Biomedics 1 Day Extra toric 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

7 940 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

-7.50 és -10 közötti erősségű lencsék esetén a tengely csak 90 ° és 180 ° -ban elérhető.

 

A Biomedics 1 Day Extra Toric lencse egy olyan napi kontaktlencse, amelyet az optikai iparág egyik vezető cége gyárt, a Cooper Vision vállalat.

 
Ocufilcon D anyag - a kontaktlencse egy modern, továbbfejlesztett anyagból készül, amely magasabb víztartalommal és jobb oxigénáteresztő-képességgel rendelkezik.
Stabilizációs technológia - a lencse az asztigmatizmusban szenvedők számára készült, és stabilizációs rendszerrel van ellátva. Ez lehetővé teszi, hogy a lencse hatékonyan a helyén maradjon - nem csúszkál, nem gyűrődik, és nem esik ki.
Tökéletes látás - a kontaktlencse rendszeres használata éles és tiszta látást biztosít bármilyen távolságra.
Ultravékony szélek - a lencse kialakításából adódóan még vékonyabb szélekkel rendelkezik, ami megkönnyíti a behelyezést, és nagyobb kényelmet biztosít.
Egy pár naponta - Biomedics 1 Day Toric Extra
Egy pár naponta - A napi kontaktlencse megszabadítja Önt a napi ápolás terhétől, és lehetővé teszi, hogy minden nap új és friss párral élvezze a kényelmet.
Allergiások számára is megfelelő - Az anyag, amelyből a lencse készült, ellenáll az allergének felhalmozódásával szemben, így a kontaktlencsét különösen érzékeny szemű emberek is használhatják.
 

A Biomedics 1 Day Extra toric jellemzői:

 

A Biomedics 1 Day Extra toric kontaktlencse olyan lágy kontaktlencse, amely naponta cserélendő. Ez a kontaktlencse azok számára készült, akik asztigmatizmusban szenvednek. Ocufilcon D anyagból készült, amely magas szintű hidratációval (55%) rendelkezik, tökéletesen hidratálja a szemet a nap folyamán. A lencsék innovatív technológiája rendkívül stabil a használat során és a legmagasabb minőségű látást biztosítja. Ezen kívül a lencse rendkívül vékony szélei megkönnyítik a lencse behelyezését, viselését és végül a kivételét.

 

A Biomedics 1 Day Extra toric jellemzői:

 

A Biomedics 1 Day Extra Toric kontaktlencse azok számára készült, akik asztigmatizmusban szenvednek. A napi lencse tökéletes választás mind a rendszeres, mind az alkalmi viselők számára. Azoknak ajánljuk, akik:

  • allergiától szenvednek - mivel a lencsék nem halmoznak fel allergéneket,
  • sportolnak és sokat utaznak,
  • a viselés kényelmének magas szintjét várják el,
  • szemszárazságtól szenvednek.
További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaBiomedics
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Biomedics 1 Day Extra toric 30 db
Az Ön értékelése