Bioxy Wit B5 500 ml

Elérhetőség:

Akár 5 munkanap

A mi árunk:

4 490 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Bioxy Wit B5 ápolószer teljeskörű védelmet nyújt a kontaktlencse és a szem számára. Minden típusú lágy lencséhez használható.

Minden típusú lágy lencséhez ajánlott - a folyadék hatékony lágy és kemény lencse esetén is.
Szakember által ajánlott termék - a Bioxy Wit B5 ápolószert az ID-NL Jaarprijs versenyen az “Év legjobb fejlesztése” kategóriában jelölték. Világszerte számos szakértő által ajánlott termék.
Hidratációt nyújt - a folyadék rendszeres használata által a lencse nedves marad, ezáltal pedig extra kényelmes, és nem szárad ki a szem.
Átfogó tisztítás - a folyadék a nap során felhalmozódott össze szennyeződést eltávolítja. Ez nem csak a porra és fehérjelerakódásokra vonatkozik, hanem a veszélyes baktériumokra és gombákra is.
Biztonságos tárolás - Bioxy Wit B5
Biztonságos tárolás - a folyadékkal feltöltött tároló a legideálisabb hely a jelenleg nem használt lencse számára. A környezettől elzárva nyerheti vissza a lencse eredeti tulajdonságait.
A szaruhártya felgyorsított regenerációja - a folyadék számos tápláló anyagot tartalmaz, amelyek védik és regenerálják a szaruhártya sejtjeit, így megakadályozva a fertőzés és irritáció veszélyét.
 

A Bioxy Wit B5 összetétele:

  • 0,0001% Polihexanid,
  • 1% Poloxamin,
  • 0,3% Hydraflex,
  • 1,5% Dexpanthenol.
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóBARNAUX
MárkaEyeye
ElérhetőségAkár 5 munkanap
Price per 100ml898 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:Bioxy Wit B5 500 ml
Az Ön értékelése