Eyeye Bioxy™ 12 db

Darabszám a csomagban:

12 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

12 darab

A mi árunk:

15 980 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Könnyfilm hidratáló rendszer - a lencse teljes napos hidratáltságot biztosít, megakadályozva a szemszárazság és irritáció kialakulását.
Hipoallergén anyag - az Eyeye Bioxy kontaktlencse azoknak az allergiásoknak is megfelelő, akik látáshibával küzdenek, és megfelelő kontaktlencsét keresnek.
Magas oxigénáteresztő képesség - ennek a paraméternek köszönhetően a szaruhártya folyamatosan hozzáfér a nagy mennyiségű oxigénhez, és a szemet kiváló állapotban tartja.
Aszférikus forma - Eyeye Bioxy
Aszférikus forma - jelentősen csökkenti a kép torzulásának kockázatát, ami még élesebb és tisztább látást eredményez. Biztosítja a magas optikai felbontást, a lencse stabil helyzetének fenntartását és a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességét.
Az alkalmazást megkönnyítő színezés - megakadályozza a lencsék rossz oldalának felhelyezéséből eredő esetleges hibákat.
 

Az Eyeye Bioxy™ jellemzői:

 

Az Eyeye Bioxy™ kontaktlencse, havi használati idejű, lágy kontaktlencse B5 pro-vitaminnal. A kontaktlencse B5 provitamint tartalmaz, amely megvédi a szemet a kiszáradástól és az allergiás reakcióktól, valamint nagy az oxigénáteresztő-képessége. A lencse anyaga hipoallergén. 

Az Eyeye Bioxy™ kontaktlencse fokozott oxigénáteresztő-képessége növeli a komfortérzetet, amikor viseljük a lencsét és magas hidratáló hatásának köszönhetően egész napra kényelmes lencseviseletet biztosít. Ideális autóvezetés közben, különösen éjszaka és rossz időben.

Az Eyeye Bioxy™ kontaktlencse UV-védelemmel rendelkezik. Anyaga Hioxifilcon A, víztartalma 57%, oxigénáteresztő-képessége 33 Dk/t.

 

A Eyeye Bioxy lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka Eyeye lencsék
Gyártó BARNAUX
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 35 x 10-9
Hidratációs fok 57%
Anyag Bioxy GMA-Hioxifilcon
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóBARNAUX
MárkaEyeye
Darabszám a csomagban12 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Eyeye Bioxy™ 12 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az Eyeye Bioxy 12 darabos kontaktlencséit?

Az Eyeye Bioxy 12 darabos kontaktlencséket önállóan is kiválaszthatja a termék paramétereinek alapján, vagy konzultálhat egy optometristával. A csomag 12 darab lencsét tartalmaz, ami hosszú távú használatot biztosít. Ezenkívül, ezek a lencsék magas, 57%-os hidratációs szintet kínálnak, ami egész napos kényelmet garantál.

Biztonságosak az Eyeye Bioxy lencsék?

Igen, az Eyeye Bioxy lencsék biztonságosan használhatóak. A Barnaux, egy neves gyártó által készített termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak. A Bioxy GMA-Hioxifilcon anyag biztosítja a viselet kényelmét és minimalizálja az irritáció vagy fertőzés kockázatát.

Milyen látáshibákra valók az Eyeye Bioxy?

Az Eyeye Bioxy lencsék rövid- vagy távollátás korrekciójára szolgálnak, aszferikus kialakításuknak köszönhetően, ami pontos korrekciót és éles látást biztosít különböző távolságokon.

Hogyan kell felhelyezni az Eyeye Bioxy lencséket?

Az Eyeye Bioxy lencsék felhelyezése előtt ajánlott alaposan megmosni és megszárítani a kezet. Ezután óvatosan vegye ki a lencsét a csomagolásból, és helyezze az mutatóujj hegyére. Tartva az alsó szemhéjat a másik kézzel, finoman nézzen felfelé és helyezze a lencsét az szemgolyóra.

Hogyan lehet levenni az Eyeye Bioxy lencséket?

Az Eyeye Bioxy lencsék eltávolításához ismét mosson és szárítson kezet. Ezután óvatosan húzza le az alsó szemhéjat a szabad kézzel, és finoman fogja meg a lencsét a hüvelykujj és mutatóujj segítségével, majd óvatosan távolítsa el.