Eyeye Sil Lens 150 - 6 db

Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

8 990 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Az Eyeye Sil Lens 150 egy magas minőségű anyagból készült, innovatív termék, amely kényelmet nyújt a viselés során. A legújabb, harmadik generációs szilikon hidrogél anyagból készül, havi kontaktlencse napi viselésre tervezve.

 
Magas fokú hidratáció - ezáltal a kontaktlencse hosszantartó, intenzív hidratációt nyújt, biztosítva a kényelmet és a védelmet szárazságra hajlamos szem esetén.
Harmadik generációs anyag - a lencse modern, harmadik generációs szilikon anyagból készül, így nagyon rugalmas. Ennek köszönhetően még gyorsabban alkalmazkodik a szemhet, és kényelmesebb a behelyezés.
Ellenállás a szennyeződésekkel szemben - a modern anyag ellenáll a szennyeződések és fehérje-lerakódások felhalmozódásával szemben, így a lencse a nap végén is tökéletesen tiszta és észrevehetetlen a szem számára.
Megnövelt légáteresztő-képesség - a magas minőségű szilikon hidrogélből készült lencse magas légáteresztő-képességgel rendelkezik. Ennek eredményeképp a szaruhártya folyamatos oxigén ellátottsága biztosított.
Havi csere - egy pár kontaktlencsét egy teljes hónapon át hordhat. Egyetlen egy feladata van: minden este friss ápoló folyadékban tárolni.
Védelem az UV sugárzással szemben - Eyeye Sil Lens 150
Védelem az UV sugárzással szemben - minden kontaktlencse UVA/UVB szűrőkkel ellátott, amelyek a káros napsugarak több, mint 90%-át elnyelik.
 

Az Eyeye Sil Lens 150 előnyei:

  • magas fokú biztonság és kényelem használat során;
  • magas szintű hidratáció (47%) és UV szűrők;
  • nem okoz irritációt, és nem szárítja a szemet - biztonságos érzékenyebb szemek esetén is;
  • kiváló légáteresztő-képesség (DK/t=187) és megfelelő illeszkedés a szemre;
  • magas szintű ellenállás a szennyeződésekkel, baktériummal, gombával és fehérje-lerakódással szemben;
  • a havi viselési módnak köszönhetően gazdaságos megoldás.
 

A Eyeye Sil Lens 150 lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka Eyeye lencsék
Gyártó BARNAUX
Dioptria: -8,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,7
Átmérő 14,0
Dk/t 187 x 10-9
Hidratációs fok 47%
Anyag Filcon 1
További információ
GyártóBARNAUX
MárkaEgyéb
Darabszám a csomagban6 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Eyeye Sil Lens 150 - 6 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az Eyeye Sil Lens 150 - 6 darabos kontaktlencséit?

Az Eyeye Sil Lens 150 kontaktlencséket saját paramétereik alapján választhatják ki, vagy konzultálhatnak egy optometristával. A csomag 6 darab lencsét tartalmaz, hosszú távú kényelmet biztosítva. Ezenkívül, a lencsék többélű széllel rendelkeznek, amely növeli a viselési kényelmet.

Biztonságosak az Eyeye Sil Lens 150 lencsék?

Igen, az Eyeye Sil Lens 150 lencsék biztonságosan használhatók, feltéve, hogy betartják a higiéniára és a megfelelő ápolásra vonatkozó ajánlásokat. A havi lencsék rendszeres cseréje és megfelelő tisztítása biztosítja a higiéniát és a viselési kényelmet.

Milyen látáshibákra valók az Eyeye Sil Lens 150?

Az Eyeye Sil Lens 150 lencsék rövidlátás vagy távollátás korrekciójára szolgálnak, sférikus korrekciós típusuknak köszönhetően.

Hogyan kell felhelyezni az Eyeye Sil Lens 150 lencséket?

Az Eyeye Sil Lens 150 lencsék felhelyezése előtt alaposan meg kell mosni és meg kell szárítani a kezeket. Ezután óvatosan vegye ki a lencsét a csomagolásból, és helyezze az mutatóujj hegyére. Miután meggyőződött arról, hogy a lencse helyesen van pozícionálva, finoman helyezze a szemgolyóra.

Hogyan lehet levenni az Eyeye Sil Lens 150 lencséket?

Az Eyeye Sil Lens 150 lencsék eltávolításához ismét alaposan mosson és szárítson kezet, majd óvatosan húzza le az alsó szemhéjat és nézzen felfelé. Ezután finoman szorítsa össze a lencsét az ujjakkal, és óvatosan távolítsa el a szemről.