Eyeye MonoSept 360 ml

Elérhetőség:

24 óra

A mi árunk:

6 990 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!


Eyeye MonoSept hatékony, biztonságos és egyszerű tisztítófolyadék minden típusú kontaktlencséhez. Nem tartalmaz tartósítószert. Hatóanyagai: hidrogén-peroxid 3% platina lemez semlegesítő hidrogén-peroxid 3%. Semlegesítés után a folyadék izotóniás sóoldattá válik, amely nem tartalmaz tartósítószert.

 
Tartósítószermentes - a folyadék még biztonságosabb a lencse és a szemek számára, mivel nincs benne semmilyen tartósítószer, ami irritációt és vörösséget okozhat.
Allergiások számára is alkalmas - az ápolófolyadék szigorú minőségi normáknak felel meg (ISO és FDA standardok), így teljes mértékben biztonságos allergiások és rendkívül érzékeny szemű emberek számára.
Minden típusú lencséhez - az Eyeye MonoSept folyadékot használhatja mind lágy, mind kemény, szilikon és szilikon-hidrogél lencséhez, függetlenül attól, hogy kéthetente, havonta vagy évente cseréli őket.
Innovatív MonoSept rendszer - a folyadék hidrogén-peroxidot használva semlegesíti a szemnek ártalmas anyagokat, mely a bomlás után oxigénné és vízzé alakul, teljes mértékben biztonságos fiziológiás sóoldatot hagyva hátra.
Nagy kapacitás - Eyeye MonoSept
Nagy kapacitás - 360 ml folyadékot tartalmaz egyetlen palack - ez a kiszerelés biztosítja a hosszabb ideig tartó vásárlásmentes időszakot.
Alapos tisztítás és fertőtlenítés - Eyeye MonoSept
Alapos tisztítás és fertőtlenítés - a folyadék rendszeres és megfelelő használata lehetővé teszi a lencse alapos megtisztítását és a veszélyes mikroorganizmusok, por és zsírok eltávolítását a felületéről. Ez pedig védelmet nyújt a fertőzések és betegségek ellen.
 

FIGYELEM! Ne használjon Eyeye MonoSept által nem semlegesített kontaktlencsét. A nem semlegesített Eyeye MonoSept megoldás egy fertőtlenítő, ami elvezethet a szemgyulladás vagy érzetek kiváló hatású! A Eyeye MonoSept megoldást kell mindig hasznosítani, valamint megfelelő esetben az Eyeye MonoSept kontaktlencsék platina lemezt.

 

Tekintse meg az Eyeye további folyadékait:

További információ
GyártóBARNAUX
MárkaEgyéb
Elérhetőség24 óra
Price per 100ml1 942 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:Eyeye MonoSept 360 ml
Az Ön értékelése