ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM 6 db

Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

10 280 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

 

Z powodu wstrzymania produkcji soczewek ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM w poniższych parametrach, posiadamy na magazynie ograniczoną ilość. od +0,25 do +6,00 D (co 0,25 D)
CYL: -2,25, -2,75 OSIE: Wszystkie osie cylindrów
CYL: -0,75, -1,25, -1,75 OSIE: 30°, 40°, 50°, 60°, 120°, 130°, 140°, 150°
od 0,00 do -6,00 D (co 0,25 D)
CYL: -2,25, -2,75 OSIE: 30°, 40°, 50°, 60°, 120°, 130°, 140°, 150°
od -6,50 do -9,00 D (co 0,50 D)
CYL: -1,75, -2,25, -2,75 OSIE: 30°, 40°, 50°, 60°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 120°, 130°, 140°, 150°Przed złożeniem zamówienia prosimy o kontakt telefoniczny z Biurem Obsługi Klienta w celu sprawdzenia dostępności.

 

Az ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM 2 hetes tórikus lencse, amely a piacon lévő egyik legnagyobb gyártó által elérhető - ez a gyártó a Johnson & Johnson.

 
Magas minőségű látás - a lencse gyorsan stabilizálódik a szem felszínén, és tökéletesen alkalmazkodik a szem formájához és a sajátos paraméterekhez.
A HydraClear modern technológia - ez a technológia felelős a lencse állandó hidratációjáért, ezáltal extra kényelmes egész nap. Nem okoz szemszárazságot, sem vörösséget.
Korrigált látásprobléma - a kontaktlencsék gyakori használata jelentősen hozzájárul a látás romlásának megállításához. Minden nap figyelmesen korrigálja látásunkat.
Védelem az UV sugárzások ellen - a minden lencsében megtalálható magas minőségű szűrőknek köszönhetően a lencse a káros UV sugarak több, mint 98%-át megszűri.
Magas oxigénáteresztő-képesség - Acuvue Oasys for Astigmatism
Magas oxigénáteresztő-képesség - a levegő könnyen hozzáfér a szaruhártyához így garantált a kényelem - irritáció, szemszárazság és vörösség nélkül.
Folyamatos / megszakítás nélküli viselési mód - egész héten át hordhatja a lencsét megszakítás nélkül, vagy akár két hétig is hordhatja (ebben az esetben kontaktlencse tárolóra van szükség).
 

Az ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM jellemzői:

 

A lencse az asztigmatizmusban szenvedő emberek számára lett készítve Senofilcon A-ból, ami tökéletesen ötvözi a szilikon-hidrogél és a hidrogél anyagokat. HYDRACLEAR Plus technológiával készül, ami azt eredményezi, hogy a hidratáció tökéletesen biztosítva van a lencse anyaga által, így ez a piacon lévő egyik legkényelmesebb tórikus lencse. A 38%-os víztartalom optimalizálja a lencse illeszkedését és a komfortérzetet.

Az asztigmatikus lencsék esetében különösen fontos a lencse stabilitása, hiszen ez biztosítja a magas minőségű látást. Az ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM lencse esetén a lencse illeszkedéséhez csak 60 másodpercre van szükség. Az oxigénáteresztő-képesség (az az oxigén mennyiség, ami a szaruhártyához jut) 98%-os (nyitott szemnél) és 95%-os (csukott szemnél). Dk/t értéke 129. A lencse továbbá tökéletes védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak ellen (96%-ban és 99%-ban).

Az ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM kéthetes kontaktlencse, de használható egy héten keresztül folyamatosan (éjjel-nappal).

 

Kinek ajánljuk az ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM kontaktlencsét?

 

Ezt a lencsét azoknak az embereknek tervezték, akik asztigmatizmusban szenvednek. Tökéletes megoldás azoknak, akik gyakran tartózkodnak légkondicionált vagy füstös helyeken, illetve sokat utaznak repülőn. Továbbá, különösen ajánlott azok számára, akik:

  • több órát töltenek számítógép előtt
  • szemszárazságban szenvednek kontaktlencse viselése közben
  • szemcseppek által további hidratációt igényelnek
  • sok időt töltenek a szabadban, és szemeik hosszabb időn keresztül napfénynek vannak kitéve
 

Lencse ápolása:

 

Az ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM lencsét folyadékkal kell tisztítani. Csak ebben az esetben biztosítható a kényelem és a tiszta látás a viselés teljes ideje alatt. Ajánljuk a Clean Active folyadékokat, vagy egyéb folyadékokat, amelyeket megtalál kínálatunkban.

 

A ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM lencse paraméterei:

 
Kategória 2 Hetes kontaktlencse
Tórikus Kontaktlencse
Márka ACUVUE® lencsék
Gyártó JOHNSON & JOHNSON
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Cilinder -0,75; -1,25; -1,75; -2,25; -2,75
Tengely 10° és 180° (10° lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,5
Dk/t 129,3 x 10-9
Hidratációs fok 38%
Anyag Senofilcon A
Technológia ASD, HYDRACLEAR® PLUS
UV szűrők 99,9% UVB és 96,1% UVA
 
További információ
GyártóJOHNSON & JOHNSON
MárkaACUVUE®
Darabszám a csomagban6 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM 6 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM 6 darabos lencséket?

Az ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM lencséket 6 darabos csomagban lehet megvásárolni, és az astigmatizmusban szenvedő személyek számára készültek. A lencséket önállóan is be lehet állítani a csomagoláson található információk alapján, vagy szemész segítségét is igénybe lehet venni.

Biztonságosak az ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM lencsék?

Igen, az ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM lencséket a Johnson & Johnson neves gyártója állítja elő, ami magas minőséget és biztonságot garantál.

Milyen szemproblémákra ajánlottak az ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM lencsék?

Az ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM lencséket az astigmatizmus korrigálására tervezték, ami egy olyan látási hiba, amelyet a szaruhártya egyenetlen formája okoz.

Hogyan kell felhelyezni az ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM lencséket?

A lencsék felhelyezése előtt alaposan mossuk meg és szárítsuk meg a kezeinket. Ezután a lencséket a csomagolásból kivéve helyezzük a mutatóujjaink végére, és győződjünk meg róla, hogy megfelelően vannak-e elforgatva.

Hogyan kell levenni az ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM lencséket?

A lencsék eltávolításához használjunk tisztított és száraz kezeket. Gyengéden húzzuk lefelé az alsó szemhéjat, majd nézve felfelé, finoman fogjuk meg a lencse szélét az ujjunkkal, és óvatosan távolítsuk el.