél idősebb emberek számára készültek, akik presbiópiával küzdenek. Éles és tiszta látást biztosítanak közelre, távolra és minden távolságra.
Ellenáll a lerakódásokkal szemben - a lencsék a behelyezést követő órák után is tiszták maradnak. Ennek oka a nagy ellenállás az olyan fehérje lerakódásokkal szemben, amelyek a könny természetes folyamata során keletkeznek.
Havi csere - egy pár lencse 30 napig? Ez lehetséges, a lencse csak az esti tisztítást igényli egy speciális folyadék segítségével.
3 darab a csomagban - Proclear Multifocal
3 darab a csomagban - ez az ideális mennyiség, ha csak ki szeretné próbálni a lencse egy típusát, vagy más dioptriájú vagy nem domináns szemre akarja őket alkalmazni.
 

A Proclear Multifocal kontaktlencse havi használati idejű kontaktlencse. Különleges kialakításának (PC Technology™) köszönhetően egyszerre ad megoldást a rövidlátás, illetve távollátás problémájára, így lehetővé teszi, hogy közelre és távolra is élesen lásson. Tökéletesen illeszkedik a szemre. A kutatások alapján a Proclear termékcsalád kontaktlencséi kényelmesebbnek bizonyultak más szilikon-hidrogél lencsékkel szemben.

A Proclear Multifocal kontaktlencse olyan kontaktlencse, amely egész nap kényelmes viselést biztosít. Víztartalma 62%, oxigénáteresztő-képessége 17 Dk/t.

CooperVision termék!

 

A Proclear Multifocal lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Multifokális kontaktlencse
Márka Proclear lencsék
Gyártó COOPER VISION
Dioptria: -8,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Kiegészítés +1,0; +1,5; +2,0; +2,5
Optikai tervezést N - nem-domináns
Bázisgörbület 8,7
Átmérő 14,4
Dk/t érték: 21.3 x 10-9
Víztartalom 62%
Anyag Omafilcon B
Technológia Balanced Progressive™, PC Technology™
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaProclear
Darabszám a csomagban3 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Proclear Multifocal 3 db (N)
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Proclear Multifocal 3 darabos N típusú lencséket?

A Proclear Multifocal lencsék azok számára készültek, akiknek a nem domináns szemükhöz szükséges a progresszív korrekció. A termék paraméterei alapján, mint a dioptria, addíció, BC, átmérő, önállóan is kiválaszthatja őket, vagy konzultálhat egy optometristával. A csomag 3 darab lencsét tartalmaz.

Biztonságosak a Proclear Multifocal lencsék?

Igen, a Proclear Multifocal lencsék biztonságosan használhatóak, kényelmet és komfortot biztosítva az újító Omafilcon B anyagnak és a Cooper Vision magas minőségű gyártásának köszönhetően.

Milyen látáshibákra jók a Proclear Multifocal?

A Proclear Multifocal lencsék presbiópiás korrekcióra szolgálnak, azaz segítséget nyújtanak azoknak, akik nehezen olvasnak közelre, miközben távollátásra vagy rövidlátásra is szükség van korrekcióra.

Hogyan kell felhelyezni a Proclear Multifocal lencséket?

A Proclear Multifocal lencsék felhelyezése egyszerű. Mielőtt a lencsét a szemre helyezné, mindig alaposan mossa meg és szárítsa meg a kezét. Ezután helyezze a lencsét az ujjbegyére, és óvatosan húzza szét a szemhéjakat a másik kézzel. Helyezze a lencsét a szemgolyóra, és lassan engedje el a szemhéjakat, várjon, amíg a lencse stabilizálódik.

Hogyan lehet levenni a Proclear Multifocal lencséket?

A Proclear Multifocal lencsék levételéhez először mosson kezet és szárítsa meg őket. Ezután óvatosan húzza le az alsó szemhéjat, és nézzen felfelé, miközben finoman távolítja el a lencsét az ujjával és hüvelykujjával a szemgolyóról.