Biomedics 1 Day Extra 30 db - pluszos dioptria

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

4 680 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Biomedics 1 Day Extra kontaktlencse olyan a Cooper Vision által létrehozott napi kontaktlencse, amely a miópiát (rövidlátás) és a hiperópiát (távollátás) hivatott korrigálni.

 
Elismert gyártó terméke - a Biomedics 1 Day Extra az optikai ipar egyik legelismertebb és legismertebb gyártója, a CooperVision terméke.
Magas víztartalom - ez hosszantartó hidratációt eredményez, amely akár több órán keresztül is fennmarad. A szem nem szárad ki, nincs irritáció.
Minden nap új pár - a napi kontaktlencse nem igényel további ápolást. Egyszerűen vegye ki a lencséket este, és dobja ki, majd reggel helyezzen be egy új pár lencsét.
Gyors illeszkedés - az optimalizált tervezés - amely magában foglalja a lencse hátsó részének optimális hajlítását és ultravékony széleit - lehetővé teszi, hogy a lencse még gyorsabban alkalmazkodjon a szem egyedi alakjához, és rendkívül kényelmes legyen a használat során.
30 db egy csomagban - Biomedics 1 Day Extra
30 db egy csomagban - ez ideális arra, hogy kipróbálja az adott márkát, vagy más dioptriás lencsékkel kombinálja, hogy teljesen az Ön igényeinek megfelelő szettet hozzon létre.
 

A Biomedics 1 Day Extra jellemzője:

 

A Biomedics 1 Day Extra kontaktlencse egyszer használatos, és akár több órán keresztül viselhető. Az Ocufilcon D anyag a fő összetevője a Biomedics 1 Day Extra kontaktlencsének. Az összetevők, amelyek nagyfokú hidratációt biztosítanak (55%), garantálják a szem nedvesen tartását a nap folyamán.

A Biomedics 1 Day Extra kontaktlencsét úgy tervezték, hogy a viselésük kényelme magas szintű legyen, szemben a hagyományos lencsékkel. A lencse megfelelő rugalmassága javítja a szemhez való alkalmazkodást. A lágy lencsék szerkezete megkönnyíti a felhelyezés és eltávolítás folyamatát, míg a magas szintű hidratálás biztosítja a szem nedvességét.

A Biomedics 1 Day Extra kontaktlencse azok számára lett tervezve, akik a napi, lágy típusú lencséket részesítik előnyben. Leginkább olyan embereknek ajánljuk, akik minden reggel új lencsét szeretnének behelyezni. Továbbá a Biomedics 1 Day Extra ideális termék azok számára akik:

 
  • a viselés kényelmének magas szintjét várják el,
  • aktív életmódot folytatnak, sportolnak, sokat utaznak,
  • szezonális allergiától szenvednek, mivel a lencsére nem halmozódnak fel az allergének a speciális konstrukciónak köszönhetően,
  • szemszárazságtól szenvednek, illetve további hidratálásra van szükségük a nap folyamán.
 

A Biomedics 1 Day Extra lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka Biomedics lencsék
Gyártó COOPER VISION
Dioptria: +0,25 és +5,00 között (0,25 D lépték)
+5,50 D; +6,00 D
Görbület 8,8
Átmérő 14,2
Dk/t 27 x 10-9
Hidratációs fok 55%
Anyag Ocufilcon D
UV szűrők Igen
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaBiomedics
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Biomedics 1 Day Extra 30 db - pluszos dioptria
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Biomedics 1 Day Extra 30 darabos, pozitív dioptriás lencséket?

A Biomedics 1 Day Extra 30 darabos, pozitív dioptriás lencsék ideálisak azok számára, akik a kontaktlencsék viselésének kényelmét és higiéniáját keresik. Egy 30 darabos csomagban kaphatók, ezek az egynapos lencsék kényelmet biztosítanak a napi ápolás szükségessége nélkül. Választhatók önállóan, a termék paraméterei alapján, vagy optometrista segítségével, aki az egyéni igényekhez igazítja őket.

Biztonságosak a Biomedics 1 Day Extra lencsék?

Igen, a Biomedics 1 Day Extra lencsék biztonságosak a használatra a magas minőségű Ocufilcon D anyagnak köszönhetően. Az egynapos cseremód kiküszöböli a fertőzések és allergiák kockázatát, frissességet és tisztaságot biztosítva minden új felhelyezésnél. Továbbá a Biomedics márkához és a Cooper Vision gyártóhoz való kapcsolódás biztonságot és megbízhatóságot garantál.

Milyen látáshibára valók a Biomedics 1 Day Extra?

A Biomedics 1 Day Extra lencsék távollátás korrekciójára szolgálnak, köszönhetően a szfériai korrekciós típusuknak. Tökéletes megoldást nyújtanak azok számára, akiknek a közeli látás javítására van szükségük.

Hogyan kell felhelyezni a Biomedics 1 Day Extra lencséket?

A Biomedics 1 Day Extra lencsék felhelyezése egyszerű és kényelmes. Mielőtt a lencsét a szemre helyezné, győződjön meg arról, hogy a kezei tiszták és szárazak. Ezután óvatosan helyezze a lencsét az indexujja hegyére, és használja a másik kezét az alsó szemhéj tartására. Felnézve segít elkerülni a pislogást a lencse felhelyezése közben. A lencse elhelyezése után finoman csukja be a szemhéjakat és pislogjon néhányszor, hogy a lencse jól pozícionálódjon.

Hogyan kell levenni a Biomedics 1 Day Extra lencséket?

A Biomedics 1 Day Extra lencsék biztonságos levételéhez ismét győződjön meg arról, hogy a kezei tiszták és szárazak. Ezután kényelmesen helyezkedjen el a tükör előtt, hogy jobban lássa. Óvatosan húzza le az alsó szemhéjat, és nézzen felfelé, használja az indexujj másik kezét a lencse szélénél való megfogására. Vegye le a lencsét, kerülve a szemre gyakorolt túlzott nyomást, majd dobja ki, mivel ezek egynapos lencsék.