Eyeye Bioxy Daily 90 db

Darabszám a csomagban:

90 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

90 darab

A mi árunk:

19 990 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Nem-ionos anyag - még nagyobb kényelmet biztosít a kontaktlencse viselése során, mivel csökkenti a lehetséges szennyeződések és lerakódások mennyiségét.
Természetes és hipoallergén összetevők - lehetővé teszik a kontaktlencse kényelmes viselését még azok számára is, akik túlzottan érzékenyek vagy allergiával küzdenek.
Magas felbontású kép - zaj, tükröződés és fényvisszaverődés nélkül, a magas oxigénáteresztésnek és az aszférikus formának köszönhetően.
Továbbfejlesztett kialakítás - a lencse lekerekített és domború éle nem érintkezik a szaruhártyával, így csökken a mikro sérülések száma, az irritáció és a fertőzések kockázata.
Napi használat - minden nap új és friss lencsét használhat. Nincs szükség a lencsék éjszakai tisztítására. Ez tökéletes módja annak, hogy megőrizze a megfelelő higiéniát aktív életmód mellett.
 

Az Eyeye Bioxy Daily jellemzői:

 

Az Eyeye Bioxy Daily kontaktlencse, napi használati idejű, lágy kontaktlencse B5 pro-vitaminnal. A kontaktlencse B5 provitamint tartalmaz, amely megvédi a szemet a kiszáradástól és az allergiás reakcióktól, valamint nagy az oxigénáteresztő-képessége.

A lencse anyaga hipoallergén. Az Eyeye Bioxy Daily kontaktlencse fokozott oxigénáteresztő-képessége növeli a komfortérzetet, amikor viseljük a lencsét és magas hidratáló hatásának köszönhetően egész napra kényelmes lencseviseletet biztosít. Ideális autóvezetés közben, különösen éjszaka és rossz időben.

Anyaga Hioxifilcon A, víztartalma 57%, oxigénáteresztő-képessége 33 Dk/t.

 

A Eyeye Bioxy Daily lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka Eyeye lencsék
Gyártó BARNAUX
Dioptria: -8,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és -0,50 között (0,25 D lépték)
+0,50 és +4,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,7
Átmérő 14,2
Dk/t 33 x 10-9
Hidratációs fok 58%
Anyag Bioxy GMA-Hioxifilcon
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóBARNAUX
MárkaEyeye
Darabszám a csomagban90 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Eyeye Bioxy Daily 90 db
Az Ön értékelése