Eyeye Bioxy™ 6 db

Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

7 990 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Könnyfilm hidratáló rendszer - a lencse teljes napos hidratáltságot biztosít, megakadályozva a szemszárazság és irritáció kialakulását.
Hipoallergén anyag - az Eyeye Bioxy kontaktlencse azoknak az allergiásoknak is megfelelő, akik látáshibával küzdenek, és megfelelő kontaktlencsét keresnek.
Magas oxigénáteresztő képesség - ennek a paraméternek köszönhetően a szaruhártya folyamatosan hozzáfér a nagy mennyiségű oxigénhez, és a szemet kiváló állapotban tartja.
Aszférikus forma - Eyeye Bioxy
Aszférikus forma - jelentősen csökkenti a kép torzulásának kockázatát, ami még élesebb és tisztább látást eredményez. Biztosítja a magas optikai felbontást, a lencse stabil helyzetének fenntartását és a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességét.
Az alkalmazást megkönnyítő színezés - megakadályozza a lencsék rossz oldalának felhelyezéséből eredő esetleges hibákat.
6 darab lencse a csomagban - ez elegendő három hónapos rendszeres használatra. Ezidő alatt nem kell további lencsét vásárolnia, és megtakaríthat.
 

Az Eyeye Bioxy™ jellemzői:

 

Az Eyeye Bioxy™ kontaktlencse, havi használati idejű, lágy kontaktlencse B5 pro-vitaminnal. A kontaktlencse B5 provitamint tartalmaz, amely megvédi a szemet a kiszáradástól és az allergiás reakcióktól, valamint nagy az oxigénáteresztő-képessége. A lencse anyaga hipoallergén. 

Az Eyeye Bioxy™ kontaktlencse fokozott oxigénáteresztő-képessége növeli a komfortérzetet, amikor viseljük a lencsét és magas hidratáló hatásának köszönhetően egész napra kényelmes lencseviseletet biztosít. Ideális autóvezetés közben, különösen éjszaka és rossz időben.

Az Eyeye Bioxy™ kontaktlencse UV-védelemmel rendelkezik. Anyaga Hioxifilcon A, víztartalma 57%, oxigénáteresztő-képessége 33 Dk/t.

 

A Eyeye Bioxy lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka Eyeye lencsék
Gyártó BARNAUX
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 35 x 10-9
Hidratációs fok 57%
Anyag Bioxy GMA-Hioxifilcon
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóBARNAUX
MárkaEyeye
Darabszám a csomagban6 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Eyeye Bioxy™ 6 db
Az Ön értékelése