Eyeye Crystal Cleaner 40 ml

Elérhetőség:

24 óra

A mi árunk:

2 490 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Az Eyeye Crystal Cleaner bármilyen típusú gázáteresztő és kemény kontaktlencséhez használható termék. Az egyedülálló összetételének köszönhetően a lencse felszínéről hatékonyan eltávolítja a lerakódásokat.

Kemény lencsékhez tervezett - az Eyeye Crystal Cleaner egyedülálló összetétele a kemény lencsék magasabb igényéhez lett tervezve. A kemény lencsék nagyobb és ritkább látási problémákat hivatottak korrigálni.
Hatékony tisztítás - az ápolószer tökéletesen tisztítja a lencsét, eltávolítja a nap folyamán felhalmozódott szennyeződést a lencse felületéről. Ezek a szennyeződések nagyrészt fehérjelerakódások, lipidek (zsírok) és por, amelyek csökkentik a komfortérzetet a lencse viselése során, ezáltal homok-érzetet keltenek a szemben.
Baktericid hatás - az erőteljes fertőtlenítő tulajdonság által a folyadék letisztítja a lencséről a káros baktériumokat és egyéb mikroorganizmusokat. Ennek eredményeképp a szem védett a fertőzésekkel szemben.
Növeli a lencse élettartamát - az ápolószer rendszeres használata hatékonyan növeli a lencse állapotát, így növeli az élettartamát. Ennek köszönhetően a viselt kontaktlencse hordható a gyártó által meghatározott ideig.
Magas fokú hatékonyság - Eyeye Crystal Cleaner
Magas fokú hatékonyság - már néhány csepp is elég a megfelelő tisztításhoz. Ez a koncentrált formulának köszönhető.
Tökéletes kiszerelés utazáshoz - a 40 ml-es kiszerelés tökéletes repülőgépes utazáshoz, hiszen kézipoggyászban is elfér.
 

FIGYELEM! Felbontástól számítva 4 hónapon belül felhasználandó!

 

Tekintse meg az Eyeye további folyadékait:

További információ
GyártóBARNAUX
MárkaEyeye
Elérhetőség24 óra
Price per 100ml6 225 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:Eyeye Crystal Cleaner 40 ml
Az Ön értékelése