ACUVUE® OASYS 1-DAY for ASTIGMATISM 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

10 780 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Az ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM a piacon elérhető egyik legmodernebb kontaktlencse; napi használatra tervezve. A lencsét annak a több millió embernek készíttették, akik asztigmatizmusban szenvednek - ez ugyanis csökkenti a komfortérzetet. A leginnovatívabb megoldások segítségével a készítők megalkották a tökéletes lencsét - intenzív hidratáció, légáteresztő-képesség, stabil és nagyon vékony lencse - még a legérzékenyebb szem számára is érzékelhetetlen.

EYELID STABILIZED DESIGN™ - a lencse a helyén marad a forgásstabilizáló rendszernek köszönhetően. A legdinamikusabb szemmozgás esetén sem gyűrődik a lencse, nem érezhető.
Beépített könny-technológia - a lencse összetétele nagyon hasonló az emberi könnyfilm összetételéhez. Sőt, kellőképpen lágy és hidratált, valamint a megfelelő légáteresztő-képességgel rendelkezik, így órákon át maximálisan nedves marad, és extra kényelmes a viselése.
Elfoglaltságokkal teli napokra - használja az ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM lencsét olyan napokon, amikor rengeteg teendője van, hiszen a kényelem biztosított (a hidratációnak, stabilizációnak és légáteresztő-képességnek hála).
Kényelem digitális eszközök használata esetén is - az ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM lencse kiváló kényelmet nyújt akkor is, ha hosszú órákat tölt elektronikus készülékek használatával, legyen az számítógép, telefon vagy tablet. Nincs zavaró kimerültség!
UV szűrővel ellátott - a lencse feladata, hogy megvédje a szemet a káros napsugárzástól. Az ilyen típusú lencsék esetén a komolyabb betegségek esélye alacsonyabb. Szinte kötelező az UV szűrő, ha sok időt tölt a szabadban, napon.
Széles dioptria- és cylinder-skála - ACUVUE OASYS 1-Day for ASTIGMATISM
Széles dioptria- és cylinder-skála - a tökéletes pár lencse megtalálása nem volt még ilyen egyszerű! Az ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM megfelelő választás azok számára is, akiknek magas mínuszos vagy pluszos értékű dioptriára van szükségük.
 

Az ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM lencse jellemzői:

 

A lencse alapja a Senofilcon A anyag, amit számos érdekes technológiával láttak el. A beépített könny-technológia, a HydraLuxe™ és a további hidratáló összetevők közvetlenül a lencse szerkezetébe kerültek, így az órákon át tartó hidratáció garantált. Ezáltal a száraz, irritált szem érzése megszűnik.

Az ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM a szemhéj által stabilizált - EYELID STABILIZED DESIGN™. Ez azt jelenti, hogy a lencse a helyén marad - a szemhéj folyamatos mozgásának köszönhetően. Ezáltal a látás minősége jobb - a lencse érzékelhetetlen, de magas felbontású látást biztosít: nincs zaj, tükröződés, torzulás. A forgásstabilizáló rendszer különösen fontos az asztigmatizmus korrigálása során.

A tervezők a semmiből egy szépen megmunkált lencsét készítettek: a lencse anyaga teljes mértékben biológiailag kompatibilis az emberi szemmel. Harmonizál a természetes könny filmmel, nem okoz irritációt, és tökéletes megoldás a fertőzésre hajlamos, érzékeny szem számára is. Az ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM lágy felszíne megkönnyíti a behelyezést - ezt a kezdő kontaktlencse-viselők nagyon szokták értékelni.

Az ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM széles dioptria- (mínusz és plusz dioptriák esetén egyaránt) és cylinder-skálával rendelkezik. A tökéletes pár lencse megtalálása sohasem volt még ilyen egyszerű! A napi viselési időnek köszönhetően nem szükséges a lencse ápolása. Használata egyszerű: reggel behelyezi, majd a nap végén eltávolítja, és kidobja. A következő nap egy új, friss pár lencsét használhat!

Az ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM kontaktlencse tökéletes kültéri tevékenység esetén. Miért? Azért, mert (I. és II. osztályú) UV szűrővel ellátott, és elnyeli a veszélyes UVA és UVB sugarakat, ezáltal óvja a szaruhártyát és az emberi szemet. A komolyabb betegségek esélye így minimálisra csökken.

 

Kinek ajánljuk az ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM lencsét?

 
 • Asztigmatizmusban szenvedőknek.
 • Azoknak, akiknek fontos a maximális komfortérzet és biztonság.
 • Azoknak, akik aktív fizikai életvitelt folytatnak.
 • Azoknak, akik sokat vannak távol otthonuktól.
 • Azoknak, akik szeretnek utazni.
 • Azoknak, akik szeretnék, hogy a lencse tökéletes harmóniában legyen az emberi szemmel.
 • Azoknak, akik szeretik a legújabb technológiai megoldásokat.
 • Azoknak, akik szemszárazságtól szenvednek.
 • Érzékeny szem esetén.
 • Azoknak, akik irodai munkát végeznek, és sok időt töltenek számítógép előtt.
 • Azoknak, akik megbíznak a több éves tapasztalattal rendelkező, nagyraértékelt márkában.
 

A ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Tórikus Kontaktlencse
Márka ACUVUE® lencsék
Gyártó JOHNSON & JOHNSON
Dioptria: -9,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +4,00 között (0,25 D lépték)
Cilinder -0,75; -1,25; -1,75; -2,25
Tengely 10° és 180° (10° lépték)
Görbület 8,5
Átmérő 14,3
Dk/t 121 x 10-9
Hidratációs fok 38%
Anyag Senofilcon A
Technológia EYELID STABILIZED DESIGN™, HydraLuxe™
UV szűrők 99% UVB és 96% UVA
 
Dioptria Cilinder Tengely
0.00-tól -6.00-ig, 0.25 dioptriánként -0,75, -1,25, -1,75 10°, 20°, 30°, 40°, 50°, 60°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 120°, 130°, 140°, 150°, 160°, 170°, 180°
-6.50-tól -9.00-ig, 0.50 dioptriánként -0,75, -1,25, -1,75 10°, 20°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 160°, 170°, 180°
0.00-tól -6.00-ig, 0.25 dioptriánként -2,25 10°, 20°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 160°, 170°, 180°
+0.25-tól +4.00-ig, 0.25 dioptriánként -0,75, -1,25, -1,75 10°, 20°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 160°, 170°, 180°
További információ
GyártóJOHNSON & JOHNSON
MárkaACUVUE®
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:ACUVUE® OASYS 1-DAY for ASTIGMATISM 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszunk ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM lencséket 30 darabhoz?

Az ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM lencsék kiválasztását önállóan végezhetjük el a termék paramétereinek, mint például az erősség, a hengeres erősség és a hengertengely alapján, vagy felkereshetünk egy optometristát. A csomag 30 lencsét tartalmaz, ami kényelmes készletet biztosít egy hónapra.

Biztonságosak az ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM lencsék?

Igen, az ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM lencsék biztonságosak használatra, egész napos kényelmet nyújtanak. A Johnson & Johnson neves gyártó által gyártották, amely szigorú biztonsági előírásokat alkalmaz.

Milyen látáskorrekcióra szolgálnak az ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM lencsék?

Az ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM lencsék az astigmatizmus korrigálására szolgálnak, ami a szaruhártya szabálytalan görbületét jelenti. A speciális kialakításnak köszönhetően tisztán látást biztosítanak, és megszüntetik a homályos látást.

Hogyan kell felhelyezni az ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM lencséket?

Az ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM lencsék felhelyezése könnyű és kényelmes. A lencse az eye-rögre helyezése előtt alaposan mossuk és szárítsuk meg a kezünket. Ezután az mutatóujj és a hüvelykujj segítségével óvatosan megfogjuk a lencsét, majd a szem szaruhártyájára helyezzük.

Hogyan kell levenni az ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM lencséket?

Az ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM lencsék levétele is egyszerű. Csak óvatosan húzzuk lefelé az alsó szemhéjat, és nézve felfelé, óvatosan nyomjuk össze a lencsét az mutatóujj és a hüvelykujj segítségével, majd vegyük ki a szemből.