Eyeye Bioxy™ 6 db

Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

7 990 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Könnyfilm hidratáló rendszer - a lencse teljes napos hidratáltságot biztosít, megakadályozva a szemszárazság és irritáció kialakulását.
Hipoallergén anyag - az Eyeye Bioxy kontaktlencse azoknak az allergiásoknak is megfelelő, akik látáshibával küzdenek, és megfelelő kontaktlencsét keresnek.
Magas oxigénáteresztő képesség - ennek a paraméternek köszönhetően a szaruhártya folyamatosan hozzáfér a nagy mennyiségű oxigénhez, és a szemet kiváló állapotban tartja.
Aszférikus forma - Eyeye Bioxy
Aszférikus forma - jelentősen csökkenti a kép torzulásának kockázatát, ami még élesebb és tisztább látást eredményez. Biztosítja a magas optikai felbontást, a lencse stabil helyzetének fenntartását és a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességét.
Az alkalmazást megkönnyítő színezés - megakadályozza a lencsék rossz oldalának felhelyezéséből eredő esetleges hibákat.
6 darab lencse a csomagban - ez elegendő három hónapos rendszeres használatra. Ezidő alatt nem kell további lencsét vásárolnia, és megtakaríthat.
 

Az Eyeye Bioxy™ jellemzői:

 

Az Eyeye Bioxy™ kontaktlencse, havi használati idejű, lágy kontaktlencse B5 pro-vitaminnal. A kontaktlencse B5 provitamint tartalmaz, amely megvédi a szemet a kiszáradástól és az allergiás reakcióktól, valamint nagy az oxigénáteresztő-képessége. A lencse anyaga hipoallergén. 

Az Eyeye Bioxy™ kontaktlencse fokozott oxigénáteresztő-képessége növeli a komfortérzetet, amikor viseljük a lencsét és magas hidratáló hatásának köszönhetően egész napra kényelmes lencseviseletet biztosít. Ideális autóvezetés közben, különösen éjszaka és rossz időben.

Az Eyeye Bioxy™ kontaktlencse UV-védelemmel rendelkezik. Anyaga Hioxifilcon A, víztartalma 57%, oxigénáteresztő-képessége 33 Dk/t.

 

A Eyeye Bioxy lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka Eyeye lencsék
Gyártó BARNAUX
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 35 x 10-9
Hidratációs fok 57%
Anyag Bioxy GMA-Hioxifilcon
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóBARNAUX
MárkaEyeye
Darabszám a csomagban6 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Eyeye Bioxy™ 6 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az Eyeye Bioxy 6 darabos kontaktlencséit?

Az Eyeye Bioxy kontaktlencséket önállóan is kiválaszthatja a termék paramétereinek, mint például a dioptria, a görbület és az átmérő alapján, vagy konzultálhat egy optometristával. A csomag 6 darab lencsét tartalmaz, biztosítva a hosszú távú használhatóságot. Továbbá, az Eyeye Bioxy lencsék magas, 57%-os hidratáltsági szintet kínálnak, ami egész napos viselési kényelmet biztosít.

Biztonságosak az Eyeye Bioxy lencsék?

Igen, az Eyeye Bioxy lencsék biztonságosan használhatók, amennyiben helyesen alkalmazzák és ápolják a gyártó utasításai szerint. A magas minőségű kivitelezés és a modern Bioxy GMA-Hioxifilcon anyaghasználat biztosítja a biztonságos és kényelmes viseletet.

Milyen látáshibára valók az Eyeye Bioxy?

Az Eyeye Bioxy lencsék rövidlátás vagy távollátás korrekciójára szolgálnak, aszferikus korrekciós típusukkal javítva a látás minőségét és csökkentve az optikai aberrációkat.

Hogyan kell felhelyezni az Eyeye Bioxy lencséket?

Az Eyeye Bioxy lencsék felhelyezése egyszerű és gyors. A lencse szemre helyezése előtt alaposan mosson és szárítson kezet, majd az ujjbegyekkel óvatosan tartsa meg a lencsét, és helyezze azt az szem közepére.

Hogyan lehet levenni az Eyeye Bioxy lencséket?

Az Eyeye Bioxy lencsék levételéhez ismételten alaposan mosson és szárítson kezet. Ezután óvatosan húzza le az alsó szemhéjat, nézzen felfelé, finoman fogja meg a lencsét az ujjbegyével, és óvatosan távolítsa el.