Proclear Multifocal Toric 3 db (D)

Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

Akár 30 munkanap

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

17 970 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Proclear Multifocal Toric az egyetlen olyan havi kontaktlencse ami alkalmas asztigmatizmushoz és távollátáshoz is- idősebbek számára, akiknek az apró betűk olvasása és tárgyak közeli látása nehézséget okoz.

 
PC technológia - ezt az eljárást alkalmazzák annak érdekében, hogy a lencsék képesek legyenek vonzani és megkötni a vízmolekulákat a saját szerkezetükben. A kontaktlencsék így egész napos hidratáltságot és ellenállást nyújtanak a száraz szem szindrómával szemben.
Magas oxigénellátás - az emberi szemnek folyamatos és szabad oxigén-hozzáférésre van szüksége ahhoz, hogy egészséges és jó állapotban legyen. A lencsék készítői ezt tudják, ezért tökéletesítették a lencse anyagát, jelentősen növelve az oxigénáteresztő képességét.
Tökéletes látás - vége a homályos és torz látásnak. A tórikus multifokális lencsék kiváló minőségű látást biztosítanak minden távolságra - közelre és távolra egyaránt.
Szemmel való kompatibilitás - mivel a lencsék tökéletesen illeszkednek a szemgolyóhoz, és alkalmazkodnak az szem egyedi alakjához, teljes mértékben kompatibilisek a szem működésével, így még teljes napos használat esetén sem érezhetők.
Az asztigmatizmus és az időskori távollátás - a modern technológia és a továbbfejlesztett anyag segítségével a lencsék megfelelnek mind az asztigmatizmus, mind az időskori távollátás optikai követelményeinek.
Széles dioptria skála - Proclear Multifocal Toric
Széles dioptria skála - még ha nagyon súlyos látásproblémával is rendelkezik, itt könnyen talál majd megfelelő dioptriát, mert a választék valóban széles: ez a lencse -20,00 és +20,00 dioptria között érhető el.
 

Az Proclear Multifocal Toric jellemzői:

 

A Proclear Multifocal Toric egyesíti a kiváló Balanced Progressiv Technológiát az egyedi szabadalmaztatott PC technológiával készült kontaktlencse anyaggal. Az eredmény? Kontaktlencse ami tökéletes látást biztosít minden távolságra, miközben hidratáltan tartja a szemeket és kényelmet biztosít az egész napos viselés során.

A Proclear Multifocal Toric lencsék a fényt közelről és távolról is a szem hátsó felére irányítja, így biztosítva tiszta látást. Ez az egyedi módszer két különböző, mégis egymást kiegészítő eljárás, amely lehetővé teszi, hogy közelre, távolra és köztes távolságra is tisztán lásson.

Minden Proclear Multifocal lencse PC Technológiával készül, olyan egyedi anyagból ami phosphorylcholine (PC) molekulát tartalmaz, ez az alkotórész az emberi sejt membránokban természetesen is megtalálható. Ezek a molekulák vonzzák és körülveszik magukat vízzel, így tartva a Proclear Multifocal Toric lencséket hidratáltan és kényelmessé teszik a viselését. Egyedülálló kényelmet biztosít, amit csak a Proclear lencsék biztosítanak, FDA igényei által szabadalmaztatva : Nagyobb kényelmet biztosít azoknak a kontaktlencse viselőknek, akik enyhe diszkomfortot vagy egyéb panaszt éreznek szemszárazság miatt kontaktlencse viselés közben.

 
  • Tökéletes látás bárhová néz, még asztigmatizmus esetén is.
  • Nagyobb kényelem óráról órára
  • Szabadalmaztatott PC Technológia
 

A Proclear Multifocal Toric lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Tórikus​ Progresszív lontaktlencse
Márka Proclear lencsék
Gyártó COOPER VISION
Dioptria: -20,00 és -6,50 között (0,50 D lépték)
-6,50 és +6,50 között (0,25 D lépték)
+6,50 és +20,00 között (0,50 D lépték)
Kiegészítés +1,0; +1,5; +2,0; +2,5; +3,0; +3,5; +4,0
Cilinder -0,75; -1,25; -1,75; -2,25; -2,75; -3,25; -3,75; -4,25; -4,75; -5,25, -5,75
Tengely 5° és 180° (5° lépték)
Optikai tervezést D - domináns
Görbület 8,4 és 8,8
Átmérő 14,4
Dk/t 38.6 x 10-9
Hidratációs fok 44%
Anyag Omafilcon B
Technológia Balanced Progressive™, PC Technology™
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaProclear
Darabszám a csomagban3 darab
ElérhetőségAkár 30 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Proclear Multifocal Toric 3 db (D)
Az Ön értékelése