ACUVUE® OASYS 12 db

Darabszám a csomagban:

12 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

12 darab

A mi árunk:

14 290 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Információ!

A 12-es és 24-es kiszerelésű lencsék gyártása leállt, a termék kizárólag 6 darabos kiszerelésben vásárolható meg.

 

Az ACUVUE® OASYS kéthetes kontaklencse gyártója a Johnson & Johnson – az egyik legnagyobb kontaklencsegyártó cég a világon.

 
Egy ismert és megbecsült cég terméke - a tiszteletreméltó Johnson & Johnson gyártó márkája. Már ez is egy bizonyíték arra, hogy a lencse különösen kényelmes, és a szemkorrekció hatékony.
A jelölés segíti a behelyezést - a behelyzés nagyon egyszerű. Nem igényel sem tapasztalatot, sem semmilyen készséget, így ha most használ először lencsét, akkor is könnyen be tudja helyezni!
Az UV sugárzások több, mint 98%-át kiszűri - minden lencsébe modern UVA / UVB szűrők kerülnek.
Nedvességnövelő anyag felhasználásával továbbfejlesztve - állandó hidratációban és frissességben tartja a szemet. Nem lép fel sem irritáció, sem a szem vörössége.
Folyamatos viselési mód - Acuvue Oasys
Folyamatos viselési mód - a lencse modern technológiával készült, melynek köszönhetően irritáció nélkül viselhető. Lefekvés előtt nem szükséges kivenni - ebben az esetben egy héten keresztül hordható.
 

Az ACUVUE® OASYS tulajdonságai:

 

A lencsék Senoflicon A-ból készülnek HYDRACLEAR hidratáló szerrel dúsítva, amely tökéletesen kombinálja a hidrogél és szilikon hidrogél anyagok előnyeit. Az ACUVUE® OASYS úgy lett tervezve, hogy hidratáltan és frissen tartsa a szemet. A magas fokú oxigénáteresztő-képességnek köszönhetően az ACUVUE® OASYS megfelel minden olyan elvárásnak, ami napi és hosszabb viselési idejű lencsék esetén elvárható. Az ACUVUE® OASYS szinte teljes védelmet nyújt az UVA és UVB sugarakkal szemben.

A kezdő lencseviselők számára sem okoz problémát a behelyezés, mivel az ACUVUE® OASYS jelöléssel van ellátva, amely megkönnyíti ezt. Az ACUVUE® OASYS kéthetes lencse, de viselhető akár egy hétig folyamatosan is (éjjel-nappal).

 

Kinek ajánljuk az ACUVUE® OASYS lencséket?

 

Ezek a lencsék olyanoknak lettek tervezve, akik elvárják a legnagyobb kényelmet a lencse használata közben, és más lencsék nem elégítik ki az igényeiket. Az ACUVUE® OASYS lencsék bizonyítottan megállják a helyüket változó időjárási körülmények között, légkondicionált és füstös helyeken. Különösen ajánljuk azoknak:

  • akik sok időt töltenek számítógép előtt
  • akik szemszárazságtól szenvednek, amikor kontaktlencsét használnak
  • akik szemcsepp által további hidratálást igényelnek
  • akik sok időt töltenek a szabadban, és szemeik hosszabb időn keresztül napfénynek vannak kitéve
 

Lencse ápolás:

 

Az ACUVUE® OASYS rendszeres és alapos ápolást igényel lencse folyadék használatával. Csak ezután lehetünk biztosak abban, hogy a lencsék továbbra is kényelmesen hordhatóak, és tiszta látást biztosítanak a teljes használati idő folyamán. Ajánljuk a Clean Active folyadékot vagy bármely más lencse folyadékot, amely megtalálható áruházunkban.

 

A ACUVUE® OASYS lencse paraméterei:

 
Kategória 2 Hetes kontaktlencse
Márka ACUVUE® lencsék
Gyártó JOHNSON & JOHNSON
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,4; 8,8
Átmérő 14,0
Dk/t 147 x 10-9
Hidratációs fok 38%
Anyag Senofilcon A
Technológia HYDRACLEAR® PLUS
UV szűrők 99,9% UVB és 96,1% UVA
 

A 8.8-as görbületű lencsék szállítási határideje 5-10 munkanap

 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóJOHNSON & JOHNSON
MárkaACUVUE®
Darabszám a csomagban12 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:ACUVUE® OASYS 12 db
Az Ön értékelése

Hogyan válassz ACUVUE® OASYS 12 darabos kontaktlencséket?

Az ACUVUE® OASYS kontaktlencsék 12 darabos kiszerelésben kaphatók, amely kényelmet és hosszú távú használatot biztosít a felhasználó számára. Választhatja őket saját magának is, a termék paramétereit használva, vagy optometristával konzultálva, aki segít az egyéni látási igényekhez való igazításban.

Biztonságosak az ACUVUE® OASYS kontaktlencsék?

Igen, az ACUVUE® OASYS kontaktlencséket a Johnson & Johnson neves vállalat gyártja, ami magas minőséget és biztonságot garantál a felhasználóknak. Az előrehaladott anyagok és technológiák kényelmet és szemegészséget biztosítanak a viselés teljes időtartama alatt.

Milyen látáshibára szolgálnak az ACUVUE® OASYS kontaktlencsék?

Az ACUVUE® OASYS kontaktlencsék a szférikus látáshibák, például a rövidlátás vagy a távollátás korrigálására szolgálnak, ami azt jelenti, hogy univerzális megoldást jelentenek az eltérő korrekciós igényekkel rendelkező személyek számára.

Hogyan kell felhelyezni az ACUVUE® OASYS kontaktlencséket?

Az ACUVUE® OASYS kontaktlencsék felhelyezése könnyű és kényelmes. A felhelyezés előtt alaposan mossuk meg és szárítsuk meg kezünket, majd óvatosan helyezzük a kontaktlencsét az ujjunk hegyére, és tartsuk meg a szemhéjat a másik kéz ujjai segítségével. A kontaktlencsét óvatosan helyezzük a szemgolyóra, majd engedjük le a szemhéjat.

Hogyan kell levenni az ACUVUE® OASYS kontaktlencséket?

Az ACUVUE® OASYS kontaktlencsék levétele ugyanolyan könnyű, mint felhelyezni őket. Először mossuk meg és szárítsuk meg kezünket alaposan. Ezután óvatosan húzzuk le az alsó szemhéjat az ujjunkkal, hogy kiemeljük a kontaktlencsét, majd óvatosan nyomjuk össze a kontaktlencsét az ujjunkkal és a hüvelykujjunkkal, majd óvatosan vegyük ki azt a szemből. A kontaktlencse levétele után helyezzük azt egy megfelelő tárolóedénybe folyadékkal.