Eyeye Bioxy Daily 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

7 990 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Nem-ionos anyag - még nagyobb kényelmet biztosít a kontaktlencse viselése során, mivel csökkenti a lehetséges szennyeződések és lerakódások mennyiségét.
Természetes és hipoallergén összetevők - lehetővé teszik a kontaktlencse kényelmes viselését még azok számára is, akik túlzottan érzékenyek vagy allergiával küzdenek.
Magas felbontású kép - zaj, tükröződés és fényvisszaverődés nélkül, a magas oxigénáteresztésnek és az aszférikus formának köszönhetően.
Továbbfejlesztett kialakítás - a lencse lekerekített és domború éle nem érintkezik a szaruhártyával, így csökken a mikro sérülések száma, az irritáció és a fertőzések kockázata.
30 lencse a csomagban - Eyeye Bioxy Daily
30 lencse a csomagban - ez pont megfelelő 15 napos rendszeres használatra, vagy kombinálható más dioptriás lencsékkel is.
Napi használat - minden nap új és friss lencsét használhat. Nincs szükség a lencsék éjszakai tisztítására. Ez tökéletes módja annak, hogy megőrizze a megfelelő higiéniát aktív életmód mellett.
 

Az Eyeye Bioxy Daily jellemzői:

 

Az Eyeye Bioxy Daily kontaktlencse, napi használati idejű, lágy kontaktlencse B5 pro-vitaminnal. A kontaktlencse B5 provitamint tartalmaz, amely megvédi a szemet a kiszáradástól és az allergiás reakcióktól, valamint nagy az oxigénáteresztő-képessége.

A lencse anyaga hipoallergén. Az Eyeye Bioxy Daily kontaktlencse fokozott oxigénáteresztő-képessége növeli a komfortérzetet, amikor viseljük a lencsét és magas hidratáló hatásának köszönhetően egész napra kényelmes lencseviseletet biztosít. Ideális autóvezetés közben, különösen éjszaka és rossz időben.

Anyaga Hioxifilcon A, víztartalma 57%, oxigénáteresztő-képessége 33 Dk/t.

 

A Eyeye Bioxy Daily lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka Eyeye lencsék
Gyártó BARNAUX
Dioptria: -8,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és -0,50 között (0,25 D lépték)
+0,50 és +4,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,7
Átmérő 14,2
Dk/t 33 x 10-9
Hidratációs fok 58%
Anyag Bioxy GMA-Hioxifilcon
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóBARNAUX
MárkaEyeye
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Eyeye Bioxy Daily 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Eyeye Bioxy Daily 30 darabos kontaktlencséit?

A Eyeye Bioxy Daily 30 darabos kontaktlencséket saját mérések alapján lehet kiválasztani, figyelembe véve a termék paramétereit, mint a dioptria és a görbület, vagy optometrista segítségével. A csomag 30 darab lencsét tartalmaz, biztosítva a kényelmes és hosszú távú ellátást. Ezenkívül, ezek a lencsék 58%-os hidratáltsági szintet kínálnak, ami ideálissá teszi őket az érzékeny szemű emberek számára.

Biztonságosak a Eyeye Bioxy Daily lencsék?

Igen, a Eyeye Bioxy Daily lencsék biztonságosak a használatra, köszönhetően a magas minőségű anyagoknak és a gondos gyártási folyamatnak. A Bioxy GMA-Hioxifilconból készült lencsék egész napos kényelmet és biztonságot nyújtanak.

Milyen látáshibára valók a Eyeye Bioxy Daily lencsék?

A Eyeye Bioxy Daily lencsék a rövid- és távollátás korrekciójára szolgálnak az aszferikus kialakításuknak köszönhetően. Különböző dioptriákban kaphatók, lehetővé téve a pontos illeszkedést az egyéni igényekhez.

Hogyan kell felhelyezni a Eyeye Bioxy Daily lencséket?

A Eyeye Bioxy Daily lencsék felhelyezése egyszerű és kényelmes. A lencse felhelyezése előtt alaposan mosson és szárítson kezet, majd óvatosan helyezze a lencsét az indexujja hegyére, és finoman tolja az szemre. A lencse elhelyezése után gyengéden pislogjon, hogy a lencse a helyére álljon.

Hogyan lehet levenni a Eyeye Bioxy Daily lencséket?

A Eyeye Bioxy Daily lencsék levételéhez ismét mosson és szárítson kezet, majd finoman húzza le az alsó szemhéjat, hogy megmutassa a lencsét. Ezután óvatosan csípje meg a lencsét az ujjakkal, és kíméletesen távolítsa el.