ACUVUE® OASYS MAX 1-DAY 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

12 560 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day 30 darabos csomagban kapható modern kontaktlencse, amit a Johnson & Johnson cég gyárt; távollátás és közellátás korrigálására is alkalmas. A lencse a legjobb technológiák alapján készült - tökéletesen megbízható látáskorrekciós módszer, emellett olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek jelentősen javítják az életminőséget és a kényelmet.

 
Maximális látásélesség - az új generációs lencse magas kényelmet biztosít minden fényviszony mellett, és megszünteti a szem fáradtságérzését.
TearStable technológia - a könnyfilmet stabilizálja, amely felelős a nedvesség fenntartásáért a lencse szerkezetében és a szem felszínén. Az ilyen tulajdonságokkal rendelkező kontaktlencsék megakadályozzák a szem kiszáradását, és nagyobb szabadságot engednek a mindennapokban.
Könnyű behelyezés és eltávolítás - a lencse helyes oldalának jelölése a világos kék-zöld színezéssel együtt garantálja a problémamentes és azonnali behelyezést minden nap.
OptiBlue technológia - a szűrő a legmagasabb szinten biztosítja a kék-lila fény csökkentését, ami felbecsülhetetlenül fontos a számítógépek, okostelefonok és más digitális kijelzővel ellátott eszközök használatakor.
Kényelmes 30 darabos csomag - ez a legoptimálisabb választás a legtöbb napi kontaktlencse-viselő számára. A napi lencsék nem igényelnek további ápolást, minden nap új pár lencsét használhat.
Maximálisan hatékony UV szűrő - ACUVUE OASYS MAX 1-Day
Maximálisan hatékony UV szűrő - ez az ACUVUE lencse az UVA sugarak akár 99,9%-át, és az UVB sugarak 100%-át megszűri. Az ilyen napvédelmi paraméterek lehetővé teszik, hogy teljes mértékben élvezze a kedvező időjárást, ezzel kiváló feltételeket teremtve különféle szabadtéri tevékenységek végzéséhez.
 

Az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day eldobható kontaktlencse jellemzői:

 

A jól ismert optikai iparág gyártója, a Johnson & Johnson, megbízható látáskorrekciót és a XXI. századhoz méltó kényelmet garantál. Az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day kontaktlencsének köszönhetően a látás maximálisan tiszta. Fontos, hogy a megfelelő látási élesség megmarad kevésbé kedvező fényviszonyok mellett is.

Az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day kiemelkedik a többi lencse közül a két egyedi technológia egyidejű használatával - ezek már nagy elismerést kaptak számos felhasználótól. A TearStable technológiáról beszélünk, amely megfelelő hidratáltságot biztosít a szemnek egész nap, megelőzve a vörösséget és az irritációt. A második fontos szempont a kontaktlencsék kiválasztásakor az innovatív OptiBlue szűrő, amely akár 60%-kal csökkenti a kék-lila fényt.

Sok ember számára az egyik fontos jellemző a napi cserélés lesz. Az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day kontaktlencse rendkívül kényelmes - különösen azok számára lesz nagyon értékes, akik nem szeretnének plusz időt szánni a napi higiéniai feladatokra, amik a speciális tisztító lencseoldatok használatával járnak. Ebben az esetben elég reggel egy új pár lencséért nyúlni, ami magas kényelmet biztosít a nap folyamán.

Az ACUVUE® OASYS MAX 1-DAY lencse legjobb standardjait tökéletesen kiegészítik az UV szűrők, amelyek a szemre káros ultraibolya sugárzás hatékony kiszűrését garantálják.

 

Kinek ajánljuk az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day lencsét?

  • rövidlátó és távollátó embereknek, akik a legjobb megoldásokat keresik az optikai piacon, megbecsült gyártóktól;
  • azoknak, akik alternatív látáskorrekciót keresnek szemüveg helyett;
  • azoknak, akik napi szinten használják a szemre káros kék fényt kibocsátó digitális eszközöket, és javítani akarják a vizuális kényelmet, minimalizálva a szemfáradtságot;
  • azoknak, akik szemszárazsággal küzdenek, és elvárják a tökéletes hidratációt egész nap;
  • azoknak, akik sok időt töltenek munkával, és aktív életmódot folytatnak, sok tevékenységet végezve az élet különböző területein;
  • azoknak, akik értékelik a kényelmes megoldásokat, és nem szeretnének ápolószert használni;
  • az irodai dolgozóknak, diákoknak és azoknak, akik sok órát töltenek a számítógép előtt.
 

A ACUVUE® OASYS MAX 1-DAY lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka ACUVUE® lencsék
Gyártó JOHNSON & JOHNSON
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és -0,50 között (0,25 D lépték)
+0,50 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,5
Átmérő 14,3
Dk/t 121 x 10-9
Hidratációs fok 38%
Anyag Senofilcon A
Technológia TearStable™, OptiBlue™ Light Filter
UV szűrők 100% UVB és 99,9% UVA
További információ
GyártóJOHNSON & JOHNSON
MárkaACUVUE®
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:ACUVUE® OASYS MAX 1-DAY 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day 30 db-os lencséket?

Az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day lencsék 30 darabos csomagolásban érhetők el, így kényelmes és hosszantartó ellátást biztosítanak. A termékparaméterek, mint például a korrekciós erő és a lencse görbülete alapján saját magad is kiválaszthatod őket, vagy kérhetsz segítséget egy optometristától, aki segít a lencsék az egyéni igényeidhez való igazításában.

Biztonságosak az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day lencsék?

Igen, az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day lencséket a Johnson & Johnson elismert gyártója állítja elő, ami magas minőséget és biztonságot garantál. Ezek egynapos kontaktlencsék, ami minimalizálja az fertőzés kockázatát, és minden nap frissességet és higiéniát biztosít.

Milyen szemhiba esetén használhatók az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day lencsék?

Az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day lencsék rövidlátás vagy távollátás korrigálására szolgálnak, sférikus korrekciós típusuknak köszönhetően.

Hogyan kell felhelyezni az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day lencséket?

Az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day lencsék felhelyezése könnyű és gyors. A kezek alapos megmosása és megszáradása után óvatosan helyezze a lencsét az ujjak végére. Ezután engedje le az alsó szemhéjat, és nézzen felfelé. Lassan helyezze a lencsét a szemgolyóra, majd zárja be a szemhéjat. A folyamatot megismételheti a másik szemre is.

Hogyan lehet levenni az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day lencséket?

Az ACUVUE® OASYS MAX 1-Day lencsék eltávolításához csak húzza le az alsó szemhéjat, és könnyedén csúsztassa le a lencsét a szem fehérjéjére. Ezután óvatosan fogja meg a lencsét az ujjai között, majd vegye ki. Ne felejtse el rendszeresen megmosni a kezét a lencsékkel való kezelés előtt.