ACUVUE® OASYS with Transitions™ 6 db

Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

Akár 8 munkanap

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

10 390 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Az ACUVUE® OASYS with Transitions kéthetes kontaktlencse igazi áttörés az optikai iparban! Képes azonnal alkalmazkodni a fényviszonyokhoz, nem kell hunyorogni napos időben, sem éjszakai vezetés során; sőt, még a monitor fényerősségéhez is alkalmazkodik!

Hatékony fényszűrés - a lencse folyamatosan védi a szemet a túlzott fénytől millió fényérzékelő részecskén keresztül. Nincs több fájdalom, hunyorgás, takargatás a kezekkel!
Csökkenti a fényszórók okozta kellemetlen érzést - a fentebb leírt lencse megfelelő sofőrök számára, hiszen csökkenti az autók fényszórói által kibocsátott fényt. Az utazás most még kényelmesebb!
A technológia az anyagban rejlik - nem csak a lencse felületén található. Ezáltal tartós marad a lencse: biztonságos a viselése.
Tökéletes látás minőség - a Light Intelligent technológiának köszönhetően a lencse garantálja a még jobb kontrasztot és színszaturációt; nincsenek árnyékok, zajok, tükröződések.
Magas UV védelem - ACUVUE OASYS with Transitions
Magas UV védelem - a legjobb minőségi osztályú szűrők kerültek a lencsébe, így mint a szivacs, elnyeli a káros UVA/UVB sugarakat - majdnem 100%-ban.
Kéthetes viselési idő - egy pár lencsét akár 14 napig viselhet. Ennek egyetlen feltétele a mindennapos tisztítás és fertőtlenítés.
 

Az ACUVUE® OASYS with Transitions lencse jellemzői:

 

Ezen modern lencse szíve a Senofilcon A anyagban rejlik, melybe beleépítették a teljes technológiát - nem csak fedőrétegként került a lencsére. Ezáltal tartósan viselhető. Tökéletes látáskorrekciót és fotokromatikus védelmet nyújt. Ez mit is jelent? A lencse azonnal alkalmazkodik a fennálló fényviszonyokhoz - a túlzott fényt elnyeli, így védve szemünket a hirtelen vakítástól, fájdalomtól és hunyorgástól. Éjszakai vezetés során a lencse csökkenti a fényszórók világítását. Biztonságos és kényelmes utazást biztosít.

Az ACUVUE OASYS with Transitions a Light Intelligent technológiának köszönhetően tökéletes látás minőséget garantál - megnövekedett kontraszttal és színszaturációval, árnyak és visszatükröződés nélkül. A lencséket a legmagasabb minőségi osztályú UV szűrőkkel látták el, amelyek 100%-os védelmet nyújtanak a káros napsugarakkal szemben. Természetesen a már említett jellemzőkön kívül a teljes körű kényelemre is számíthat - szemszárazság és a lencse érzete nélkül. Széles dioptriaskálával rendelkezik mind a negatív mind a pozitív dioptriák terén. Az ACUVUE OASYS with Transitions lencse rövid- és távollátók számára is megfelelő választás.

 

Az ACUVUE® OASYS with Transitions kontaktlencse legnagyobb előnyei:

 
  • egyedülálló, áttörő technológia - ez a piacon az első kontaktlencse, amely egyszerre kínál látáskorrekciót és védelmet a hirtelen változó fényviszonyokkal szemben
  • még jobb látás minőség - erősebb kontraszt és színszaturáció; zaj, árnyak és tükröződés nélkül
  • tartósság - közvetlenül az anyagba épített technológiának köszönhetően - nem csak fedőrétegként került a lencsére
  • magasfokú kényelem - nincs szemszárazság, és nem érezhető a lencse a szemben. Továbbá a hirtelen változó fényviszonyok során nem kell hunyorognunk
  • tökéletes védelem az UV sugarakkal szemben - a magas minőségi osztályú szűrőknek köszönhetően.
 

Kinek ajánljuk az ACUVUE® OASYS with Transitions lencséket?

 

A modern ACUVUE OASYS with Transitions tökéletes választás azok számára, akik a hirtelen, intenzív fényviszonyok változása során kellemetlenül érzik magukat. Monitor előtti munka, vezetés, megnövekedett fizikai aktivitás, változó fényviszonyok - amennyiben bármelyik a felsoroltak közül igaz Önre, akkor az ACUVUE OASYS with Transitions tökéletes lencse az Ön számára! Továbbá, a legérzékenyebb személyek számára is a legmegfelelőbb védelmet nyújtja a káros UV sugarakkal szemben.

 

A ACUVUE® OASYS with Transitions lencse paraméterei:

 
Kategória 2 Hetes kontaktlencse
Márka ACUVUE® lencsék
Gyártó JOHNSON & JOHNSON
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,4
Átmérő 14,0
Dk/t 121 x 10-9
Hidratációs fok 38%
Anyag Senofilcon A
Technológia Light Intelligent Technology™
UV szűrők 99% UVA és 100% UVB
További információ
GyártóJOHNSON & JOHNSON
MárkaACUVUE®
Darabszám a csomagban6 darab
ElérhetőségAkár 8 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:ACUVUE® OASYS with Transitions™ 6 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az ACUVUE® OASYS with Transitions™ lencséket, 6 darabos kiszerelésben?

Az ACUVUE® OASYS with Transitions™ lencsék elérhetők 6 darabos csomagolásban. Önállóan választhatja ki őket az adatok alapján, például a dioptriák és más paraméterek alapján, mint például a görbület vagy a középpont. Továbbá konzultálhat optometristával is, aki segít kiválasztani a megfelelő típust és paramétereket a lencsékhez.

Biztonságosak az ACUVUE® OASYS with Transitions™ lencsék?

Igen, a Johnson & Johnson neves gyártó által gyártott két hetes ACUVUE® lencsék biztonságosak, feltéve, hogy betartja a használati utasításokat és a higiéniás előírásokat. Mindez tovább erősíti a termékek minőségét és biztonságát.

Milyen látáshibákra szolgálnak az ACUVUE® OASYS with Transitions™ lencsék?

Az ACUVUE® OASYS with Transitions™ lencsék a rövidlátás vagy távollátás korrigálására szolgálnak, mivel sférikus korrekciós típussal rendelkeznek.

Hogyan helyezzük fel az ACUVUE® OASYS with Transitions™ lencséket?

Az ACUVUE® OASYS with Transitions™ lencsék felhelyezése hasonló más kontaktlencsék felhelyezéséhez. Először mossuk és szárítsuk meg a kezünket, majd finoman helyezzük a lencsét az ujjunk hegyére, és tartsuk a felső szemhéjat. Ezután óvatosan helyezzük a lencsét a szemgolyóra.

Hogyan vegyük le az ACUVUE® OASYS with Transitions™ lencséket?

Az ACUVUE® OASYS with Transitions™ lencsék levételéhez mossuk meg és szárítsuk meg a kezünket. Ezután finoman húzzuk le a alsó szemhéjat és nézve felfelé, finoman nyomjuk meg a lencsét az ujjainkkal, majd óvatosan vegyük le azt.