ACUVUE® 2 - 6 db

Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

6 080 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Az ACUVUE® 2 kontaktlencse könnyedén kezelhető és illeszthető, két hetes kontaktlencse, viselése kellemes.

 
Ultravékony szélek - a lencse anyagának jelentős rugalmassága lehetővé teszi, hogy rövid idő után tökéletesen alkalmazkodjon a szem egyedi alakjához, stabilan a felszínen maradva - kiesés és gyűrődés nélkül.
3 görbületű felület - a víztartalom elérheti az akár 55%-ot is, ami közvetlen hatással van a lencse vízmegtartó képességére. Ez pedig kedvező hidratálást eredményez, amely bevonja a szemeket is, és megakadályozza a kiszáradást és az irritációt.
Napi/folyamatos viselési mód - nem szeretné a lencsét esete kivenni, majd az azzal járó további ápolást elvégezni? Az ACUVUE® 2-vel választhat: viselhet egy párt két hétig éjszakai szünetekkel, vagy folyamatosan egy hétig.
Legmagasabb minőségű hidratáló tulajdonságok - minden lencse innovatív anyagból készül, amely magas ellenállást mutat a fehérje lerakódás és más szennyeződések ellen. Ennek eredményeként még egy teljes nap után is a lencsék tiszták és frissek.
Nagyon könnyű alkalmazás - Acuvue 2
Nagyon könnyű alkalmazás - a lencse rendszeres és megfelelő használata lehetővé teszi a rövid- és távollátás további romlásának megakadályozását.
Védelem az UV-sugárzás ellen - minden lencsét elláttak modern UVA/UVB szűrőkkel, amelyek közel 98%-át elnyelik a káros napsugárzásnak, és még jobb egészséget eredményeznek.
 

Az ACUVUE® 2 tulajdonságai:

 

Modern lencsedesign jellemzi. Az ACUVUE® 2 kontaktlencse a lágy, rugalmas és kipróbált hidrogél anyagának, az Etafilcon A-nak köszönhetően óriási kényelmet és jó látást biztosít. Korrigálható vele a rövidlátás (miópia) és a távollátás (hiperópia) is. Láthatósági színezés és kifordítottságot mutató jel található a kontaktlencsén, amelynek köszönhetően jobban látható és könnyebben kezelhető a lencse.

Az ACUVUE® 2 kontaktlencse UVA és UVB védelemmel rendelkezik a szem mégnagyobb védelme érdekében. Víztartalma 58%, oxigénáteresztő-képessége 33 Dk/t.

 

A ACUVUE® 2 lencse paraméterei:

 
Kategória 2 Hetes kontaktlencse
Márka ACUVUE® lencsék
Gyártó JOHNSON & JOHNSON
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,3; 8,7
Átmérő 14,0
Dk/t 25,5 - 33,3 x 10-9
Hidratációs fok 58%
Anyag Etafilcon A
Technológia HYDRACLEAR® PLUS
UV szűrők 99,1% UVB és 86,9% UVA
 
További információ
GyártóJOHNSON & JOHNSON
MárkaACUVUE®
Darabszám a csomagban6 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:ACUVUE® 2 - 6 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az ACUVUE® 2 lencséket - 6 darab?

Az ACUVUE® 2 kontaktlencsék 6 darabos csomagolásban kaphatók, ami kényelmet és több hónapos tartalékot biztosít a felhasználónak. Önállóan választhatja ki a lencséket az adatok alapján, mint például a dioptria és a görbület, vagy konzultálhat egy optometristával, aki segít az egyéni látási igényekhez való igazításban.

Biztonságosak-e az ACUVUE® 2 lencsék?

Igen, az ACUVUE® 2 lencséket a Johnson & Johnson neves vállalat gyártja, ami magas minőséget és biztonságot garantál. Az egészségesebb szemek érdekében kényelmesen kialakították őket, így még az érzékeny szemű emberek számára is megfelelőek.

Milyen látási hibákra szolgálnak az ACUVUE® 2 lencsék?

Az ACUVUE® 2 lencsék a rövidlátás vagy távollátás korrigálására szolgálnak. Sférák formájuknak köszönhetően hatékony eszközök a látás javításában, élességet és tisztaságot biztosítva a képnek.

Hogyan kell felhelyezni az ACUVUE® 2 lencséket?

Az ACUVUE® 2 lencsék felhelyezése könnyű és kényelmes. Kézmosás és kiszárítás után óvatosan helyezze a lencsét az ujjbegyére. A szemhéjak megtartása mellett óvatosan helyezze a lencsét a szemgolyóra, és győződjön meg arról, hogy megfelelően van elhelyezve.

Hogyan kell levenni az ACUVUE® 2 lencséket?

Az ACUVUE® 2 lencsék levetése ugyanolyan könnyű, mint felhelyezésük. Kézmosás és kiszárítás után óvatosan húzza le az alsó szemhéjat, majd óvatosan nyomja össze a lencsét az ujjbeggyel és a hüvelykujjal, majd vegye ki. Levetés után megfelelően tisztítsa meg a lencsét, és helyezze el megfelelően folyadékkal teli tartóban.