Lencsék, ápolószerek és szemcseppek Barnaux

Megtekintés Rács Lista

16 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

16 termékek

oldalanként

Barnaux lencsék, folyadékok és szemcseppek

A kontaktlencsék, valamint azokba való ápolószerek gyártója a Barnaux cég.

A cég leírása

Barnaux Healthcare Hollandiából származó cég, szélesen elérhető a gyógyszerészi piacra specializálódva. Mindenek előtt a szemek ápolására való modern, legegészségesebb termékeket nyújtja az ügyfeleinek. Barnaux kontaktlencsék ugyanúgy, mint az ápolófolyadékok, szemcseppek, valamint uborka pelyhek egyaránt, az új, szabadalmazott technológiák alapján lettek készítve. Gyártása korszerű, innovatív anyagok, továbbfejlesztett kontaktlencsék és más Barnaux márka termékeinek szerkezetei, azok nemzetközi technológiai intézmények együttesen végzett átfogó kutatások programjainak az eredményei.

Legnépszerűbb termékek

Barnaux Healthcare termékek boltokban az Eyeye név alatt kaphatók, és néhány csoportra oszthatók:

 • BASIC csoport:
  • EYEYE Basic - kontaktlencsék ápolására való folyadék, többfunkciós, steril.
 • BIOXY csoport:
  • EYEYE All in One - korszerű lágy kontaktlencsék tisztításának teljes rendszere, típusaitól, és alkalmazott anyagaitól függetlenül.
  • EYEYE BIOXY - Barnaux havi lencsék, amelyek csak napi mód viselésre valók.
  • EYEYE BIOXY Daily - ideális sterilitást biztosító egynapi lencsék. A felszínén nem gyűlnek össze a fehérje üledékek, amelyek a látási kényelmet és minőséget lecsökkenthetik.
  • EYEYE Hydraclair - fáradt szemekhez való szemcseppek.
 • EYEYE Uborka Pelyhek - fáradt szemekhez borogatás, csökkenti a duzzanatokat, és az esetleges bepirosodásokat. Különösen számítógép előtti dolgozóknak ajánlott.

A cég attribútumai

Barnaux cég biztonságot, hatékonyságot garantál, valamint a cég által árult termékeinek sterilitását.Ki kell hangsúlyozni, hogy Barnaux Healthcare választéka minden szigorú követelménynek megfelel, amelyek a kontaktlencsék legjobb karbantartását, és biztonságát nyújtja. Ennek automatikus következménye az, hogy a páciensek szemei, akik minden nap használnak Barnaux lencséket, egészségesek. Barnaux termékek minősége az ISO 9001/EN 46001 általános szabványoknak megfelel. Ráadásul ezek a termékek Európai Unió által a medikai készítméneyekre vonatkozó előírt 93/42/EWG számú tanúsítvánnyal rendelkeznek. Semmilyen Barnaux termék nem kerül eladásra, amíg az átfogó teszteken nem megy át. Barnaux kontaktlencsék, folyadékok, és más preparátumok a páciens szemeinek hatékony megóvása szempontjából értékelve vannak. Érdemes kihangsúlyozni, hogy Barnaux árulja a teljesen steril ápolófolyadékokat és semmilyen tartósítószereket nem tartalmaz.