Eyeye Bioxy Daily 90 db

Darabszám a csomagban:

90 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

90 darab

A mi árunk:

19 990 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Nem-ionos anyag - még nagyobb kényelmet biztosít a kontaktlencse viselése során, mivel csökkenti a lehetséges szennyeződések és lerakódások mennyiségét.
Természetes és hipoallergén összetevők - lehetővé teszik a kontaktlencse kényelmes viselését még azok számára is, akik túlzottan érzékenyek vagy allergiával küzdenek.
Magas felbontású kép - zaj, tükröződés és fényvisszaverődés nélkül, a magas oxigénáteresztésnek és az aszférikus formának köszönhetően.
Továbbfejlesztett kialakítás - a lencse lekerekített és domború éle nem érintkezik a szaruhártyával, így csökken a mikro sérülések száma, az irritáció és a fertőzések kockázata.
Napi használat - minden nap új és friss lencsét használhat. Nincs szükség a lencsék éjszakai tisztítására. Ez tökéletes módja annak, hogy megőrizze a megfelelő higiéniát aktív életmód mellett.
 

Az Eyeye Bioxy Daily jellemzői:

 

Az Eyeye Bioxy Daily kontaktlencse, napi használati idejű, lágy kontaktlencse B5 pro-vitaminnal. A kontaktlencse B5 provitamint tartalmaz, amely megvédi a szemet a kiszáradástól és az allergiás reakcióktól, valamint nagy az oxigénáteresztő-képessége.

A lencse anyaga hipoallergén. Az Eyeye Bioxy Daily kontaktlencse fokozott oxigénáteresztő-képessége növeli a komfortérzetet, amikor viseljük a lencsét és magas hidratáló hatásának köszönhetően egész napra kényelmes lencseviseletet biztosít. Ideális autóvezetés közben, különösen éjszaka és rossz időben.

Anyaga Hioxifilcon A, víztartalma 57%, oxigénáteresztő-képessége 33 Dk/t.

 

A Eyeye Bioxy Daily lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka Eyeye lencsék
Gyártó BARNAUX
Dioptria: -8,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és -0,50 között (0,25 D lépték)
+0,50 és +4,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,7
Átmérő 14,2
Dk/t 33 x 10-9
Hidratációs fok 58%
Anyag Bioxy GMA-Hioxifilcon
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóBARNAUX
MárkaEyeye
Darabszám a csomagban90 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Eyeye Bioxy Daily 90 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az Eyeye Bioxy Daily 90 darabos kontaktlencséit?

Az Eyeye Bioxy Daily kontaktlencsék 90 darabos kiszerelésben érhetők el, ami hosszú távú ellátást biztosít. Ezeket a lencséket saját paramétereik alapján lehet kiválasztani, mint például a dioptria, a görbület és az átmérő, vagy optometrista segítségével, aki segít megfelelő lencsét választani az egyéni látásigényekhez.

Biztonságosak az Eyeye Bioxy Daily lencsék?

Igen, az Eyeye Bioxy Daily lencsék biztonságosak a használatra, mivel egyszer használatosak, ezáltal kiküszöbölve a szemfertőzések kockázatát, amely a lencsék újrahasználatából adódhat. Továbbá, a Bioxy GMA-Hioxifilcon anyagból készült lencsék megfelelő hidratáltságot és kényelmet biztosítanak egész napra.

Milyen látáshibára valók az Eyeye Bioxy Daily lencsék?

Az Eyeye Bioxy Daily lencsék a rövidlátás vagy távollátás korrigálására szolgálnak, az aszferikus korrekciós típusnak köszönhetően, amely javítja a látásminőséget és csökkenti az optikai aberrációkat.

Hogyan kell felhelyezni az Eyeye Bioxy Daily lencséket?

Az Eyeye Bioxy Daily lencsék felhelyezése egyszerű és gyors. A lencse szemre helyezése előtt alaposan mosson és szárítson kezet, majd az ujjbegyekkel óvatosan tartsa meg a lencsét, és helyezze azt az szem közepére.

Hogyan lehet levenni az Eyeye Bioxy Daily lencséket?

Az Eyeye Bioxy Daily lencsék levételéhez ismételten alaposan mosson és szárítson kezet. Ezután óvatosan húzza le az alsó szemhéjat, hogy láthatóvá tegye a lencsét, majd finoman csípje meg az ujjakkal, és óvatosan távolítsa el.