Eyeye Saline 360 ml

Elérhetőség:

Akár 5 munkanap

A mi árunk:

2 590 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Az Eyeye Saline egy izotóniás sóoldat, amely segíti a kontaktlencsék gond nélküli behelyezését és az alkalmazás előtti öblítésüket. A sóoldat biztonságos folyadék mind a szemek, mind a kontaktlencsék számára. Semlegessége garantálja, hogy használata nem okoz szemvörösséget, irritációt vagy károsodást a kontaktlencsékben. A fiziológiás sóoldat elősegíti továbbá a lencsék megfelelő állapotának megőrzését, és a felületük ciklikus hidratálása segít fenntartani a karcolásokkal és károsodással szembeni ellenállást.

Tisztítás öblítés közben - a leírt készítményt lencsék öblítésére és előtisztítására lehet használni a maradék por és üledék eltávolítására. Így a kontaktlencsék alkalmazása és használata sokkal kényelmesebbé válik - a szem idegentest-érzete nélkül.
Teljesen biztonságos - az Eyeye Saline ápoló folyadék egy gondosan kifejlesztett összetételű és hatású készítmény, amely, bár erős tisztító tulajdonságokkal rendelkezik, nagyon kíméli a szemeket és a lencséket. Ennek köszönhetően még olyan emberek is használhatják, akiknek a szeme ingerlékeny és hajlamos a vörösödésre.
Védelem a kiszáradás ellen - az Eyeye Saline rendszeres használata ideális módja a lencsék hidratáltságának javításához és megakadályozza, hogy kiszáradjanak, és ezáltal irritálják a szemet.
Továbbfejlesztett tartósság és ellenállás - az izotóniás sóoldat rendszeres használata lehetővé teszi, hogy a lencséket jó állapotban tartsa, és megvédje őket a karcolásoktól, sérülésektől és a rugalmasságuk elvesztésétől.
Napi használatra - Eyeye Saline
Napi használatra - az izotóniás sóoldatot minden nap használhatja anélkül, hogy aggódnia kellene a készítmény káros mellékhatásaitól.
Nagy kapacitás - a palack kapacitása 360 ml. Tökéletes otthoni használatra. Ezzel időt és pénzt spórolhat.
 

Az Eyeye Saline folyadék jellemzői:

 

Az Eyeye Saline olyan termék, amelynek feladata a nedvesség fenntartása és a lencse kiszáradásának megelőzése. Bár a modern kontaktlencsék hidratáló technológiával készülnek, ez a folyadék további hidratációt nyújt a lencsékhez és a szemekhez. Használhatja idegen testek kimosására, amelyek a szemgolyó felületén telepednek meg, és kényelmetlenséget okoznak. Használata enyhíti a száraz, égő vagy szúró szemeket, amelyeket gyakran irritálnak a kontaktlencsék egész napos viselete. A kontaktlencse felületének optimális hidratálása csökkenti a súrlódást a szaruhártya és a szemhéj között, ami javítja a kényelmet.

Az Eyeye Saline alkalmas lágy és kemény kontaktlencsék ápolására. A lencsék behelyezése előtti öblítés és hidratálás hatékonyan javítja használatuk kényelmét. A fiziológiás sóoldat napi használatra ajánlott azoknak az embereknek, akik kontaktlencséket használnak.

 

Mi az előnye az Eyeye Saline 360 ml-es csomagolásának a felhasználók számára?

 

A folyadék egy nagy kapacitású palackban - 360 ml - kedvező áron és azonnal elérhető. Ez időt és pénzt takarít meg, mert a lencsék átfogó gondozása és tisztítása egy termékben egyesül, amely célja a kontaktlencsék használati kényelmének javítása és a vele kapcsolatos kellemetlenségek megszüntetése.

 

Az Eyeye Saline folyadék összetétele:

  • Nátrium-klorid 0,9%,
  • EDTA,
  • Polihexanid 0,00005%.
 

Tekintse meg az Eyeye további folyadékait:

További információ
GyártóBARNAUX
MárkaEyeye
ElérhetőségAkár 5 munkanap
Price per 100ml719 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:Eyeye Saline 360 ml
Az Ön értékelése