1-DAY ACUVUE® MOIST 90 db

Darabszám a csomagban:

90 darab

Elérhetőség:

24 óra

Darabszám a csomagban:

90 darab

A mi árunk:

19 760 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Az 1-DAY ACUVUE® MOIST kontaktlencséket a világ egyik leghíresebb kontaktlencsegyártója gyártja - a Johnson & Johnson.

 
A lencse kialakítása - az innovatív eljárásnak köszönhetően a lencse selymes bevonattal rendelkezik, amely csökkenti a szemhéj és a lencse közötti súrlódást. A szem így sokkal egészségesebb, és a lencse viselése nem okoz kényelmetlen érzést.
Hidratáló tulajdonságok - a legjobb minőségű hidratáló tulajdonságokat az innovatív Lacreon technológia alkalmazásával érik el, ami megtartja a vizet a lencse felületén. Ez azt jelenti, hogy nincs irritáció, szárazság, és a szem kevésbé érzékeny a külső tényezők káros hatásaira.
UV-sugárzás elleni védelem - a kontaktlencse magas minőségű UVA/UVB szűrőkkel van ellátva, így megfelelő védelmet nyújt a káros napsugarak ellen.
Azonnali illeszkedés - a lencse gyorsan alkalmazkodik a szem alakjához és egyedi paramétereihez. Ez azt eredményezi, hogy a kontaktlencsék használata rendkívül könnyű és kényelmes. A lencse pontosan illeszkedik a szemre, így nem esik ki.
Egy napos használat - minden nap új és friss lencse. Nincs szükség további ápolófolyadék használatára.
 

Az 1-DAY ACUVUE® MOIST tulajdonságai:

 

Lágy eldobható lencsék. Az 1-DAY ACUVUE® MOIST gyártása során az egyedülálló LACERON technológiát alkalmazzák, ami amely gyorsítja a PVP kötését - ez a komponens felelős azért, hogy a lencse megtartsa a vizet -, így a lencse tökéletes hidratációt nyújt egész nap.

Az 1-DAY ACUVUE® MOIST magas fokú védelmet nyújt a káros UVA és az UVB sugarakkal szemben, így védi a szem egészségét. Az 1-DAY ACUVUE® MOIST nagyszerű tervezése és selymes felület lényegesen csökkenti a felületi surlódást, így a a szemhéj kényelmesen mozoghat a lencse széleinél is.

 

Kinek ajánljuk az 1-DAY ACUVUE® MOIST lencséket?

 

Ezek a lencsék nap lencsék, így nem igényelnek ápolást. Ennek köszönhetően az 1-DAY ACUVUE® MOIST tökéletes választás azok számára, akik minden nap új pár lencsét szeretnének a szemükbe helyezni. Ajánljuk továbbá azok számára:

  • akik allergiával küzdenek.
  • akik szemszárazságtól szenvednek.
  • akik szemüveget és lencsét felváltva használnak.
  • akik méltányolják a kontaktlencse magasfokú kényelmét.

A 9.0 görbületű kontaktlencsék szállítási ideje akár 15 munkanapot is igénybe vehet

A 1-DAY ACUVUE® MOIST lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka ACUVUE® lencsék
Gyártó JOHNSON & JOHNSON
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,5; 9,0
Átmérő 14,2
Dk/t 25,5 x 10-9
Hidratációs fok 58%
Anyag Etafilcon A
Technológia LACREON®
UV szűrők 98,8% UVB; 85,1% UVA
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóJOHNSON & JOHNSON
MárkaACUVUE®
Darabszám a csomagban90 darab
Elérhetőség24 óra
Write Your Own Review
Értékelés írása:1-DAY ACUVUE® MOIST 90 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a 1-DAY ACUVUE® MOIST 90 db-os kontaktlencséket?

A 1-DAY ACUVUE® MOIST kontaktlencsék 90 darabos csomagolásban kaphatók, ami lehetővé teszi a kényelmes használatot hosszú ideig. Választhatja ki a kontaktlencséket saját látásparamétereinek megfelelően, például a dioptria, a görbület és a lencse átmérője alapján, vagy konzultálhat egy optometristával, aki segít kiválasztani a megfelelő lehetőséget.

Biztonságosak-e a 1-DAY ACUVUE® MOIST kontaktlencsék?

Igen, a 1-DAY ACUVUE® MOIST kontaktlencsék biztonságosak használatra. A Johnson & Johnson neves vállalat által gyártott, a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően, kényelmet és biztonságot biztosítva viselés közben.

Milyen szemproblémákra valók a 1-DAY ACUVUE® MOIST kontaktlencsék?

A 1-DAY ACUVUE® MOIST kontaktlencsék a látásproblémák, például a rövid- és távollátás korrigálására szolgálnak. A gömbi korrekciójuknak köszönhetően tiszta látást és kényelmet biztosítanak egész nap.

Hogyan kell felhelyezni a 1-DAY ACUVUE® MOIST kontaktlencséket?

A 1-DAY ACUVUE® MOIST kontaktlencsék felhelyezése könnyű és kényelmes. A lencse felhelyezése előtt mindig meg kell mosni és megszárazítani a kezet. Ezután finoman helyezze a lencsét az újjának hegyére, és a másik kéz hüvelykujjával enyhén hátrafelé húzva a szemhéjat, helyezze a lencsét a szemgolyóra.

Hogyan kell levenni a 1-DAY ACUVUE® MOIST kontaktlencséket?

A 1-DAY ACUVUE® MOIST kontaktlencsék lehúzása is egyszerű. Elég finoman húzni az alsó szemhéjat az mutatóujjal, és a másik kézzel enyhén összenyomni a lencsét a hüvelykujj és az mutatóujj között, hogy levigye azt a szem felületéről.