ACUVUE® OASYS MAX 1-DAY 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 8 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

12 880 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day 30 darabos csomagban kapható modern kontaktlencse, amit a Johnson & Johnson cég gyárt; távollátás és közellátás korrigálására is alkalmas. A lencse a legjobb technológiák alapján készült - tökéletesen megbízható látáskorrekciós módszer, emellett olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek jelentősen javítják az életminőséget és a kényelmet.

 
Maximális látásélesség - az új generációs lencse magas kényelmet biztosít minden fényviszony mellett, és megszünteti a szem fáradtságérzését.
TearStable technológia - a könnyfilmet stabilizálja, amely felelős a nedvesség fenntartásáért a lencse szerkezetében és a szem felszínén. Az ilyen tulajdonságokkal rendelkező kontaktlencsék megakadályozzák a szem kiszáradását, és nagyobb szabadságot engednek a mindennapokban.
Könnyű behelyezés és eltávolítás - a lencse helyes oldalának jelölése a világos kék-zöld színezéssel együtt garantálja a problémamentes és azonnali behelyezést minden nap.
OptiBlue technológia - a szűrő a legmagasabb szinten biztosítja a kék-lila fény csökkentését, ami felbecsülhetetlenül fontos a számítógépek, okostelefonok és más digitális kijelzővel ellátott eszközök használatakor.
Kényelmes 30 darabos csomag - ez a legoptimálisabb választás a legtöbb napi kontaktlencse-viselő számára. A napi lencsék nem igényelnek további ápolást, minden nap új pár lencsét használhat.
Maximálisan hatékony UV szűrő - ACUVUE OASYS MAX 1-Day
Maximálisan hatékony UV szűrő - ez az ACUVUE lencse az UVA sugarak akár 99,9%-át, és az UVB sugarak 100%-át megszűri. Az ilyen napvédelmi paraméterek lehetővé teszik, hogy teljes mértékben élvezze a kedvező időjárást, ezzel kiváló feltételeket teremtve különféle szabadtéri tevékenységek végzéséhez.
 

Az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day eldobható kontaktlencse jellemzői:

 

A jól ismert optikai iparág gyártója, a Johnson & Johnson, megbízható látáskorrekciót és a XXI. századhoz méltó kényelmet garantál. Az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day kontaktlencsének köszönhetően a látás maximálisan tiszta. Fontos, hogy a megfelelő látási élesség megmarad kevésbé kedvező fényviszonyok mellett is.

Az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day kiemelkedik a többi lencse közül a két egyedi technológia egyidejű használatával - ezek már nagy elismerést kaptak számos felhasználótól. A TearStable technológiáról beszélünk, amely megfelelő hidratáltságot biztosít a szemnek egész nap, megelőzve a vörösséget és az irritációt. A második fontos szempont a kontaktlencsék kiválasztásakor az innovatív OptiBlue szűrő, amely akár 60%-kal csökkenti a kék-lila fényt.

Sok ember számára az egyik fontos jellemző a napi cserélés lesz. Az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day kontaktlencse rendkívül kényelmes - különösen azok számára lesz nagyon értékes, akik nem szeretnének plusz időt szánni a napi higiéniai feladatokra, amik a speciális tisztító lencseoldatok használatával járnak. Ebben az esetben elég reggel egy új pár lencséért nyúlni, ami magas kényelmet biztosít a nap folyamán.

Az ACUVUE® OASYS MAX 1-DAY lencse legjobb standardjait tökéletesen kiegészítik az UV szűrők, amelyek a szemre káros ultraibolya sugárzás hatékony kiszűrését garantálják.

 

Kinek ajánljuk az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day lencsét?

  • rövidlátó és távollátó embereknek, akik a legjobb megoldásokat keresik az optikai piacon, megbecsült gyártóktól;
  • azoknak, akik alternatív látáskorrekciót keresnek szemüveg helyett;
  • azoknak, akik napi szinten használják a szemre káros kék fényt kibocsátó digitális eszközöket, és javítani akarják a vizuális kényelmet, minimalizálva a szemfáradtságot;
  • azoknak, akik szemszárazsággal küzdenek, és elvárják a tökéletes hidratációt egész nap;
  • azoknak, akik sok időt töltenek munkával, és aktív életmódot folytatnak, sok tevékenységet végezve az élet különböző területein;
  • azoknak, akik értékelik a kényelmes megoldásokat, és nem szeretnének ápolószert használni;
  • az irodai dolgozóknak, diákoknak és azoknak, akik sok órát töltenek a számítógép előtt.
 

A ACUVUE® OASYS MAX 1-DAY lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka ACUVUE® lencsék
Gyártó JOHNSON & JOHNSON
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és -0,50 között (0,25 D lépték)
+0,50 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,5
Átmérő 14,3
Dk/t 121 x 10-9
Hidratációs fok 38%
Anyag Senofilcon A
Technológia TearStable™, OptiBlue™ Light Filter
UV szűrők 100% UVB és 99,9% UVA
További információ
GyártóJOHNSON & JOHNSON
MárkaACUVUE®
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 8 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:ACUVUE® OASYS MAX 1-DAY 30 db
Az Ön értékelése