Eyeye™ Basic 360 ml

Elérhetőség:

Akár 5 munkanap

A mi árunk:

3 990 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
A termék átmenetileg nem elérhető.

A Barnaux cég által gyártott Eyeye Basic folyadék lágy kontaktlencsék ápolására szolgál.

 
A lencse jó állapotának megőrzése - az ápolófolyadék rendszeres használata megvédi a lencsét a rugalmasság korai elvesztésétől és a károsodásoktól. Ezzel a készítménnyel a lencsét teljes mértékben kihasználhatja a gyártó által meghatározott időtartamig.
Teljeskörű tisztítás és fertőtlenítés - az Eyeye Basic ápolófolyadék egyfajta védelmi pajzs a különböző típusú szennyeződések és veszélyes mikroorganizmusok ellen, amelyek felhalmozódnak a lencse felületén. A készítmény eltávolítja mindezeket, visszaadva a lencse frissességét és maradéktalan tisztaságát.
Villámgyors tisztítás - ha kellemetlen érzést tapasztal a lencse viselése során, és gyorsan orvosolni szeretné, cseppentsen néhány csepp folyadékot a lencse felületére, majd néhányszor dörzsölje meg az ujjbegyével, és kész is.
Mélyhidratálás - ahhoz, hogy a lencsék kényelmesek maradjanak a viselés során, fontos az optimális hidratáltsági szintjük fenntartása. Ezt biztosítja az említett ápolófolyadék - visszaállítja a lencse optimális nedvességtartalmát, és hosszú órákon át fenntartja azt, egészen a folyadékba való visszatételig.
Biztonságos tárolás - Eyeye Basic
Biztonságos tárolás - ha szünetet szeretne tartani, és már felbontott egy új pár lencsét, ne dobja őket a szemétbe! Helyezze egy folyadékkal teli tárolóba, ahol biztonságban vannak - távol a szennyeződésektől és megőrizve minden értékes tulajdonságukat.
Szemcseppként is használható - Eyeye Basic
Szemcseppként is használható - ha még az előzőleg említett gyors tisztítási lehetőség sem fér bele az idejébe, akkor használja az ápoló folyadékot szemcseppként - közvetlenül cseppentse a szemébe, hogy növelje a lencse nedvességtartalmát és a viselésük során nyújtott kényelmet.
 

Az Eyeye Basic jellemzői:

 

Az Eyeye Basic folyadék ideális kontaktlencse tárolására, de nem ez az egyetlen felhasználási módja. Közvetlenül a szembe is cseppenthető kontaktlencse viselése során, kellemetlen érzés esetén. A termék továbbá használható nagy mennyiségű fehérje lerakódás felhalmozódása során - csak cseppentsünk néhányat a lencsére, és óvatosan dörzsöljük át a lencse felszínét.

Az Eyeye Basic folyadék gazdaságos módja a lencsék ápolásának, és növeli a mindennapos kényelem érzetet.

 

Miért az Eyeye Basic folyadékot ajánljuk?

 

A kényelem nem csak a kiválasztott kontaktlencsén múlik. Nagyon fontos az ápolás, a fertőtlenítés és a hidratáció is. A tartóban áztatott lencse nem csak pihenési idő a szemeknek. Ilyenkor van lehetőség arra, hogy a lencse tökéletesen kitisztuljon, a folyadék hatására nincs több fehérje lerakódás.

 

Tekintse meg az Eyeye további folyadékait:

További információ
GyártóBARNAUX
MárkaEyeye
ElérhetőségAkár 5 munkanap
Price per 100ml1 108 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:Eyeye™ Basic 360 ml
Az Ön értékelése