1-DAY ACUVUE® MOIST 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 5 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

6 880 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Az 1-DAY ACUVUE® MOIST kontaktlencséket a világ egyik leghíresebb kontaktlencsegyártója gyártja - a Johnson & Johnson.

 
A lencse kialakítása - az innovatív eljárásnak köszönhetően a lencse selymes bevonattal rendelkezik, amely csökkenti a szemhéj és a lencse közötti súrlódást. A szem így sokkal egészségesebb, és a lencse viselése nem okoz kényelmetlen érzést.
Hidratáló tulajdonságok - a legjobb minőségű hidratáló tulajdonságokat az innovatív Lacreon technológia alkalmazásával érik el, ami megtartja a vizet a lencse felületén. Ez azt jelenti, hogy nincs irritáció, szárazság, és a szem kevésbé érzékeny a külső tényezők káros hatásaira.
UV-sugárzás elleni védelem - a kontaktlencse magas minőségű UVA/UVB szűrőkkel van ellátva, így megfelelő védelmet nyújt a káros napsugarak ellen.
Azonnali illeszkedés - a lencse gyorsan alkalmazkodik a szem alakjához és egyedi paramétereihez. Ez azt eredményezi, hogy a kontaktlencsék használata rendkívül könnyű és kényelmes. A lencse pontosan illeszkedik a szemre, így nem esik ki.
Egy napos használat - minden nap új és friss lencse. Nincs szükség további ápolófolyadék használatára.
30 db-os kiszerelés - 1-DAY ACUVUE MOIST
30 db-os kiszerelés - ez éppen elég ahhoz, hogy kipróbálja a lencséket, és megtudja, hogy megfelelő megoldás-e az Ön számára.
 

Az 1-DAY ACUVUE® MOIST tulajdonságai:


Lágy eldobható lencsék. Az 1-DAY ACUVUE® MOIST gyártása során az egyedülálló LACERON technológiát alkalmazzák, ami amely gyorsítja a PVP kötését - ez a komponens felelős azért, hogy a lencse megtartsa a vizet -, így a lencse tökéletes hidratációt nyújt egész nap.

Az 1-DAY ACUVUE® MOIST magas fokú védelmet nyújt a káros UVA és az UVB sugarakkal szemben, így védi a szem egészségét. Az 1-DAY ACUVUE® MOIST nagyszerű tervezése és selymes felület lényegesen csökkenti a felületi surlódást, így a a szemhéj kényelmesen mozoghat a lencse széleinél is.
 

Kinek ajánljuk az 1-DAY ACUVUE® MOIST lencséket?


Ezek a lencsék nap lencsék, így nem igényelnek ápolást. Ennek köszönhetően az 1-DAY ACUVUE® MOIST tökéletes választás azok számára, akik minden nap új pár lencsét szeretnének a szemükbe helyezni. Ajánljuk továbbá azok számára:

  • akik allergiával küzdenek.
  • akik szemszárazságtól szenvednek.
  • akik szemüveget és lencsét felváltva használnak.
  • akik méltányolják a kontaktlencse magasfokú kényelmét.

A 9.0 görbületű kontaktlencsék szállítási ideje akár 15 munkanapot is igénybe vehet.


A 1-DAY ACUVUE® MOIST lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka ACUVUE® lencsék
Gyártó JOHNSON & JOHNSON
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,5; 9,0
Átmérő 14,2
Dk/t 25,5 x 10-9
Hidratációs fok 58%
Anyag Etafilcon A
Technológia LACREON®
UV szűrők 98,8% UVB; 85,1% UVA
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóJOHNSON & JOHNSON
MárkaACUVUE®
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 5 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:1-DAY ACUVUE® MOIST 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a 1-DAY ACUVUE® MOIST 30 db kontaktlencsét?

A 1-DAY ACUVUE® MOIST kontaktlencsék 30 darabos csomagban kaphatók, ami kényelmes és hosszú távú ellátást biztosít a felhasználóknak. Megválaszthatja a lencséket saját paramétereinek megfelelően, vagy kérheti egy optometrista segítségét, aki a megfelelő dioptriai erőt és görbületet javasolja az Ön szükségleteihez.

Biztonságosak a 1-DAY ACUVUE® MOIST kontaktlencsék?

Igen, a 1-DAY ACUVUE® MOIST kontaktlencsék biztonságosan használhatók, amennyiben a gyártó utasításai szerint és megfelelően karbantartva vannak használva. Magas minőségű kivitelezésük és az alkalmazott anyagok biztosítják a szemek kényelmét és biztonságát.

Milyen látáshibákra valók a 1-DAY ACUVUE® MOIST?

A 1-DAY ACUVUE® MOIST kontaktlencsék a rövidlátás vagy a távollátás korrekciójára szolgálnak a szférikus korrekció típusuknak köszönhetően. Tiszta látást és kényelmes viselést biztosítanak az egész nap folyamán, köszönhetően a napi cserélhetőségüknek.

Hogyan kell felhelyezni a 1-DAY ACUVUE® MOIST kontaktlencséket?

A 1-DAY ACUVUE® MOIST kontaktlencsék felhelyezése egyszerű. Mindig győződjön meg róla, hogy a kezei tiszták és szárazak legyenek az applikáció előtt. Helyezze a lencsét az ujjbegyére, ellenőrizze, hogy ne legyen fordítva, majd finoman helyezze azt a szem közepére. A lencse elhelyezése után finoman pislogjon, hogy segítse a helyes pozícionálását.

Hogyan lehet levenni a 1-DAY ACUVUE® MOIST kontaktlencséket?

A 1-DAY ACUVUE® MOIST kontaktlencsék levételéhez ismételten győződjön meg róla, hogy a kezei tiszták és szárazak. Ezután óvatosan húzza le az alsó szemhéjat, nézzen felfelé, finoman fogja meg a lencsét az ujjaival és húzza ki a szemből. Ne felejtse el, hogy a napi lencséket nem kell karbantartani vagy tárolni, egyszerűen dobja ki őket használat után.