ACUVUE OASYS® MULTIFOCAL 6 db

Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

14 780 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Hirdetés

Az olvasás egyre nehezebbé válik, és mozgatnia kell a könyvet vagy a telefont, hogy elolvassa a betűket? Valószínűleg a presbyopia (öregszeműség) problémájával küzd. Az ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL kontaktlencsék két hétig tartó lehetőséget kínálnak Önnek a tiszta látás és a kényelem érdekében, és lehetővé teszik, hogy minden nap élvezze az életet, és elfelejtse a látási problémáit.

 
Egy megbízható márka lencséi - progresszív lencsék, amelyeket a világhírű és neves ACUVUE® márka alkotott, és amely sok felhasználó számára a legmagasabb minőség és biztonság szinonimája.
Az öregszeműséggel küzdő embereknek - az ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL multifokális lencséket azoknak az embereknek tervezték, akik 40 év feletti korban küzdenek az öregszeműséggel (más néven presbyopia).
Tiszta látás - nincs több homályos látás könyv olvasása, telefon böngészése vagy TV nézése közben. Az ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL lencsékkel tiszta látást kap minden távolságon.
Egész napos kényelem - az intenzív és hosszan tartó hidratáció révén, amelyet a Hydraclear Plus technológiának köszönhetően kapunk, az ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL progresszív lencsék egész napos kényelmet garantálnak. Nincs szárazság vagy irritáció.
Két hetes használat - egy pár lencsét 14 napig használhat. Az egyetlen feltétel az, hogy naponta speciális ápoló folyadékkal tisztítsa meg őket.
UV-védelem - ACUVUE OASYS MULTIFOCAL
UV-védelem - a gyártó beépített egy UVA/UVB szűrőkomplexumot a lencsékbe, amely megvédi a szemeket a két legveszélyesebb napfény-sugárzástól, 90-100% -os hatékonysággal.
 

Az ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL lencsék jellemzői

 

Az öregszeműség a természetes szemöregedés eredménye, és a 40 év feletti embereket érinti. Azonban ez nem jelenti azt, hogy el kell fogadnia a homályos látást és a az olvasás,TV nézés vagy vezetés során felmerülő látásproblémákat. Az ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL kontaktlencsék a világhírű és elismert ACUVUE® márka termékei, amelyekkel tiszta látást érhet el, és a lencsék azonnali és tökéletes illeszkedésének köszönhetően elfelejtheti, hogy bármilyen látási problémája van.

Az ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL progresszív lencsék a modern Senofilcon A anyagból készülnek - magas hidratáltságú (38%) és magas oxigénáteresztő képességűek. Ennek köszönhetően jól hidratált lencséket biztosítanak Önnek, amelyek még órákkal a behelyezés után sem okoznak szárazságot vagy irritációt. Ráadásul az innovatív Hydraclear Plus technológiát használják, amely más OASYS családból is ismert. Érdemes megemlíteni, hogy az "lélegző" ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL lencsék megfelelő mennyiségű oxigént biztosítanak a szaruhártyának, ami jó állapotban tartja, és védi a fertőzésektől.

Az ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL lencséket úgy tervezték, hogy tiszta látást biztosítsanak közelre és távolra, akár rossz fényviszonyok esetén is. Három különböző optikai részt tartalmaznak - a felső, középső és alsó részen. A széles választék lehetővé teszi a tökéletes lencsepár megtalálását mind az öregszeműség kezdeti, mind a fejlett szakaszokban lévő emberek számára.

Az ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL lencséket UV szűrőkkel gazdagították, amelyek majdnem 100%-ban blokkolják az UVB sugárzást és több mint 96%-ban az UVA sugárzást. Ez átfogó védelmet nyújt a szemek számára a nap ellen, amit érdemes nemcsak napos napokon, hanem egész évben használni.

Az ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL kéthetes lencse. Ez azt jelenti, hogy egy pár lencsét 14 napig használhat. Azzal a feltétellel, hogy a napi használat után speciális ápoló folyadékkal tisztítja meg őket, és legalább néhány órán át friss folyadékban áztatja őket.

 

Kik számára ajánlott az ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL progresszív lencse?

 
  • Az öregszeműséggel küzdő embereknek;
  • Azoknak, akik két hetes használatra részesítik előnyben a lencséket - ez az egyetlen ilyen típusú progresszív lencse;
  • Azoknak, akik jó hidratálást és légáteresztő-képességet várnak el a lencséktől;
  • Az idősebb embereknek, akik tiszta látást szeretnének otthon és a szabadban is élvezni;
  • Azoknak, akik értékelik a világszerte ismert és elismert márkák termékeit.
 

A ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL lencse paraméterei:

 
Kategória 2 Hetes kontaktlencse
Multifokális kontaktlencse
Márka ACUVUE® lencsék
Gyártó JOHNSON & JOHNSON
Dioptria -9,00 és +6,00 között (0,25 lépték)
Kiegészítés LOW +0,75 D és +1,25 D
MID +1,50 D és +1,75 D
HIGH +2,00 D és +2,50 D
Görbület 8,4
Átmérő 14,3
Dk/t 147 x 10-9
Hidratációs fok 38%
Anyag Senofilcon A
Technológia HYDRACLEAR® PLUS, PUPIL OPTIMIZED DESIGN, Hybrid Back Curve
UV szűrők 99,9% UVB és 96,1% UVA
További információ
GyártóJOHNSON & JOHNSON
MárkaACUVUE®
Darabszám a csomagban6 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:ACUVUE OASYS® MULTIFOCAL 6 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszunk ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL kontaktlencséket 6 darabot?

Az ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL kontaktlencsék 6 darabos csomagban kaphatók. A termék jellemzői alapján, mint például a dioptriaerő, a görbület és az átmérő, önállóan is kiválaszthatja őket. Alternatívaként javasoljuk az optometristával való konzultációt, aki segít kiválasztani a személyes látásigényeinek megfelelő lencséket.

Biztonságosak az ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL kontaktlencsék?

Igen, az ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL kontaktlencséket a híres Johnson & Johnson cég gyártja, amely garantálja termékei legmagasabb minőségét és biztonságát. Az innovatív anyag és a HYDRACLEAR® PLUS hidratáló technológia egész napos viselést biztosítanak kényelmesen.

Milyen szembetegségekre ajánlott az ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL kontaktlencse?

Az ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL kontaktlencsék a presbyopia, azaz a távollátás problémájára készültek, amelynek során nehézségek adódnak a közeli és a távoli tárgyak éles látásában. Progresszív szerkezetük lehetővé teszi a különböző távolságokon történő éles látást, kiküszöbölve a dioptriás szemüvegek viselésének szükségességét.

Hogyan kell feltenni az ACUVUE® OASYS MAX MULTIFOCAL kontaktlencséket?

Az ACUVUE® OASYS MULTIFOKÁLIS kontaktlencsék felhelyezése könnyű és kényelmes. A lencse felhelyezése előtt győződjön meg róla, hogy kezei tiszták és szárazak. Ezután óvatosan hajlítsa a lencsét az ujjbegyére, és a másik keze hüvelykujjával rögzítse a felső szemhéjat. Lassan helyezze a lencsét a szemgömbre, majd finoman engedje el a szemhéjat. A lencse felhelyezése után ellenőrizze, hogy megfelelően illeszkedik-e a szeméhez.

Hogyan kell levenni az ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL kontaktlencséket?

Az ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL kontaktlencsék eltávolításához javasoljuk a kétujjas technika alkalmazását. Először mosson és szárítsa meg a kezeit. Ezután óvatosan fogja meg az alsó szemhéjat az mutatóujjjal, és a felső szemhéjat a középső ujjjával ugyanazon a kézen. Használja a másik kéz hüvelykujját a lencse finoman megnyomásához, majd tolja oldalra. Amikor a lencse elmozdul oldalra, finoman fogja meg és vegye ki a szemből.