ACUVUE® OASYS MAX 1-DAY MULTIFOCAL 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 20 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

15 370 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL 30 darabos csomagban kapható lencse a presbiópia hatékony korrekciójára lett tervezve - a Johnson & Johnson által gyártott magas minőségű multifokális lencse tökéletes élességet és pótolhatatlan vizuális kényelmet biztosít különböző távolságokon. Mindez az optimalizált optikai zónának köszönhető, ami tiszta látást garantál nemcsak közel és távol, hanem köztes távolságokon is. A napi progresszív lencséknek számos további tulajdonsága is van, amelyek arra ösztönzik, hogy ezt a látáskorrekciós módszert válassza.

 
Tiszta látás - bármilyen távolságon és különböző fényviszonyok között. A lencsék innovatív tervezése egész napos, mind nappal, mind éjszaka tartó kényelmet garantál.
OptiBlue szűrő - az ilyen megoldás elsősorban azoknak ajánlott, akik digitális eszközöket használnak. A magas fokú kékfény szűrés felbecsülhetetlen kényelmet biztosít okostelefonok és számítógépek használatakor.
TearStable technológia - optimális hidratáltságot biztosít a lencsék teljes felületén, minimalizálva az irritáció és a pirosság kockázatát. A szemszárazság enyhítése gyakran felmerülő igény a presbiópia esetében.
Könnyű behelyezés és eltávolítás - a lencsék helyes oldalának jelölése garantálja az azonnali felhelyezést, ugyanakkor biztonságot nyújt azoknak az embereknek, akik még nem ismerik ezt a látáskorrekciós módszert. Ez különösen fontos a progresszív kontaktlencsék viselői számára.
Napi progresszív lencsék 30 darabos csomagban - ez a kiszerelés sok kontaktlencse-használó számára a legoptimálisabb.
A legjobb standardok a napsugárzás elleni védelemben - ACUVUE OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL
A legjobb standardok a napsugárzás elleni védelemben - a szűrők 99,9%-ban kiszűrik az UVA sugárzást, és 100%-ban az UVB sugárzást. Az ultraibolya sugárzás elleni megbízható védelem lehetővé teszi az aktív szabadtéri pihenést, különösen a nyári szezonban.
 

Az ACUVUE® OASYS MAX 1-DAY MULTIFOCAL progresszív lencsék jellemzői:

 

A presbiópia tünetei általában 40 év felett jelentkeznek. A szemlencsében végbemenő változásokkal együtt a képesség, hogy a szemek váltakozva fókuszáljanak a közel és távol lévő tárgyakra, gyengül. Az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL lencséknek köszönhetően kényelmes és maximálisan éles látás lehetséges nemcsak a távolságtól függetlenül, hanem különböző fényviszonyok mellett is.

Az OptiBlue szűrő és a TearStable technológia tökéletesen alkalmazkodik a modern kontaktlencsék sajátosságaihoz, magas használati kényelmet biztosítva a nap folyamán, minden helyzetben. Azok számára, akik napi szinten használják a számítógépeket, okostelefonokat és más, digitális kijelzővel rendelkező eszközöket, fontos a technológia hatékonysága. Az OptiBlue szűrő akár 60%-kal csökkenti a szemre káros kék-lila fényt. A TearStable technológia viszont a könnyfilm stabilizálásával felelős az optimális nedvesség fenntartásáért az egész szem felületén, ezzel minimalizálva az irritáció kockázatát és a szemszárazság tüneteinek előfordulását.

Az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL napi progresszív lencséi UV szűrőkkel is rendelkeznek, amelyek kiszűrik a magas fokú ultraibolya sugárzást. A professzionális napvédelemnek köszönhetően a kontaktlencséket kültéren is nyugodtan használhatja, és élvezheti a maximális kényelmet, különösen aktív szabadidős tevékenységek során.

Az ACUVUE® OASYS MAX multifokális lencsék felhelyezése rendkívül egyszerű - a kék-zöld színezés és a helyes behelyezéshez szánt oldal megjelölése révén még a szkeptikusokat is meggyőzhetik ezek a kontaktlencsék.

 

Kinek ajánljuk az ACUVUE® OASYS MAX 1-DAY MULTIFOCAL lencsét?

  • azoknak, akik presbiópiában szenvednek;
  • azoknak, akik olyan bevált megoldásokat részesítenek előnyben, amelyeket az optikai iparban elismert gyártók kínálnak, és amelyeket az optometria területén jártas szakértők javasolnak;
  • irodai dolgozóknak és más olyan embereknek, akik sok időt töltenek a számítógép képernyője előtt, és olyan megoldásokat keresnek, amelyek kiküszöbölik a szemre káros kékfény hatásait;
  • azoknak, akik fontosnak tartják a látást, törekednek a szemfáradtság érzésének megszüntetésére, és elkerülnék a lehetséges irritáció és pirosság problémáit;
  • azoknak, akik aktív életmódot folytatnak, értékelik a funkcionális megoldásokat és a lencsék intuitív felhelyezését, és az ápolószer használatának szükségességét nélkülözni szeretnék;
  • azoknak, akik megbízható látáskorrekciós módszereket keresnek, figyelembe véve a hatékony ultraibolya sugárzás elleni védelmet.
 

A ACUVUE® OASYS MAX 1-DAY lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Multifokális kontaktlencse
Márka ACUVUE® lencsék
Gyártó JOHNSON & JOHNSON
Dioptria: -9,00 és -6,00 között (0,25 D lépték)
Kiegészítés LOW (+0,75 és +1,25 D)
MID (+1,50 és +1,75 D)
HIGH (+2,00 és +2,50 D)
Görbület 8,4
Átmérő 14,3
Dk/t 147 x 10-9
Hidratációs fok 38%
Anyag Senofilcon A
Technológia PUPIL OPTIMIZED DESIGN, TearStable™, OptiBlue™ Light Filter
UV szűrők 100% UVB és 99,9% UVA
További információ
GyártóJOHNSON & JOHNSON
MárkaACUVUE®
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 20 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:ACUVUE® OASYS MAX 1-DAY MULTIFOCAL 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszunk ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL 30 darabos lencséket?

Az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL lencsék kiválasztása egyszerű és kényelmes, akár önállóan, a megadott paraméterek alapján, akár optometrista segítségével. A csomag 30 lencsét tartalmaz, amely hosszú távú védelmet biztosít a szemnek.

Biztonságosak az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL lencsék?

Igen, az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL lencsék biztonságosak, mivel a Johnson & Johnson neves vállalat által tervezik és gyártják, amely a legmagasabb biztonsági és minőségi követelményeket alkalmazza.

Milyen szemproblémákra szolgálnak az ACUVUE® OASYS 1-Day MULTIFOCAL lencsék?

Az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL lencsék a presbiopia korrigálására szolgálnak, lehetővé téve éles látást különböző távolságokon, ami különösen hasznos a presbiópiával küzdő személyek számára.

Hogyan alkalmazzuk az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL lencséket?

Az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL lencsék felhelyezése egyszerű. Mielőtt a lencsét a szemre helyeznénk, alaposan mossuk és szárítsuk meg a kezünket, majd óvatosan helyezzük a lencsét az ujjunk végére, és finoman tartsuk ott, amíg a szemre nem rögzül.

Hogyan távolítsuk el az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL lencséket?

Az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL lencsék eltávolításához óvatosan húzzuk lefelé az alsó szemhéjat, és felfelé nézve finoman csúsztassuk el a lencsét a szem fehérjéjére, majd finoman fogjuk meg a lencsét két ujjal, és távolítsuk el.