ACUVUE® OASYS 6 db

Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 4 értékelés.
Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

24 óra

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

7 880 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 4 értékelés.
János
5.0000
Az Acuvue Oasys kontaktlencsék nagyon kényelmesek. Ajánlom mindenkinek. A webáruház szolgáltatás a legjobb!
Nóra
5.0000
Super lencsék. Mindig ebből a webáruházból rendelek lencsét és ajánlottam már a barátaimnak is.
Hanna
5.0000
Könnyen használható, az ápolása egyszerű, jó minőségű, nem szárad ki alatta a szem, elfogadható árú. Ajánlom!

Az ACUVUE® OASYS kéthetes kontaklencse gyártója a Johnson & Johnson – az egyik legnagyobb kontaklencsegyártó cég a világon.

 
Egy ismert és megbecsült cég terméke - a tiszteletreméltó Johnson & Johnson gyártó márkája. Már ez is egy bizonyíték arra, hogy a lencse különösen kényelmes, és a szemkorrekció hatékony.
A jelölés segíti a behelyezést - a behelyzés nagyon egyszerű. Nem igényel sem tapasztalatot, sem semmilyen készséget, így ha most használ először lencsét, akkor is könnyen be tudja helyezni!
Az UV sugárzások több, mint 98%-át kiszűri - minden lencsébe modern UVA / UVB szűrők kerülnek.
Nedvességnövelő anyag felhasználásával továbbfejlesztve - állandó hidratációban és frissességben tartja a szemet. Nem lép fel sem irritáció, sem a szem vörössége.
A doboz 6 lencsét tartalmaz - egy pár lencse két héten keresztül hordható, így egy doboz nagyon sokáig elég, és sok pénzt megtakaríthat.
Folyamatos viselési mód - Acuvue Oasys
Folyamatos viselési mód - a lencse modern technológiával készült, melynek köszönhetően irritáció nélkül viselhető. Lefekvés előtt nem szükséges kivenni - ebben az esetben egy héten keresztül hordható.
 

Az ACUVUE® OASYS tulajdonságai:

 

A lencsék Senoflicon A-ból készülnek HYDRACLEAR hidratáló szerrel dúsítva, amely tökéletesen kombinálja a hidrogél és szilikon hidrogél anyagok előnyeit. Az ACUVUE® OASYS úgy lett tervezve, hogy hidratáltan és frissen tartsa a szemet. A magas fokú oxigénáteresztő-képességnek köszönhetően az ACUVUE® OASYS megfelel minden olyan elvárásnak, ami napi és hosszabb viselési idejű lencsék esetén elvárható. Az ACUVUE® OASYS szinte teljes védelmet nyújt az UVA és UVB sugarakkal szemben.

A kezdő lencseviselők számára sem okoz problémát a behelyezés, mivel az ACUVUE® OASYS jelöléssel van ellátva, amely megkönnyíti ezt. Az ACUVUE® OASYS kéthetes lencse, de viselhető akár egy hétig folyamatosan is (éjjel-nappal).

 

Kinek ajánljuk az ACUVUE® OASYS lencséket?

 

Ezek a lencsék olyanoknak lettek tervezve, akik elvárják a legnagyobb kényelmet a lencse használata közben, és más lencsék nem elégítik ki az igényeiket. Az ACUVUE® OASYS lencsék bizonyítottan megállják a helyüket változó időjárási körülmények között, légkondicionált és füstös helyeken. Különösen ajánljuk azoknak:

  • akik sok időt töltenek számítógép előtt
  • akik szemszárazságtól szenvednek, amikor kontaktlencsét használnak
  • akik szemcsepp által további hidratálást igényelnek
  • akik sok időt töltenek a szabadban, és szemeik hosszabb időn keresztül napfénynek vannak kitéve
 

Lencse ápolás:

 

Az ACUVUE® OASYS rendszeres és alapos ápolást igényel lencse folyadék használatával. Csak ezután lehetünk biztosak abban, hogy a lencsék továbbra is kényelmesen hordhatóak, és tiszta látást biztosítanak a teljes használati idő folyamán. Ajánljuk a Clean Active folyadékot vagy bármely más lencse folyadékot, amely megtalálható áruházunkban.

 

A ACUVUE® OASYS lencse paraméterei:

 
Kategória 2 Hetes kontaktlencse
Márka ACUVUE® lencsék
Gyártó JOHNSON & JOHNSON
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,4; 8,8
Átmérő 14,0
Dk/t 147 x 10-9
Hidratációs fok 38%
Anyag Senofilcon A
Technológia HYDRACLEAR® PLUS
UV szűrők 99,9% UVB és 96,1% UVA
 

A 8.8-as görbületű lencsék szállítási határideje 5-10 munkanap

 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóJOHNSON & JOHNSON
MárkaACUVUE®
Darabszám a csomagban6 darab
Elérhetőség24 óra
Write Your Own Review
Értékelés írása:ACUVUE® OASYS 6 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszunk ACUVUE® OASYS kontaktlencséket 6 darabos csomagban?

Az ACUVUE® OASYS kontaktlencséket 6 darabos csomagban saját magad is kiválaszthatod a termék paramétereit tartalmazó csomagoláson található információk alapján. Emellett lehetőség van optometrista segítségét kérni, aki segít a lencsék az egyéni látásigényekhez való igazításában. A csomag 6 darab lencsét tartalmaz, amely kényelmet és takarékosságot biztosít a felhasználónak.

Biztonságosak az ACUVUE® OASYS kontaktlencsék?

Az ACUVUE® OASYS kontaktlencséket a híres Johnson & Johnson gyártja, ami magas minőséget és biztonságot garantál. Az innovatív technológia egész napos kényelmet biztosít, minimalizálva ezzel a szem irritációjának vagy fertőzésének kockázatát.

Milyen látáshibákra szolgálnak az ACUVUE® OASYS kontaktlencsék?

Az ACUVUE® OASYS kontaktlencsék a rövidlátás vagy a távollátás korrigálására szolgálnak. A sférikus típusú korrekció ideálissá teszi őket az ilyen típusú látáshibákkal rendelkező emberek számára.

Hogyan kell felhelyezni az ACUVUE® OASYS kontaktlencséket?

Az ACUVUE® OASYS kontaktlencsék felhelyezése egyszerű és kényelmes. A felhelyezés előtt alaposan mossuk meg és szárítsuk meg a kezeinket, majd óvatosan helyezzük a lencsét az ujjunk hegyére és nyomjuk rá a szemgolyóra. A lencsék felhelyezése után ellenőrizzük, hogy nem okoznak-e kényelmetlenséget.

Hogyan kell levenni az ACUVUE® OASYS kontaktlencséket?

Az ACUVUE® OASYS kontaktlencsék eltávolítása szintén egyszerű. Csak óvatosan húzzuk le az alsó szemhéjat, és toljuk félre a lencsét, majd fogjuk meg a hüvelykujjunkkal és mutatóujjunkkal, és óvatosan vegyük ki. A lencsék eltávolítása után speciális folyadékkal mossuk meg és tároljuk megfelelő tartályban.