ACUVUE® OASYS 1-Day 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 8 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

9 300 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Megnövelt optikai zóna - jobb látásminőséget biztosít a viselés időtartamától függetlenül (a nap elején történő behelyezéstől a nap végén való kivételig).
Az integrált könny technológiája - a lencse folyamatos hidratáció-fenntartásának köszönhetően a szem nem fárad el nap végére sem. A szilikon 38%-os víztartalma és a 98%-os oxigéntartalma biztosítja a hosszantartó kényelmet.
Nagyobb átmérő - ennek köszönhetően a lencse jobban illeszkedik a szem felszínére, valamint a lencse kivétele is teljes mértékben egyszerű (ez a világoskék színnek is köszönhető).
Napi használat - a mindennapos új, tiszta lencse garancia a szem egészségére, hiszen megóvja a szemet a fertőzésektől. Az ACUVUE® OASYS 1-Day lencsékkel egész nap élesen láthat!
Optimalizált tartósság a tárolóban - biokompatibilis tároló, amely már az első másodperc után kényelmet biztosít.
UV védelem - a lencse a legmagasabb minőségű UV szűrővel van ellátva (az UVB sugarak 99%-át, míg az UVA sugarak 96%-át megszűri), maximálisan védve a szemet az UV sugárzások hatásaitól.
 

Az ACUVUE® OASYS 1-Day tulajdonságai:

 

Az ACUVUE® OASYS 1-Day napi kontaktlencse Hydraluxe-el, amely magas szintű kényelmet és látást biztosít, a HydraLuxe technológia csökkenti a fáradt szem tüneteit, és megóvja a szemet a kiszáradástól.

HyrdaLuxe technológia nem csak egy bevonat a lencse körül, valójában olyan, mint a könnycsepp az egész felszínen van. Ez azt jelenti, hogy a természetes könny nedvesen tartja a szemet egész nap.

Mivel az ACUVUE® OASYS 1-Day lencse nedves marad egész nap, a kontaktlencse behelyezése egyszerű, könnyen illeszkedik a szemre. Ez nagyban csökkenti a kényelmetlen viselet esélyét, lehetővé teszi, hogy a lencsét hosszabb ideig hordjuk.

 

Kontaktlencse adatai:

 
 • Gyártó: Johnson & Johnson
 • Márka: ACUVUE®
 • Lencse típusa: Napi kontaktlencse
 • Lencse anyaga: 38%víz + 62% Senofilcon A
 • Víztartalom: 38%
 • Oxigénáteresztő képesség: 121 Dk/t
 • Átmérő: 14.3 mm
 • Görbület: 8.5 mm vagy 9.00 mm
 • Elérhető dioptriatartomány: -12,00-tól +8,00-ig
 • Színezett: Igen
 • UVA/UVB védelem: Igen

A 9.0 görbületű kontaktlencsék szállítási ideje akár 15 munkanapot is igénybe vehet.


A ACUVUE® OASYS 1-Day lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka ACUVUE® lencsék
Gyártó JOHNSON & JOHNSON
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,5; 9,0
Átmérő 14,3
Dk/t 121 x 10-9
Hidratációs fok 38%
Anyag Senofilcon A
Technológia HydraLuxe
UV szűrők 99% UVB, 96% UVA
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóJOHNSON & JOHNSON
MárkaACUVUE®
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 8 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:ACUVUE® OASYS 1-Day 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszunk ACUVUE® OASYS 1-Day 30 darabos lencséket?

Az ACUVUE® OASYS 1-Day lencsék kaphatók olyan csomagolásban, amelyben 30 db található, biztosítva a kényelmet és hosszú távú ellátást. Önállóan választhatja ki őket a termékparaméterek alapján, például a dioptria és a görbület alapján, vagy konzultálhat optometristával, aki segít az egyéni látási igényekhez való igazításban.

Biztonságosak az ACUVUE® OASYS 1-Day lencsék?

Igen, az ACUVUE® OASYS 1-Day lencséket a neves Johnson & Johnson gyártja, amely magas minőséget és biztonságot garantál a használat során. Emellett, mint napi lencsék, frissességet biztosítanak, és minimalizálják a szemfertőzés kockázatát.

Milyen szemproblémákra valók az ACUVUE® OASYS 1-Day lencsék?

Az ACUVUE® OASYS 1-Day lencsék a rövidlátás vagy távollátás korrigálására szolgálnak, gömbi korrekciós típusuk miatt.

Hogyan kell feltenni az ACUVUE® OASYS 1-Day lencséket?

Az ACUVUE® OASYS 1-Day lencsék felhelyezése könnyű és kényelmes. Kézmosás és szárítás után óvatosan helyezze a lencsét az mutatóujj hegyére, kerülve a lencse végének érintését, majd óvatosan húzza szét a szemhéjakat, és helyezze be a lencsét a szembe. Miután a lencse a szemben van, óvatosan masszírozza meg a szemhéjakat, hogy megfelelően illeszkedjen.

Hogyan kell levenni az ACUVUE® OASYS 1-Day lencséket?

Az ACUVUE® OASYS 1-Day lencsék eltávolítása ugyanolyan könnyű, mint a felhelyezésük. Kézmosás és szárítás után óvatosan húzza szét a szemhéjakat, majd óvatosan nyomja össze a lencsét a mutató- és hüvelykujjával, hogy kivegye. Győződjön meg arról, hogy a lencse teljesen eltávolításra került a szemről, majd dobja el, mivel ezek egyszer használatos lencsék.