1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

9 890 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Az 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL kontaktlencséket a világ egyik legnagyobb tiszteletben tartott kontaktlencsegyártója gyártja – a Johnson & Johnson.

 
Innovatív Intuisight technológia - ennek köszönhetően a lencse gyorsan alkalmazkodik az olyan idősebb személyek szeméhez, akik presbiópiával küzdenek, vagyis a folyamatosan változó pupillaszélességhez.
Természetes forma - a kontaktlencse rendkívül lágy anyagból készül, és formája az idősebb szem alakjára lett tervezve. Ennek köszönhetően a lencse rendkívül kényelmes a viselés során - tökéletesen illeszkedik a szem felületéhez, nem hajlik el és nem esik ki.
Tiszta látás minden körülmény között - a fejlett szerkezet hosszantartó hidratálással kombinálva magas minőségű látást eredményez minden körülmény között - közelre és távolra egyaránt. Zavaró árnyékok, visszaverődések és tükröződés nélkül.
Hosszan tartó hidratálás - az idősebb emberek szemét sokkal jobban érinti a kiszáradás és az irritáció. Ennek eredményeként az említett kontaktlencsét az innovatív Etafilcon A anyagból készítették, amely hosszantartó és optimális hidratálást garantál.
98%-ban kiszűri az UV sugárzást - ez a fajta védelem megvédi a szemet a káros napsugárzás negatív hatásaitól, amit modern UVA/UVB szűrők hozzáadásával értek el.
Egy napos használati mód - 1-DAY ACUVUE MOIST MULTIFOCAL
Egy napos használati mód - ideális azoknak az embereknek, akik dinamikus életmódot folytatnak, vagy akik egyszerűen értékelik a lencse gyakori cseréjét - minden nap új és friss pár. Nincs szükség további ápolásra.
 

Az 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL tulajdonságai:

 

Az 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL lágy, eldobható kontaktlencse. A tervezők úgy készítették a lencséket, hogy figyelembe vették az öregedő szem természetes alakját és működését.

Az 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL az első és egyetlen olyan multifokális kontaktlencse, amelyet az INTUISIGHT technológiával készítettek. Ez egy olyan lencse, amely Presbyopiában szenvedő betegek számára lett tervezve, és egy olyan egyedülállóan optimalizált optikai kialakítással rendelkezik, ami illeszkedik a szem változó pupillaszélességéhez, a fénytörési látásproblémától függően. Alapja az 1 napos 1-DAY ACUVUE® MOIST, amely hosszú távú hidratálást biztosít. Ez hozzásegít a szemszárazság csökkentéséhez a progresszív kontaktlencsék idősebb viselőinél.

Az 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL lencsék elnyerték a SILIMO d'Or neves díjat.

 

A 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Multifokális kontaktlencse
Márka ACUVUE® lencsék
Gyártó JOHNSON & JOHNSON
Dioptria: -9,00 és -6,00 között (0,25 D lépték)
Kiegészítés LOW (és +1,25), MID (és +1,75), HIGH (és +2,50)
Görbület 8,4
Átmérő 14,3
Dk/t 25,5 x 10-9
Hidratációs fok 58%
Anyag Etafilcon A
Technológia LACREON®, INTUISIGHT, Dual Action
UV szűrők 99% UVB és 86% UVA
További információ
GyártóJOHNSON & JOHNSON
MárkaACUVUE®
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL 30 darabos lencséket?

A 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL 30 darabos lencséket saját magad is kiválaszthatod, ismerve a látásod paramétereit, vagy konzultálhatsz egy optometristával. A csomagban 30 lencse található, ami elegendő egy hónapos rendszeres használatra, biztosítva a kényelmet és a tiszta látást.

Biztonságosak-e a 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL lencsék?

Igen, a 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL lencsék egy elismert ACUVUE® márka termékei, és a Johnson & Johnson által gyártottak, magas minőséget és biztonságot garantálva. A LACREON® technológiának köszönhetően egész napos kényelmet biztosítanak.

Milyen látási problémákra szolgálnak a 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL lencsék?

A 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL lencsék a presbiopia, vagyis a távollátás korrigálására szolgálnak. Speciális kialakításuk lehetővé teszi a tiszta látást mind rövid, mind hosszú távolságokon (az INTUISIGHT technológiának köszönhetően), kiegészítő szemüveg viselése nélkül.

Hogyan kell felhelyezni a 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL lencséket?

A 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL lencsék felhelyezése előtt fontos alaposan megmosni és megszárítani a kezeket. Ezután az orvos által ajánlott technikát használva óvatosan helyezze el a lencsét a szem felszínére, győződjön meg arról, hogy megfelelően illeszkedik.

Hogyan kell levenni a 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL lencséket?

A 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL lencsék eltávolításakor fontos megjegyezni, hogy ismételten alaposan meg kell mosni és megszárítani a kezeket. Ezután óvatosan mozgassa lefelé a lencsét a kötőhártyára, majd ujjakkal fogja meg, hogy elkerülje a szem vagy a lencse károsodását.