Proclear 1 day Multifocal 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

8 690 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Proclear 1 Day Multifocal napi progresszív kontaktlencse az optikai ipar egyik vezető gyártójától, a CooperVision-től.

 
Omafilcon A anyag - a lencsét az innovatív, nagyon jól hidratált Omafilcon A anyagból készítik, amely magas oxigénáteresztő képességgel rendelkezik. Ez tovább növeli a viselés kényelmét, és a szem egészséges marad.
Tökéletes látás bármilyen távolságra - a progresszív lencsék éles és tiszta látást biztosítanak közelre és távolra egyaránt. Így rendkívül sokoldalúak és sok mindennapi helyzetben megállják a helyüket - olvasáskor, vezetéskor és sok más tevékenység során.
Biokompatibilitás - a lencséket úgy tervezték, hogy minél jobban utánozzák az emberi szem sejtjeit, így akár több órás viselés után is észrevétlenek maradnak, és kiküszöbölik az irritáció és fertőzés problémáját.
Nincs szemszárazság - a lencsék magas hidratáltsága és a PC technológia, amely a vízmolekulákat a lencse belsejében tartja, tökéletes és hosszan tartó hidratáltságot biztosít a lencséknek. Ez megakadályozza a szem kiszáradását, és azt eredményezi, hogy a szem friss és pihent még a nap végén is.
Minden nap új pár - Proclear 1-Day Multifocal
Minden nap új pár - a napi használat lehetővé teszi, hogy teljesen lemondjon az esti tisztításról. Minden reggel egy új, friss pár lencsét használhat.
Ellenállás a szennyeződésekkel szemben - a lencsék magas hidratáltsága és sima felülete miatt rendkívül ellenállóak a fehérje lerakódások és a külső szennyeződések felhalmozódásával szemben.
 

A Proclear 1 Day Multifocal jellemzői:

 

A Proclear 1 Day Multifocal olyan napi kontaktlencse, amely biztosítja az éles látást közelre, távolra és köztes távokra. A Proclear 1 Day Multifocal Omafilcon A anyagból készül. 60%-os víztartalma biztosítja, hogy a lencse rendkívül rugalmas legyen, így nyújtva magasfokú kényelmet. A Proclear 1 Day Multifocal tökéletes lencse azoknak, akik a korukból kifolyólag szemszárazságról panaszkodnak. A PC Technology™ eljárással a lencse magában tartja a vizet, és a nedvesség állandó.

A lencse természetes biokompatibilitást garantál, ami multifokális lencsékhez azért szükséges, hogy utánozhassa az emberi szem sejtjeit. Figyelemreméltó még a lencse a lencse gyártása során felhasznált technológia, ami által a lencse maximálisan ellenáll a fehérje lerakódások ellen. Ez azt jelenti, hogy a szem még nap végén is tökéletesen hidratált, és mentes bármilyen lerakódástól, amely esetleg diszkomfortot vagy homályos látást okozhat.

 

Kinek ajánljuk a Proclear 1 Day Multifocal lencsét?

 

Azoknak az embereknek ajánljuk, akik Presbyopia látásproblémától szenvednek, és szeretnék az eldobható napi lencse kényelmét élvezni. Továbbá, a Proclear 1 Day Multifocal nagyszerű választás azoknak, akik:

  • szemszárazságtól szenvednek,
  • 50 év felett sem szeretnék abbahagyni a kontaktlencse viselést,
  • aktív életmódot folytatnak, és szeretnek mozogni.
 

A Proclear 1 Day Multifocal lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Multifokális kontaktlencse
Márka Proclear lencsék
Gyártó COOPER VISION
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Kiegészítés és +2,50
Bázisgörbület 8,7
Átmérő 14,2
Dk/t érték: 28 x 10-9
Víztartalom 60%
Anyag Omafilcon A
Technológia PC Technology™
További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaProclear
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Proclear 1 day Multifocal 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Proclear 1 Day Multifocal 30 darabos kontaktlencséket?

A Proclear 1 Day Multifocal 30 darabos kontaktlencséket önállóan is kiválaszthatja a termék paraméterei, mint például a dioptria és a görbületi sugár alapján, vagy konzultálhat egy optometristával. A 30 darabos csomagolás kényelmes hozzáférést biztosít egy hónap használatra. Ezenkívül, ezek a lencsék PC Technology-val vannak felszerelve, amely 60%-os hidratációt biztosít, ezáltal egész napos kényelmet garantálva.

Biztonságosak a Proclear 1 Day Multifocal lencsék?

Igen, a Proclear 1 Day Multifocal lencsék biztonságosan használhatóak. A neves Cooper Vision gyártó által készített, magas minőséget és biztonságot garantálnak a szeme számára. Továbbá, az egynapos csere mód minimalizálja a szemfertőzések és irritációk kockázatát.

Milyen látáshibákra jók a Proclear 1 Day Multifocal?

A Proclear 1 Day Multifocal lencsék presbiópiára, azaz a közeli és távoli tárgyak látásának problémáira lettek tervezve. Progresszív kialakításuknak köszönhetően hatékonyan korrigálják ezt a látáshibát.

Hogyan kell felhelyezni a Proclear 1 Day Multifocal lencséket?

A Proclear 1 Day Multifocal lencsék felhelyezése egyszerű és gyors. Mielőtt felhelyezi őket, győződjön meg róla, hogy a kezei tiszták és szárazak. Ezután finoman helyezze a lencsét a mutatóujja hegyére, a másik kézzel emelje fel a felső szemhéjat. Óvatosan helyezze a lencsét a szemgolyóra és finoman húzza le az alsó szemhéjat, hogy a lencse stabilizálódjon.

Hogyan lehet levenni a Proclear 1 Day Multifocal lencséket?

A Proclear 1 Day Multifocal lencsék eltávolítása is könnyű és biztonságos. Mielőtt eltávolítaná őket, győződjön meg róla, hogy a kezei tiszták és szárazak. Ezután óvatosan húzza le az alsó szemhéjat, és miközben felfelé néz, használja a mutatóujját és a hüvelykujját a lencse megfogására. Óvatosan fogja meg a lencsét és távolítsa el a szem közepéről. A lencse eltávolítása után dobja ki, mivel ezek egynapos lencsék.