Eyeye Comfort All in One 100 ml

Elérhetőség:

Akár 5 munkanap

A mi árunk:

2 390 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Az Eyeye Comfort All in One 100 ml folyadék lágy kontaktlencsék ápolásához lett tervezve. Gyengéd a szemhez és kiváló hidratációt és kényelmet biztosít a nap folyamán még az érzékeny szemek számára is. Különösen hasznos azok számára, akik sokat utaznak. A kiszerelés tökéletes repülőgépes utazás esetén: időt és helyet takaríthat meg vel.

Optimális hidratáció - a készítmény nátrium-hialuronáttal és WaterLock anyaggal dúsított. A lencse kedvező víztartalmát hosszas órákra visszaállítja, így viselése kényelmes marad, és nem lép fel szemszárazság.
Óvja a lencse rugalmasságát - a rendszeresen tárolóban tisztított lencse visszanyeri kezdeti állapotát. Nem csökken rugalmassága, sem lágysága, és azonnal alkalmazkodik a szemhez - a behelyezéstől számítva órákon át kényelmes marad.
Allergia esetén is alkalmas választás - Eyeye Comfort All in One
Allergia esetén is alkalmas választás - a készítmény nem tartalmaz felesleges tartósítószert, sem illatanyagot. A pH értéke természetes módon hat a szem számára, így alkalmas allergiára hajlamos, érzékenyebb szem számára is.
Tisztítás és fertőtlenítés - az Eyeye Comfort All in One ápolószer egyik legfontosabb feladatai közé tartozik az alapos tisztítás és a profi fertőtlenítés. Ennek részeként a készítmény az összes szennyeződést és mikroorganizmust eltávolítja, visszaállítja a lencse felbontásánál tapasztalható tisztaságot és frissességet.
Megfelelő kiszerelés - tökéletes utazáshoz, hiszen elfér kézipoggyászban is.
 

FIGYELEM! Felbontás után 3 hónapon belül felhasználandó!

 

Az Eyeye Comfort All in One folyadék összetétele:

 
  • Polikvaternium,
  • Hialuronát,
  • 0,0001% Polihexanid (PHMB).
 

Tekintse meg az Eyeye további folyadékait:

További információ
GyártóBARNAUX
MárkaEyeye
ElérhetőségAkár 5 munkanap
Price per 100ml2 390 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:Eyeye Comfort All in One 100 ml
Az Ön értékelése