ACUVUE® 2 - 6 db

Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

6 240 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Az ACUVUE® 2 kontaktlencse könnyedén kezelhető és illeszthető, két hetes kontaktlencse, viselése kellemes.

 
Ultravékony szélek - a lencse anyagának jelentős rugalmassága lehetővé teszi, hogy rövid idő után tökéletesen alkalmazkodjon a szem egyedi alakjához, stabilan a felszínen maradva - kiesés és gyűrődés nélkül.
3 görbületű felület - a víztartalom elérheti az akár 55%-ot is, ami közvetlen hatással van a lencse vízmegtartó képességére. Ez pedig kedvező hidratálást eredményez, amely bevonja a szemeket is, és megakadályozza a kiszáradást és az irritációt.
Napi/folyamatos viselési mód - nem szeretné a lencsét esete kivenni, majd az azzal járó további ápolást elvégezni? Az ACUVUE® 2-vel választhat: viselhet egy párt két hétig éjszakai szünetekkel, vagy folyamatosan egy hétig.
Legmagasabb minőségű hidratáló tulajdonságok - minden lencse innovatív anyagból készül, amely magas ellenállást mutat a fehérje lerakódás és más szennyeződések ellen. Ennek eredményeként még egy teljes nap után is a lencsék tiszták és frissek.
Nagyon könnyű alkalmazás - Acuvue 2
Nagyon könnyű alkalmazás - a lencse rendszeres és megfelelő használata lehetővé teszi a rövid- és távollátás további romlásának megakadályozását.
Védelem az UV-sugárzás ellen - minden lencsét elláttak modern UVA/UVB szűrőkkel, amelyek közel 98%-át elnyelik a káros napsugárzásnak, és még jobb egészséget eredményeznek.
 

Az ACUVUE® 2 tulajdonságai:

 

Modern lencsedesign jellemzi. Az ACUVUE® 2 kontaktlencse a lágy, rugalmas és kipróbált hidrogél anyagának, az Etafilcon A-nak köszönhetően óriási kényelmet és jó látást biztosít. Korrigálható vele a rövidlátás (miópia) és a távollátás (hiperópia) is. Láthatósági színezés és kifordítottságot mutató jel található a kontaktlencsén, amelynek köszönhetően jobban látható és könnyebben kezelhető a lencse.

Az ACUVUE® 2 kontaktlencse UVA és UVB védelemmel rendelkezik a szem mégnagyobb védelme érdekében. Víztartalma 58%, oxigénáteresztő-képessége 33 Dk/t.

 

A ACUVUE® 2 lencse paraméterei:

 
Kategória 2 Hetes kontaktlencse
Márka ACUVUE® lencsék
Gyártó JOHNSON & JOHNSON
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,3; 8,7
Átmérő 14,0
Dk/t 25,5 - 33,3 x 10-9
Hidratációs fok 58%
Anyag Etafilcon A
Technológia HYDRACLEAR® PLUS
UV szűrők 99,1% UVB és 86,9% UVA
 
További információ
GyártóJOHNSON & JOHNSON
MárkaACUVUE®
Darabszám a csomagban6 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:ACUVUE® 2 - 6 db
Az Ön értékelése