Eyeye 3-N-Zym 10 Tabletták

Darabszám a csomagban:

10 darab

Elérhetőség:

24 óra

Darabszám a csomagban:

10 darab

A mi árunk:

2 390 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Minden kontaktlencse-felhasználó tudja, milyen kényelmetlenséget tud okozni a lencse felszínén lerakódott fehérje- és lipidlerakódás. Általában ez a probléma a nap végén jelentkezik, amikor a szennyeződésnek már elég ideje volt lerakódni. A lencse nehéznek érződik, a látás minősége romlik és akár irritáció is felléphet - leginkább a szem folyamatos dörzsölésétől, hiszen ilyenkor idegentest érzés is felléphet a szemben.

Ezek a lerakódások nem csupán fehérjéből állnak. Szerves anyagok, amely telítetlen zsírokat és glikoproteineket tartalmaz. Ezért ezeknek az anyagoknak az eltávolítása nem egyszerű, így hatékony, precíz hatóanyagra van szükség - ilyen az Eyeye 3-N-Zym fehérjeoldó tabletta.

Minden típusú kontaktlencséhez - a fehérjeoldó tabletták a kontaktlencse típusától függetlenül használhatóak - lágy, kemény, szilikon és szilikon hidrogél lencsékhez is ajánlott.
Szerves szennyeződések eltávolítása - a tabletta fő feladata a kontaktlencse felülete megtisztítása a fehérje- és lipidlerakódásoktól; ezek a lerakódások tovább ronthajták a lencse állapotát és negatívan hatnak a komfortérzetre és a látás minőségére is.
Megnövelt élettartam - a fehérjeoldó tabletták rendszeres használata által a lencse megtartja eredeti állapotát, így a gyártó által ajánlott ideig hordható a lencse.
Teljeskörű védelem - használata teljesen biztonságos, a fehérjeoldó tabletták kizárólag a szerves anyagokra - baktériumok, fehérjelerakódás, lipidek - nézve halálos, így 100%-ban biztos lehet benne, hogy a kontaktlencsére ártalmatlan.
Gazdaságos csomagolás - 10 fehérjeoldó tablettát tartalmaz, amely az ajánlott heti egyszeri használat mellett majdnem 2,5 hónapig elég.
Felesleges adalékanyagoktól mentes - Eyeye 3-N-Zym fehérjeoldó tabletták
Felesleges adalékanyagoktól mentes - a fehérjeoldó tabletták hatékonyságát már az egész világon ismerik. Nem tartalmaz felesleges tartósítószert, és természetes összetétele által tökéletesen biztonságos - a szem és a lencse számára is.
 

Az Eyeye 3-N-Zym fehérjeoldó tabletta jellemzői:

 

A legjobb eredmény eléréséhez heti egy tablettát ajánlott használni: először tisztítsa meg a lencsét ápolószerrel, majd oldjon fel egy tablettát folyadékban, és ebbe helyezze 6 órára a lencsét.

További információ
GyártóBARNAUX
MárkaEyeye
Darabszám a csomagban10 darab
Elérhetőség24 óra
Write Your Own Review
Értékelés írása:Eyeye 3-N-Zym 10 Tabletták
Az Ön értékelése