Eyeye Hydraclair™ 15 ml

Elérhetőség:

24 óra

A mi árunk:

2 390 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Az EYEYE Hydraclair szemcsepp B5 provitamint tartalmaz, amely hidratálja és óvja a szemet - ezáltal hasznos a fáradt szemek számára. A szemcsepp Hydraflex rendszerrel van ellátva, amely folyamatosan adagolja a B5 vitamint. A provitamin erősíti és óvja a szaruhártyát, és pozitív hatással van a szaruhártya felépítésére.

 
Villámgyors hidratálás - az Eyeye Hydraclair alapvető célja a szem azonnali hidratálása és ezzel egyidejűleg a kellemetlen szárazság megszüntetése.
Innovatív Hydraflex rendszer - az innovatív rendszer alkalmazásával a szemcsepp hosszú távon adagolja a B5-vitamint, amely erősíti a szaruhártyát és gondoskodik annak öngyógyító képességéről.
Extra védelem - az Eyeye Hydraclair rendszeres használata stabilizáló hatással van a könnyfilmre, ezáltal hatékonyabbak a szem természetes védekező mechanizmusai.
Fáradtság és vörösség enyhítése - az azonnali hidratálás és a szemcsepp vitamintartalma miatt már a használat után rövid idővel megszűnik a szemfáradtság érzése és a hosszas számítógépes munka okozta kellemetlen vörösség.
Kompatibilitás minden lencsével - Eyeye Hydraclair
Kompatibilitás minden lencsével - a szemcseppet használhatja kontaktlencsével együtt is, mivel az új formula miatt nem lépnek egymással kölcsönhatásba.
Kényelmes - Eyeye Hydraclair
Kényelmes - a szemcsepp használata még kényelmesebb az új és továbbfejlesztett cseppentőnek köszönhetően, amely az adagot a kötőhártyazsák méretéhez igazítja.
 

Az EYEYE Hydraclair szemcsepp jellemzői:

 

A szemcsepp fő profilja a szem hidratálása és a fáradtság, vörösödés megelőzése. Kontaktlencse használat során, illetve számítógép előtti munka és vezetés közben ajánlott. Nagyon hasznos továbbá azon személyeknek is, akik órákon keresztült TV képernyőt, tabletet, okostelefont vagy számítógép képernyőt néznek. Allergiában szenvedőknek is ajánlott, hiszen nem tartalmaz tartósítószert!

 

Az EYEYE Hydraclair összetevői

 
  • 2% Dexpanthenol,
  • 0,5% HydraFlex,
  • 0,0001% Polyhexanide.

A csomagolás 15 ml-es szemcseppet, vagy 20 ampullát (0,35 ml ampullánként) tartalmaz.

Nedvesítő szemcsepp a komfortérzet növelésére, B5 pro-vitaminnal. Lágy és kemény kontaktlencsékhez egyaránt.

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóBARNAUX
MárkaEyeye
Elérhetőség24 óra
Price per 100ml15 933 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:Eyeye Hydraclair™ 15 ml
Az Ön értékelése